Billige flyreiser til Porto

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 699 kr for enveisflyvninger og 1 452 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Porto

Flyvninger til Porto

Porto er en havneby nord i Portugal der sjarmerende arkitektur og rik kulturhistorie møter europeisk storbyliv. Mellom april og september er både temperaturene og kulturlivet på sitt beste, men byen er også verdt et besøk på andre tider av året når du kan utforske severdighetene i et roligere tempo, og til en billigere penge.

Det er mange hoteller i Porto, og hvis du ønsker å bo i lekre omgivelser til en god pris, anbefales det å bestille hotell litt utenfor bykjernen. Det er enkelt og rimelig å komme seg frem og tilbake med taxi. Hvis du heller foretrekker en fleksibel overnattingsløsning midt i byen, kan en praktisk og moderne turistleilighet være noe for deg.

Enten det er den lokale vinproduksjonen eller elvecruisene på Douro som tiltrekker deg, kan du velge og vrake i hoteller og ferier i Porto, slik at du kan oppleve byens perler akkurat slik du ønsker.

Flyreiser til Portugal fra flyplasser i Norge

Det går ikke direktefly fra Norge til Porto, men du kan fly til Porto fra Oslo og andre norske byer via Lisboa eller andre spennende byer som Frankfurt og Amsterdam.

Portugal er et ganske problemfritt land å besøke, så utenom lommeordboka og kanskje solkrem, er det ikke mye du trenger å tenke på før avreise.

Valutaen i landet er euro. Selv om du kan betale med kort på hoteller og populære spisesteder, kan det være lurt å ha med seg kontanter når steder utenfor allfarvei skal utforskes.

Fly til flyplassen i Porto

Flyplassen i Porto ligger 11 kilometer nord-vest for Porto. Du kommer deg til bykjernen på 30 minutter med undergrunnsbanen. Det går også rutebusser, skyttelbusser og taxier til og fra flyplassen.

Reisetiden fra Oslo til Porto kan være så lite som fem timer inkludert mellomlanding, men du kan også forlenge mellomlandingen for å utforske byen du stopper i. Se etter flybilletter til Porto nå.

Fly til Lisboa og reis nordover med bil eller sykkel

Hvis du ønsker å se mer av Portugal, kan du fly til Lisboa og reise gjennom landet nordover til Porto med leiebil. Bestill leiebilen på Expedia – den står klar i Lisboa når du trenger den. Du kan selvsagt også leie bil i Porto.

Fra flyplassen i Lisboa kommer du til sentrum på et kvarter med undergrunnsbanen. For sportsentusiaster kan det være et alternativ å sykle fra flyplassen og inn til byen! Sykkelstien som ligger 300 meter fra terminalen, kan være starten på et sykkeleventyr langs Portugals kystlinje.

Fly direkte fra Oslo til Lisboa eller via europeiske storbyer fra andre steder i Norge.

Planlegg ferien i Porto

Tenker du allerede på neste sommerferie? Eller kanskje du kribler etter en avslappende helgetur så fort som mulig? Du trenger ikke å lete lenge for å finne billige flybilletter til Porto. Du kan søke etter flyreiser på Expedia i henhold til reisetiden, flyselskapet og prisnivået som passer deg. Bilder av turistmål og hoteller i Porto er bare noen klikk unna, så se på mulighetene og planlegg ferien i dag.

Populære flyvninger til Porto

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 699 kr for enveisflyvninger og 1 452 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.