Ferieboliger i Italia

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

De mest populære turistbyene i Italia

Ferieboliger i Italia

Duomo Hotel & Apartments
Via San Paolo 13, Milan, Lombardia, 20121
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 017 kr per natt fra 24. apr. til 25. apr.
2 017 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
Du kan bo i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Milano. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og ...
9/10 Wonderful! (766 anmeldelser)
Sentralt, rent og romslig
"Svært sentralt og flott sted. Romslige og rene leiligheter og utstyrt med kaffemaskin, mikrobølgeovn, stekeplater og ellers det man trenger. Ligger et steinkast fra Duomo med fine restauranter i området."

Anmeldelse skrevet 11. feb. 2020

Duomo Hotel & Apartments
hu Roma Camping In Town
Via Aurelia, 831, Rome, RM, 00165
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 594 kr per natt fra 20. apr. til 21. apr.
594 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
Du kan bo på denne campingplassen med familievennlig profil under oppholdet i Roma. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 2 boblebad. ...
7,8/10 Good! (1 190 anmeldelser)
"Pros are that it's cheap and not too far away from the Vatican State or the city center of Rome, the room (the cheapest bungalow) had an okay size for two people with decent beds and a good sized shower, nice pool with two bublebaths in the commonarea, they offer a shuttlebus to the airport but you ..."

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2019

hu Roma Camping In Town
Hu Firenze Camping In Town
Via Generale Dalla Chiesa, 1-3, Florence, FI, 50136
Prisen er 878 kr per natt fra 2. apr. til 3. apr.
878 kr
per natt
2. apr.–3. apr.
Du kan bo på denne campingplassen under turen til Firenze. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. Gjestene sier ...
8,6/10 Excellent! (703 anmeldelser)
Ikke bra plass
"Romet var ganske urent. Senge tøy og håndkle hadd mye flekker. Anbefale når du er der så tar du med deg en av ansattene med deg sånn at dere ser på rommet sammen. Maten på restauranten var ikke noe god."

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2019

Hu Firenze Camping In Town

Logg på og spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller

Fabulous Village
Via Di Malafede 225, Rome, RM, 00125
Prisen er 884 kr per natt fra 17. apr. til 18. apr.
884 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
Du kan bo på denne campingplassen med familievennlig profil under oppholdet i Roma. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs ...
8/10 Very Good! (904 anmeldelser)
"Vi ankom kl 16 for å sjekke inn sultne og trøtte. Og det vae ingen steder å kjøpe mat eller drikke.alt var stengt. Jeg måtte gå langs veien uten fortau ca 1km til nærmeste butikk for å skaffe mat til kvelden. Taxi turen var også veldig dyrt fra flyplassen og tilbake.Vi blei veldig skuffet. Men selve ..."

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2023

Fabulous Village
Forte16
Viale Antonio Gramsci 16, Florence, FI, 50132
Prisen er 2 123 kr per natt fra 2. apr. til 3. apr.
2 123 kr
per natt
2. apr.–3. apr.
Du kan bo på dette leilighetshotellet under turen til Firenze. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse og romservice. Gjestene sier i anmeldelsene ...
9,4/10 Exceptional! (545 anmeldelser)
Flott og moderne med sentral beliggenhet
"Veldig bra opphold i Firenze på Forte 16. Fint SPA, god frokost og vennlig betjening. Veldig sentral beliggenhet. Sengene kunne vært litt mykere etter vår smak men rommet var moderne og funksjonelt"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2023

Forte16
Hu Venezia Camping in Town
3 out of 5
Via Giuseppe De Marchi 7, Marghera, Mestre, VE, 30175
Prisen er 462 kr per natt fra 11. apr. til 12. apr.
462 kr
per natt
11. apr.–12. apr.
Hvis du bor på denne campingplassen i Mestre, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. ...
7,6/10 Good! (1 965 anmeldelser)
Positivt overrasket,
"Fine "hytter", gode senger og fin størrelse. Fint uteområde å sitte på utenfor. Grei butikk og bassengområde. Skulle gjerne vore vannkoker på rommene. Hadde et veldig fint opphold."

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

Hu Venezia Camping in Town
Trianon Borgo Pio
4 out of 5
Piazza delle Vaschette n 13, Rome, RM, 193
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 482 kr per natt fra 3. apr. til 4. apr.
3 482 kr
per natt
3. apr.–4. apr.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Roma, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og en takterrasse. ...
9,2/10 Wonderful! (1 199 anmeldelser)
Perfekt lokasjon
"Perfekt leilighet for en familie på 4. Bra lokasjon, nær Vatikanstaten og kort vei over elva til sentrum med alle severdigheter."

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Trianon Borgo Pio
Colosseo Gardens - My Extra Home
Via Giovanni Pascoli 20, Rome, RM, 184
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Roma. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og concierge-tjenester. Gjestene sier i anmeldelsene ...
9,2/10 Wonderful! (257 anmeldelser)
"The property was really nice. We liked having the double door to get in. Slept with the windows open. Everything was clean. Sometimes the courtyard would get loud or someone below was smoking and we had to close the windows. Great location close to the metro and bus stops. Lovely coffee shops a block ..."

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2023

Colosseo Gardens - My Extra Home
Aldrovandi Residence City Suites
4 out of 5
Via Ulisse Aldrovandi 11, Rome, RM, 197
Prisen er 2 154 kr per natt fra 16. apr. til 17. apr.
2 154 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Roma, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og et utendørs basseng. ...
8,8/10 Excellent! (1 068 anmeldelser)
Bursdagsfeiring
"Erverdig gammelt hotel med leiligheter i et fint område av Roma. Greit renhold og god frokost. Ekstemt hjelpsomme og hyggelig personale. Fint at hotellet ligger ved en floty park. 15 minutter og gå til sentrunm."

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2022

Aldrovandi Residence City Suites
Palazzo Branchi
via di Camporeggi 3, Florence, 50129
Prisen er 2 236 kr per natt fra 2. apr. til 3. apr.
2 236 kr
per natt
2. apr.–3. apr.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Firenze. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og parabol-TV. Gjestene sier i anmeldelsene ...
9/10 Wonderful! (146 anmeldelser)
"Appartamento pulito e silenzioso situato all interno di un palazzo storico a pochi minuti dal centro di Firenze. Check in online comodo e veloce, per il parcheggio abbiamo lasciato l autovettura in un garage distante tre minuti a piedi. Ci tornerei sicuramente e lo consiglierei."

Anmeldelse skrevet 13. feb. 2023

Palazzo Branchi
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Italia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av feriebolig i Italia

Priser på ferieboliger i Italia

Utvalget av ferieleiligheter, sommerhus og leiligheter i Italia er enormt, og du finner priser helt ned til 462 kr per natt. Prisene du ser her, er tilbud som er tilgjengelige akkurat nå. Vær imidlertid klar over at tilgjengeligheten til disse prisene kan variere, og spesielle vilkår kan gjelder.

Antall ferieboliger til leie i Italia

For øyeblikket tilbyr Expedia ferieboliger i Italia.

Fordeler med å leie feriebolig i Italia

Italia, med sin flotte beliggenhet sør i Europa, er et populært ferieland for nordmenn. Landet byr på et vell av verdensberømte severdigheter, fantastisk mat, et behagelig klima og vakre stender – for å nevne noe. I tillegg er det enkelt å komme seg dit fra Norge, og når du hører ord som Colosseum, Venezia, Cinque Terre, Pisa og Sicilia er det vanskelig å ikke la seg friste til et besøk.

Finne den beste ferieboligen i Italia på Expedia

Hos Expedia er det et vell med ferieboliger å velge mellom, og prosessen begynner med at du oppgir når du skal reise. Dette gir deg en oversikt over ferieboligene, og deretter kan du bruke de mange filtrene til å finne boligen som har nøyaktig det du ønsker deg. Det er detaljert informasjon om alle stedene du kan leie, så du vet hva du får.

Derfor bør du leie feriebolig i Italia på Expedia

Expedia har et stort utvalg med sommerhus, villaer og leiligheter til leie i Italia. En effektiv søkefunksjon og utfyllende informasjon om boligene gjør det enkelt å finne noe som dekker behovene dine. Skulle du ombestemmer deg, kan du som oftest avbestille uten kostnad.

Fasiliteter du kan forvente i ferieboliger i Italia å ha

Selv om det er mye god mat å få kjøpt i dette landet, er det vanlig at ferieleiligheter i Italia har kjøkken. Det er også vanlig med wi-fi, noe som er fint for deg som vil jobbe litt i løpet av ferien eller laste opp de fine bildene du tar til sosiale medier. Flere av ferieboligene har svømmebasseng, spesielt hvis du reiser til et typisk feriested langs kysten. Ikke forvent så alt for mye plass hvis du bor sentralt i storbyene, men feriehusene i Italia i vindistriktene er ofte av det større slaget. Gjester vurderer boligene til 8.7 i gjennomsnitt.

Ferieboliger av høy standard i Italia

Hvis du er villig til å legge litt penger i et feriehus i Italia, er det fullt mulig å få en svært høy standard. Sommerleiligheter med basseng er ikke uvanlig i de litt høyere prisklassene.

Den beste tiden for å feriere i en feriebolig i Italia

Juni, juli og august er de mest populære månedene er de mest populære feriemånedene i Italia, men Italia er et land du kan besøke året rundt. Om vinteren kan det være fint å reise til en by som Roma eller Milano, som er fylt med historie og spennende attraksjoner. I høysesongen er sørkysten av Italia et fint reisemål, med gode temperaturer og bademuligheter. Et godt tips er å reise i «skuldersesongene», med andre ord rett før eller rett etter høysesongen. Da får du mye bedre priser og slipper alle turistene.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Italia

Det er mange ferieboliger i Italia du kan ta med kjæledyret ditt til. Søk etter kjæledyrvennlige boliger på Expedia, og du får opp et godt utvalg. Husk imidlertid på å sjekke at kjæledyret har alle nødvendige vaksiner, og sjekk om det er karantenekrav ved ankomst.

Billige ferieboliger i Italia

Hvis du ikke ønsker å bruke så mye penger på ferieboligen, er det bare å filtrer ferieboligene i Italia etter pris. Du finner boliger helt ned i $(hotelsLowestPrice).

De beste stedene å leie feriebolig i Italia

Italia har så mange flotte steder å besøke, at det kan være vanskelig å velge. Hvis du vil oppleve historie, er Roma og Venezia gode valg. Vil du bo langs kysten i et unikt område, er «byhopping» med toget i Cinque Terre virkelig en spektakulær opplevelse.

Nylige anmeldelser i Italia
Expedia-verifiserte anmeldelser