Bilutleie Europa

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Europa – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Europa som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Europa eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Europa?
Avhengig av leiebilkontrakten kan du ha krav på en refusjon. Mange bestillinger gir full tilbakebetaling hvis du varsler oss seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i reiseplanen, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe.
Hva slags biler kan jeg leie i Europa?
Det er bare å velge og vrake. Reiser du med familien, kan en stor eller mellomstor bil være et godt valg, og står luksus øverst på listen, bør du vurdere en premiumbil. Det er også mulig å velge en økonomibil, som er den mest populære leiebiltypen i Europa. Denne rimelige biltypen kan kjøre langt på literen og er godt egnet for enslige reisende, par og andre som ikke behøver massevis av plass. Økonomibiler er særlig godt egnet for bykjøring, da de er enkle å manøvrere og parkere på små parkeringsplasser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Europa hos Expedia?
Ta en titt på kundevurderinger, velg biltype, og sammenlign prisene fra de mest populære leverandørene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Europa med bestilling av fly og hotell, og legg ut på tur med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Europa?
Sjåfører som er 21 år eller eldre, kan dra på biltur i Europa. Hvis sjåføren er ung, kreves det ofte ekstra betaling. Mange leverandører begrenser dessuten utvalget til noen få biltyper, for eksempel mellomstore biler og økonomibiler, og krever at den som leier, kjøper ekstra god forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Europa?
Det er enkelt å leie bil i Europa. Du trenger stort sett bare førerkort og et kredittkort i samme navn. Etter at du har funnet en bil, bør du lese all informasjonen før du skal hente bilen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Europa?
Ja, og en god nyhet er at utleiebyråene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Utforsk våre tilbud for langtidsleie i Europa for å finne den beste prisen.
Hvor kan jeg leie bil i Europa hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør på utkikk etter leiebil i Europa, bør du lese gjennom betingelsene og vilkårene til de ulike leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe uventede kostnader ved henting er det lurt å vite på forhånd om du må betale noe ekstra.

Opplev nye steder med Expedia