Bilutleie i London

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i London

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i London

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i London
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i London?
Å utforske London trenger ikke å koste skjorta med leiebilpriser så lave som 1,823 kr per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Det kan du, og du har mange valgmuligheter. Når du har landet på London (LHR-Heathrow), finner du leiebilskrankene på terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du finne en leiebil fra kjente selskaper som Budget, Sixt og Hertz. Hvis du vil ha noen flere alternativer, kan du også vurdere Alamo og Europcar.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i London?
Du kan lese mer om om dette på vår kundeservice. I de fleste tilfeller tilbys det full refusjon for forskuddsbetalte bestillinger som avbestilles minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Du bør lese gjennom bilens avbestillingsregler for å se etter eventuelle unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i London?
Ikke for stor, men heller ikke for liten. Kompakte biler er førstevalget for mange som besøker London. På grunn av den lave kjørekostnaden, enkel parkering og håndtering er denne biltypen ideell å dra på oppdagelsesferd i byen med. En kompakt bil er romsligere enn en økonomibil, så du kan glede deg over litt ekstra stil og komfort. Behøver du mer benplass? Da kan du sjekke ut utvalget vårt av mellomstore, standard eller store biler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra London?
London er full av overraskelser, men ikke sats alt du har på ett sted. Skaff deg en leiebil og dra på biltur for å utforske andre ting i nærheten. Her er noen forslag:

  • Bath ligger 160 km fra London. Kjente turistattraksjoner som Roman Baths bør få en plass på listen din når du er her.
  • Rundt 160 km unna ligger Birmingham, som også er et populært reisemål blant mange reisende. Du må få med deg Bullring Shopping Centre mens du er i byen. Denne attraksjonen er en av grunnene til at folk elsker denne fargerike byen.
  • Reis til Townclose Hills lokale naturreservat for å oppleve lokal natur. Du kan ta med matpakke eller en piknikkurv og bare lade batteriene. Avstanden fra London er ca. 270 km.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i London hos Expedia?
Ta en titt på vårt store utvalg av leiebiler, les kundevurderinger og sammenlign priser fra populære byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne noen av de beste tilbudene på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i London for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i London?
Alle med førerkort og som er over 21 år, kan leie bil i London. Enkelte leverandører leier kanskje ut til sjåfører som er yngre enn 21 år, men da må du regne med å betale ekstra gebyrer. Finn ut hva aldersgrensen og den ekstra betalingen er, før du reserverer. Det kan også hende at unge sjåfører ikke kan leie alle typer biler. Aldersgrensen er ofte høyere for mer luksuriøse biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i London?
Gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem bevis på at du har egen forsikring. Kravene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i London?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser priser per dag fra kun 1,823 kr. Den nest laveste prisen for leie av bil i London var 1,899 kr per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i London?
Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å reservere en bil som passer for deg. Enten du holder deg i London eller skal utforske området rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en billig penge.
Hvor kan jeg leie bil i London hvis jeg er under 25?
Du må finne ut hva aldersgrensen til leiebilselskapet i London er. Hvis du er under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra betaling. Det er bedre å vite dette på forhånd, så du kan tilpasse budsjettet deretter. Hvert bilutleiebyrå har sine egne regler for yngre sjåfører, så det lønner seg å sjekke ting på forhånd.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i London?
Først bør du velge hva slags leiebil du vil ha, så bør du se nøye på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.