Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i London

Leiebil i London

London anses av mange som Europas hovedstad, og det er en av favorittbyene for nordmenn å reise til. Byen har alt du måtte ønske deg som turist – og litt til. Det er en by hvor det er perfekt å ha tilgang til leiebil. Du bruker kanskje litt tid på å venne deg til å kjøre på venstre side av veien, men så fort det er i boks, vil du ha åpnet døren til nye muligheter.

Bruker du Expedia, vil du ikke ha problemer med å få ordnet deg en billig leiebil i London – prisene på leiebil er nemlig ganske lave i London. Det er befriende å kunne utforske også utkantene av London på en enkel måte.

Når du bestiller flybilletter til London, er sjansen stor for at flyplassen du flyr til, er Heathrow. Dersom du har bestilt leiebil på forhånd, er det praktisk å hente den her – så du kan kjøre rett til et hotell i London uten å måtte tenke på å ta kollektivtransport. De største leiebilselskapene har egne skranker i hovedterminalen, men det kan hende du må ta en egen buss til et område hvor alle leiebilselskapene holder til.

Dersom du flyr til Gatwick, finner du leiebilselskapene nær inngangen til den nordlige og sørlige terminalen. Dersom du har bestilt på forhånd, kan du raskt og enkelt hente leiebilen fra det nedre området ved veien. Det er også praktisk at alle leiebilene står parkert under tak, med direkte tilgang til terminalene.

Utforsk fascinerende London

Det er utrolig mange flotte attraksjoner du bør få med deg når du besøker London. Start med en tur i London Eye, et gigantisk pariserhjul som ligger ved elven Themsen. Fra toppen har du fin utsikt ut over byen. Ta turen videre til kjente landemerker som Big Ben, det verdenskjente klokketårnet, og Tower Bridge. Dersom du er kunstinteressert, er Tate Gallery og Tate Modern et must å besøke. Her finner du kunstverker av mange av verdens mest berømte kunstnere. Er arkitektur din store lidenskap, bør du få med deg Westminster Abbey. Dette arkitektoniske mesterverket ble bygget mellom 1300- og 1600-tallet, men konger og dronninger ble kronet her så tidlig som 1066. Med en leiebil kan du kjapt kjøre mellom attraksjonene, bare sørg for at du har parkert bilen før rushet starter.

Besøk fantastiske attraksjoner med leiebilen

Selv om du reiser til London for å oppleve denne flotte byen, kan det også være greit å ta noen dagsturer for å se andre ting i løpet av oppholdet. Reiser du med barn, er en tur til Legoland i Windsor et strålende reisemål for en dagstur. Denne fornøyelsesparken ligger bare 40 km fra London, så du kjører dit på en halvtimes tid med leiebilen. Parken passer best for barn mellom 2 og 12 år og har over 50 karuseller og attraksjoner.

For de voksne er nok en dagstur med leiebilen til Stonehenge en mer interessant opplevelse. Fra London er det rundt 140 km til Stonehenge, en distanse du tilbakelegger på rundt 1,5 timer. Den imponerende steinformasjonen som møter deg er mer enn 3500 år gammel. Det fascinerende med den, er at ingen vet hva den egentlig er. Det har vært mange teorier opp gjennom årene, men fortsatt er det ikke ett definitivt svar forskerne har kunnet enes om.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i London

Hva er den beste prisen på leiebil i London?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i London .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i London?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i London er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet London?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i London?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk London

Utforsk London med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!