Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i London

Leiebil i London

London anses av mange som Europas hovedstad, og det er en av favorittbyene for nordmenn å reise til. Byen har alt du måtte ønske deg som turist – og litt til. Det er en by hvor det er perfekt å ha tilgang til leiebil. Du bruker kanskje litt tid på å venne deg til å kjøre på venstre side av veien, men så fort det er i boks, vil du ha åpnet døren til nye muligheter.

Bruker du Expedia, vil du ikke ha problemer med å få ordnet deg en billig leiebil i London – prisene på leiebil er nemlig ganske lave i London. Det er befriende å kunne utforske også utkantene av London på en enkel måte.

Når du bestiller flybilletter til London, er sjansen stor for at flyplassen du flyr til, er Heathrow. Dersom du har bestilt leiebil på forhånd, er det praktisk å hente den her – så du kan kjøre rett til et hotell i London uten å måtte tenke på å ta kollektivtransport. De største leiebilselskapene har egne skranker i hovedterminalen, men det kan hende du må ta en egen buss til et område hvor alle leiebilselskapene holder til.

Dersom du flyr til Gatwick, finner du leiebilselskapene nær inngangen til den nordlige og sørlige terminalen. Dersom du har bestilt på forhånd, kan du raskt og enkelt hente leiebilen fra det nedre området ved veien. Det er også praktisk at alle leiebilene står parkert under tak, med direkte tilgang til terminalene.

Utforsk fascinerende London

Det er utrolig mange flotte attraksjoner du bør få med deg når du besøker London. Start med en tur i London Eye, et gigantisk pariserhjul som ligger ved elven Themsen. Fra toppen har du fin utsikt ut over byen. Ta turen videre til kjente landemerker som Big Ben, det verdenskjente klokketårnet, og Tower Bridge. Dersom du er kunstinteressert, er Tate Gallery og Tate Modern et must å besøke. Her finner du kunstverker av mange av verdens mest berømte kunstnere. Er arkitektur din store lidenskap, bør du få med deg Westminster Abbey. Dette arkitektoniske mesterverket ble bygget mellom 1300- og 1600-tallet, men konger og dronninger ble kronet her så tidlig som 1066. Med en leiebil kan du kjapt kjøre mellom attraksjonene, bare sørg for at du har parkert bilen før rushet starter.

Besøk fantastiske attraksjoner med leiebilen

Selv om du reiser til London for å oppleve denne flotte byen, kan det også være greit å ta noen dagsturer for å se andre ting i løpet av oppholdet. Reiser du med barn, er en tur til Legoland i Windsor et strålende reisemål for en dagstur. Denne fornøyelsesparken ligger bare 40 km fra London, så du kjører dit på en halvtimes tid med leiebilen. Parken passer best for barn mellom 2 og 12 år og har over 50 karuseller og attraksjoner.

For de voksne er nok en dagstur med leiebilen til Stonehenge en mer interessant opplevelse. Fra London er det rundt 140 km til Stonehenge, en distanse du tilbakelegger på rundt 1,5 timer. Den imponerende steinformasjonen som møter deg er mer enn 3500 år gammel. Det fascinerende med den, er at ingen vet hva den egentlig er. Det har vært mange teorier opp gjennom årene, men fortsatt er det ikke ett definitivt svar forskerne har kunnet enes om.

Utforsk London

Utforsk London med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!