Bilutleie i London

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i London

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i London

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i London
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i London?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en budsjettvennlig leiebil i London 1,018 kr.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Det kan du. Når du har hentet bagasjen på London (LHR-Heathrow), finner du leiebilselskapene på terminal 2, 3, 4 og 5. Bestill en leiebil fra Hertz, Europcar og Alamo. Du kan også ta en titt på Enterprise og Sixt.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i London?
Vi har forståelse for at ting kan skje, og at fleksibilitet er viktig. Derfor gir de fleste forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du informerer oss seks timer før hentetidspunktet. Det kan være lurt å sjekke leieavtalen, da det kan være visse unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i London?
Økonomiske, letthåndterlige og lav kjørekostnad – det er ikke uten grunn at kompaktbiler er den mest populære leiebiltypen i London. Utforsker du byen i en av disse bilene, vil du enkelt kunne parkere på trange parkeringsplasser og manøvrere i travle gater. Kompakte biler er perfekte for storbyferier eller kortere bilturer, men du har også andre valgmuligheter. Du kan gå for en mindre økonomibil eller noe større, som en mellomstor, stor eller premium bil. Valget er ditt!
Hvor kan jeg dra på biltur fra London?
Når du har opplevd alle de kjente stedene i London, finnes det enda mer å utforske i resten av området. Vri om nøkkelen i leiebilen, legg bagasjen i bagasjerommet, og legg i vei. Her er noen bilturer som er midt i blinken for deg:

  • I Birmingham finner du Bullring Shopping Centre og mange andre fantastiske attraksjoner. Det er omtrent 160 km til London.
  • Hvorfor ikke utforske noe av det beste Bath har å by på også? En populær severdighet i denne fargerike byen er blant annet Roman Baths, og Bath ligger rundt 160 km fra London.
  • Reis til Townclose Hills lokale naturreservat for å tilbringe litt tid i naturen. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og nyte den friske luften. Avstanden fra London er 270 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i London gjennom Expedia?
Med medlemspriser, eksklusive tilbud og et stort utvalg av leiebilselskaper er det lett å finne drømmebilen til en god pris hos Expedia. Du kan sammenligne biler fra så mange som leiebilselskaper i London, og hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med hoteller og flyreiser til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i London hos Expedia?
Det er lett å få tak i et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest anerkjente bilutleiefirmaene. Du kan spare enda mer ved å slå sammen bestillingen av leiebil i London med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i London?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i London er 21 år. Mange krever dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags bilkategorier unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra selskap til selskap, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i London?
Selv om kravene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, er det aller viktigste førerkort og et kredittkort i samme navn. Du trenger ikke å benytte deg av leverandørens forsikring. I så fall blir du nok nødt til å legge frem bevis på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i London?
London har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder i det siste. De daglige prisene de siste sju dagene har vært så lave som 1,018 kr og 1,322 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i London?
Expedia gjør det enkelt å reservere en bra leiebil for langtidsleie i London. Bare besøk vår side for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i London hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i London er. Er du under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra betaling. Det er best å finne ut dette på forhånd, så du vet hvor mye du må betale. Hvert leiebilselskap har sine egne retningslinjer for yngre sjåfører, så det lønner seg å sjekke ting på forhånd.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i London?
Det avhenger av hvilken type bil du velger, alderen din og flere andre faktorer. Se over leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du tar et endelig valg.