Bilutleie i Hønefoss

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Hønefoss

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Hønefoss

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Hønefoss
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Hønefoss per dag?
Denne uken var den laveste dagsprisen for å leie en bil i Hønefoss . Sjekk ut utvalget vårt av leiebiler – fra små og rimelige til luksuriøse biler.
Kan jeg leie bil på Oslo (OSL-Gardermoen)?
Sixt og Hertz ligger i nærheten av Oslo (OSL-Gardermoen). Når du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Hønefoss?
Du kan lese mer om om dette på vår kundeservice. I de fleste tilfeller gis det full refusjon for forhåndsbetalte bestillinger som avbestilles minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Du bør lese gjennom leiebilavtalen for å se om det er noen unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i Hønefoss?
Lav pris, enkle å parkere og lavt drivstofforbruk er bare noen av grunnene til at kompaktbiler er så populære i Hønefoss. Den kompakte størrelsen gjør dem perfekte for bykjøring. De passer dessuten bra for par, alenereisende og familier på budsjett. Du kan også velge noe mindre, som en økonomi- eller minibil, eller gå for litt mer plass med en mellomstor eller stor bil. Er du derimot på utkikk etter noe mer luksuriøst, vil våre premiumbiler være midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Hønefoss?
Det er ingen hemmelighet at Hønefoss er en av de fremste feriedestinasjonene i Ringerike. Men det finnes også en haug av andre flotte steder å utforske hvis du leier en bil og legger av gårde. Her er noen tips som gjør at reisen får en pangstart:

  • Med en gang du er fremme i Hamar, vil du føle den pulserende atmosfæren i byen, som ligger 85 km fra Hønefoss. Der kan du oppleve mange flotte steder, som Vikingskipet.
  • Ca. 85 km unna finner du Fredrikstad, en annen destinasjon du også bør få med deg. Ikke glem å ta turen til Fredrikstad Museum når du først er i området.
  • Etter en lang stund på veien kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Fløyen, som ligger rundt 270 km fra Hønefoss.

Hvorfor skal jeg leie bil i Hønefoss gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på leiebil kan du finne på Expedia. Uansett om du foretrekker en kompakt bil eller en stor SUV, kan du finne din perfekte bil hos en av våre leverandører i Hønefoss. Våre spesialtilbud, medlemspriser og bonusordninger gir deg muligheten til å få mest mulig for pengene. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Legg til en flyreise eller et hotell i bestillingen, og få adgang til gode rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Hønefoss hos Expedia?
Uansett hva slags bil du er på jakt etter, kan Expedia hjelpe deg med å få det beste tilbudet. Du behøver bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene og velge det alternativet som passer best for deg. Hva sier du til å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Hønefoss med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Hønefoss?
Reglene for bilutleie i Hønefoss krever at sjåfører er over 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. De fleste leverandører krever nemlig et ekstra gebyr av unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. Én begrensning kan være hva slags bilkategorier unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leiebilbyrå til leiebilbyrå, så det kan være lurt å sjekke dette før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Hønefoss?
Det aller viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Mange leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem dokumentasjon på en alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Sjekk betingelsene og vilkårene i avtalen for å unngå problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Hønefoss?
Den beste prisen for en leiebil i Hønefoss de siste sju dagene var kun per dag. Den nest beste var dessuten bare .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Hønefoss?
Enten planen er å utforske Hønefoss eller andre steder i omegn, kan du leie en bil for en lengre periode gjennom Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Hønefoss hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Hønefoss er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Hønefoss?
Først og fremst bør du velge leiebil, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.