Bilutleie i Odda

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Odda

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Odda

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Odda
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Odda?
Du kan lese mer om avbestillinger på vår kundeservice. Vanligvis tilbys det full tilbakebetaling for forskuddsbetalte bestillinger som avbestilles minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Du bør sjekke bilens avbestillingsregler for å se etter eventuelle unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i Odda?
Kompakte, mellomstore eller store biler … Hent nøklene til den bilen du foretrekker! Økonomi er den mest etterspurte biltypen i Odda. En økonomibil er smart, har lavt bensinforbruk og er lekende lett å parkere, noe som gjør den perfekt å komme seg rundt med i travle bygater. Og noe av det beste er at den er rimelig. Det betyr at du har mer du kan bruke på andre ting, for eksempel å utforske så mye av reisemålet som mulig.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Odda?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og gled deg til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Odda. Det er imidlertid så mange andre steder å besøke i det omkringliggende området, så reisen kan ikke stoppe her. Stikk innom noen andre flotte steder i regionen:

  • Ca. 130 km fra Odda ligger Stavanger, som er manges favoritt. Med severdigheter som Kongeparken mangler det ikke på ting å gjøre her.
  • Rundt 95 km unna ligger Bergen, en annen destinasjon du også bør få med deg. Du må huske å ta turen til Fløyen når du først er her.
  • Kom deg litt vekk fra det yrende bylivet ved å dra til Rondane nasjonalpark, rundt 270 km fra Odda. Dette er et flott sted å dra til for å tilbringe litt tid i naturen.

Hvorfor skal jeg leie bil i Odda gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å gå til for å leie bil. Vi har leverandører å velge blant i Odda, og vi jobber hardt for å finne gode priser. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du tjene opp fordeler og poeng hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise til Odda. Bilutleie, hoteller, flyreiser og aktiviteter: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Odda hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i Odda er utrolig enkelt hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til et par detaljer og sammenlign tilbud fra de ledende leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du får adgang til enda større besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Odda?
Du må være minst 19 år for å leie bil i Odda. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen typer biler, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for større og mer luksuriøse biler. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Les nøye gjennom reglene før du reserverer, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader.
Hva trenger jeg for å leie bil i Odda?
Det er enkelt å leie bil i Odda. Du trenger stort sett bare gyldig førerkort og et kredittkort. Så snart du har funnet bilen du vil leie, bør du lese gjennom avtalen før du skal hente bilen for å sjekke at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Odda?
og var de to laveste prisene per dag for å leie bil i Odda de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Odda?
Ja, og det som er bra, er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Se på våre tilbud for langtidsleie i Odda for å gjøre et kupp.
Hvor kan jeg leie bil i Odda hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter en bil å leie i Odda, er det lurt å sjekke policyene til de ulike leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kreves kanskje ekstra betaling hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe uventede kostnader ved henting er det lurt å vite hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Odda?
Det kommer an på typen bil du ender opp med å velge, alderen din og enkelte andre faktorer. Les gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du bestemmer deg.