Bilutleie i Asker

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Asker

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Asker

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Asker
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Asker?
Vi har forståelse for at fleksibilitet er viktig. Derfor gir de fleste forhåndsbetalte bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du informerer oss seks timer før hentetidspunktet. Det kan være en god idé å se gjennom avbestillingsreglene for leiebilen, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Asker?
Kjører du selv, er det ikke vanskelig å oppleve ting i større deler av regionen. Asker er et godt utgangspunkt, men det er mye annet du også kan få med deg. Lei en bil, sleng bagasjen i bagasjerommet og ta en titt på disse spennende stedene:

  • Sarpsborg har mange attraksjoner og ligger omtrent 75 km fra Asker. Er dette dagens første stopp? Da bør du ta turen til Inspiria Science Center, et av byens største høydepunkter.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er Skien, rundt 85 km unna. The Adventure Factory er bare én av flere årsaker til at folk liker dette stedet.
  • Kom deg litt bort fra det evige maset i byen ved å dra til Fløyen, rundt 290 km fra Asker. Dette er det perfekte stedet å dra til for å komme i kontakt med naturen igjen.

Hvorfor skal jeg leie bil i Asker gjennom Expedia?
Hvis du er ute etter en pålitelig leiebil i Asker, kommer du ikke utenom Expedia. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du få tak i et skikkelig bra tilbud, og med bilutleiefirmaer å velge blant har du rikelig med muligheter. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Med alt fra bilutleie og ferieboliger til flyreiser og hoteller gjør vi det lekende lett for deg å organisere eventyret ditt.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Asker hos Expedia?
Ta en titt på vårt store utvalg av bilutleie, les vurderinger og sammenlign priser fra anerkjente leverandører. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Asker og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Asker?
I Asker må sjåfører være minst 19 år for å kunne leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere leievilkår og litt dyrere priser. De fleste leverandører krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til den vanlige leieprisen. Dette skal dekke den ekstra risikoen for skader og ulykker. Selv om mange bilkategorier (som mellomstore biler og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie luksuriøse eller store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Asker?
Du må vise gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn på utleiestedet. Før henting bør du høre med bilutleiebyrået om du trenger noe mer. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Asker?
De to rimeligste dagsprisene i Asker de siste sju dagene var og . Det må vi si er et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Asker?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i Asker, så det er bare å utvide ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Asker hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Asker er. Er du under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra gebyrer. Det er best å vite dette før du skal hente bilen, så du vet hvor mye du må ut med. Hvert leiebilselskap har sine egne retningslinjer for unge sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Asker?
Det avhenger av hva slags bil du går for, alderen din og mange andre hensyn. Se over leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du tar et endelig valg.