Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Asker

Vis alle leiebiler i Asker

Gode tilbud på leiebiler i Asker

I selve Asker sentrum bor det rundt 2500 innbyggere. Stedet ligger omtrent midt mellom Oslo og Drammen, og er forstadskommune til Oslo. Det er ikke mulig å leie bil i selve Asker sentrum, men tar du turen en halv mil nordøstover eller sørvest til Drammen, er det gode muligheter til å skaffe leiebil.

Asker er et knutepunkt for jernbanelinjen, og Asker stasjon er blant annet endepunkt for Spikkestadbanen i tillegg til at flytoget til Gardermoen stopper på Asker. Det norske kronprinsparet bor på Skaugum i Asker, noe stedets innbyggere selvfølgelig synes er veldig stas. Det kan være greit med leiebil i Asker, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Asker.

Litt mer om Asker

Asker sentrum fikk i 2007 bymiljøprisen av Miljøverndepartementet, der teamet var ”Uten handel dør sentrum”. Stedets sentrum er ganske unikt, og har en fin blanding av eldre trehus og moderne bygninger. Byens hovedgate er Strøget, hvor det er flere hyggelige møteplasser og et godt utvalg av serveringssteder. Kultur er en viktig del av stedets identitet, og ved Bakerløkka finner du Asker kulturhus, som er et moderne og flott kulturhus med et godt tilbud.

Ut på eventyr i leiebilen

Asker er et ganske lite sted, noe som gjør det veldig gunstig å ha leiebil under oppholdet ditt i Asker. Med leiebil åpner det seg en rekke nye muligheter utenfor sentrums grenser, og det er mye spennende du kan begi deg ut på når du er ferdig med å utforske attraksjonene og severdighetene du finner i sentrum.

Dersom du liker å spille golf, kan du hoppe i leiebilen og ta turen til Asker Golfklubb. Denne golfbanen rommer mye historie, for det var faktisk her de første menneskene i Asker bodde og drev jakt for 5800 til 7000 år siden. Golfklubben ble stiftet i 1992, og golfbanens arkitekt er Peter Chamberlain. Banen har 18 hull, og alle med kurset Veien til golf kan spille på banen. Klubben arrangeres også kurset nå og da, så kanskje passe det seg sånn at du kan ta kurset i løpet av oppholdet ditt!

Golf er imidlertid bare en av mulighetene du har utenfor Asker. Dersom du liker å svømme, kan du kjøre til Risenga Svømmehall, eller ta turen til Semsvannet hvis været og temperaturen tillater det. Med leiebil kan du også kjøre til en av strendene eller badeplassene langs kysten øst for byen, som er svært populære på sommerstid.

Besøk nabobyene med leiebilen

Med leiebil kan du også ta dagsturer til noen av de flotte byene i nærheten. I Oslo er det naturligvis et veldig godt tilbud for turister, mens Drammen kan by på et mer avslappende atmosfære i en vakker by med en flott elv. Det er også et fantastisk svømmeanlegg i Drammen, som garantert vil være en suksess dersom du reiser med barn.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Asker

Hva er den beste prisen på leiebil i Asker?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Asker 488 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Asker?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Asker er 498 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Asker?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Asker?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Asker

Utforsk Asker med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!