Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Asker

Vis alle leiebiler i Asker

Utforsk Asker

Utforsk Asker med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Asker

I selve Asker sentrum bor det rundt 2500 innbyggere. Stedet ligger omtrent midt mellom Oslo og Drammen, og er forstadskommune til Oslo. Det er ikke mulig å leie bil i selve Asker sentrum, men tar du turen en halv mil nordøstover eller sørvest til Drammen, er det gode muligheter til å skaffe leiebil.

Asker er et knutepunkt for jernbanelinjen, og Asker stasjon er blant annet endepunkt for Spikkestadbanen i tillegg til at flytoget til Gardermoen stopper på Asker. Det norske kronprinsparet bor på Skaugum i Asker, noe stedets innbyggere selvfølgelig synes er veldig stas. Det kan være greit med leiebil i Asker, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Asker.

Litt mer om Asker

Asker sentrum fikk i 2007 bymiljøprisen av Miljøverndepartementet, der teamet var ”Uten handel dør sentrum”. Stedets sentrum er ganske unikt, og har en fin blanding av eldre trehus og moderne bygninger. Byens hovedgate er Strøget, hvor det er flere hyggelige møteplasser og et godt utvalg av serveringssteder. Kultur er en viktig del av stedets identitet, og ved Bakerløkka finner du Asker kulturhus, som er et moderne og flott kulturhus med et godt tilbud.

Ut på eventyr i leiebilen

Asker er et ganske lite sted, noe som gjør det veldig gunstig å ha leiebil under oppholdet ditt i Asker. Med leiebil åpner det seg en rekke nye muligheter utenfor sentrums grenser, og det er mye spennende du kan begi deg ut på når du er ferdig med å utforske attraksjonene og severdighetene du finner i sentrum.

Dersom du liker å spille golf, kan du hoppe i leiebilen og ta turen til Asker Golfklubb. Denne golfbanen rommer mye historie, for det var faktisk her de første menneskene i Asker bodde og drev jakt for 5800 til 7000 år siden. Golfklubben ble stiftet i 1992, og golfbanens arkitekt er Peter Chamberlain. Banen har 18 hull, og alle med kurset Veien til golf kan spille på banen. Klubben arrangeres også kurset nå og da, så kanskje passe det seg sånn at du kan ta kurset i løpet av oppholdet ditt!

Golf er imidlertid bare en av mulighetene du har utenfor Asker. Dersom du liker å svømme, kan du kjøre til Risenga Svømmehall, eller ta turen til Semsvannet hvis været og temperaturen tillater det. Med leiebil kan du også kjøre til en av strendene eller badeplassene langs kysten øst for byen, som er svært populære på sommerstid.

Besøk nabobyene med leiebilen

Med leiebil kan du også ta dagsturer til noen av de flotte byene i nærheten. I Oslo er det naturligvis et veldig godt tilbud for turister, mens Drammen kan by på et mer avslappende atmosfære i en vakker by med en flott elv. Det er også et fantastisk svømmeanlegg i Drammen, som garantert vil være en suksess dersom du reiser med barn.