Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Røros

Leiebil på Røros

Røros er et populært reisemål for turister, både fra Norge og resten av verden. Byen er blant annet kjent for sin fantastiske Rørosmartnan og den særegne bebyggelsen du finner i sentrum av Røros. Mange nordmenn har hytte på Røros, siden det stort sett er mye snø i området hele vinteren lang. Det er særdeles praktisk å leie bil under oppholdet i byen, og med Expedia vil du ikke ha problemer med å finne en billig leiebil på Røros.

Dersom du reiser til Røros med fly, kan det være praktisk å hente leiebilen på flyplassen. Her finner du alle de mest kjente merkene. Vær imidlertid oppmerksom på at det går svært få fly til Røros, så mange velger i stedet å ta tog eller buss til byen.

En av grunnene til at det er så praktisk å ha leiebil på Røros, er at kollektivtilbudet i byen er noe begrenset. Selv om bykjernen er svært kompakt og du enkelt kan gå fra den ene enden av sentrum til den andre, kan du med leiebilen utforske mye mer av området rundt byen. Du kan pakke langrennsskiene i bilen og kjøre av gårde for å utforske de mange skiløypene på vinterstid, som på sommerstid er flotte turstier.

Bergstaden Røros

Etter at du har sjekket inn på hotell på Røros, frister det kanskje å lære litt mer om historien til denne vakre byen. Kallenavnet ”bergstaden” skyldes den omfattende gruvedriften i området før i tiden. Fra 1600-tallet til langt ut på 1900-tallet ble det utvunnet kobber fra en rekke gruver rundt byen, og Røros var i denne perioden et sentrum for industri i Norge. Med leiebilen kan du kjøre opp til noen av gruvene for å se dem på nært hold. Det arrangeres også omvisninger i noen av gruvene, som du kan slenge deg med på. Undersøk dette nærmere med turistinformasjonen på Røros.

Ta også en tur til Rørosmuseets Smelthytta, som ligger på Malmplassen ved Hitterelva. Dette var en gang i tiden selve midtpunktet på Røros-samfunnet, og er i dag gjort om til et flott museum. I Smelthytta ble det smeltet koppermalm frem til 1953. I 1975 brant bygningen ned til grunn, og museumsbygningen Smelthytta ble bygget over disse ruinene.

Ut på tur i leiebilen

Det er mye spennende å se i området rundt Røros, og med leiebil står du fritt til å utforske området. Ta en tur til Djupsjøen på sommerstid, hvor man både kan bade og prøve fiskelykken. Eller du kan ta turen til et av de store skogsområdene vest for byen, hvor det er veldig fint å gå tur.

Noe annet du kan gjøre, er å dra på dagstur til Sverige. Du bruker bare tre kvarter fra Røros til svenskegrensen, så kjør en tur til ”söta bror” for å handle billig mat og drikke. Det er ingen store byer i nærheten av grensen, så du må klare deg med de mindre lokalbutikkene på turen din.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Røros

Hva er den beste prisen på leiebil i Røros?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Røros .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Røros?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Røros er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Røros?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Røros?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Røros

Utforsk Røros med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!