Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Paris

Vis alle leiebiler i Paris

Gode tilbud på leiebiler i Paris

Leiebil i Paris

Paris er en livlig by som er godt kjent for de fleste. Det er en by som byr på alt fra fantastiske museer, flott arkitektur og romantiske restauranter til imponerende Champs-Élysées, Eiffeltårnet og mange romantiske bydeler. Leiebil i Paris er rimelig, så du bør absolutt tenke på å ordne deg med en billig leiebil i Paris under oppholdet – noe som gir mye frihet.

Ordner du deg med billige flybilletter til Paris er sjansen stor for at du lander på Orly lufthavn. Flyplassen er et fint sted å ordne med leiebil, så bruk Expedia til å bestille leiebilen, og hent den når du lander. Du kan ikke unngå å se bilutleieselskapenes luker når du har gått gjennom tollen.

Dersom du vil vente litt med å hente leiebilen og heller sjekke inn på et hotell i Paris først, er ikke det noe problem. Når du har fått slappet av litt på hotellrommet kan du logge på det trådløse nettverket og bruke Expedia til å bestille en leiebil fra et sted i nærheten av hotellet – så du enkelt og greit kan hente leiebilen.

Romantikkens hovedstad

En reise til Paris tar deg med til Europas ubestridte romantiske hovedstad, en by full av opplevelser – enten du reiser med din kjære, familien eller en kameratgjeng. Byen har utrolig mange sjarmerende gater, med mange koselige kafeer og romantiske restauranter.

Selv om det kollektive transporttilbudet i Paris er godt utbygd, gir det deg en ekstra frihet å ha tilgang på leiebil. Ikke bare kommer du deg raskt fra den ene siden av byen til den andre, men du kan også ha med deg ekstra klesskift eller litt mat i bilen. Hva med å kjøre til en av parkene i utkanten av Paris for en piknik, der det ikke er så mange turister og en roligere stemning? Sjansen for å bli kjent med noen av de lokale innbyggerne er også større i en av disse parkene.

Utforsk Paris’ verdenskjente museer med leiebilen

Paris er kjent for sine fantastiske museer, og det aller mest imponerende, er Louvre-museet. Parker i nærheten og gå til museet, hvor du finner kunstverker av alle de store mestrene. Selv om det selvfølgelig er kunsten i museet som er hovedattraksjonen, er museet i seg selv også et imponerende skue. Du kan bruke mange dager på å se alt i museet, så finn ut hvilke avdelinger du vil ta turen innom før besøket.

Kjør til Disneyland Paris med leiebilen

Reiser du med barn er det lite som slår en tur til Disneyland Paris. Med leiebil kommer du deg enkelt dit, og det er godt med parkering rett ved parken. Parken er så stor at du ikke rekker gjennom hele parken på én dag, så se deg ut noen attraksjoner du vil prøve og sikt deg inn mot disse.

Besøk nærliggende byer med leiebilen

Med leiebilen kjører du til Lille på i overkant av to timer, litt avhengig av trafikken. Lille er den største byen i Nord-Frankrike, og var blant annet europeisk kulturby i 2004. Det er en vakker by med gode mattradisjoner, så det er vel verdt å spise på noen av byens gode restauranter i løpet av besøket.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Paris

Hva er den beste prisen på leiebil i Paris?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Paris 471 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Paris?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Paris er 514 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Paris?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Paris?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Paris

Utforsk Paris med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!