Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Paris

Vis alle leiebiler i Paris

Gode tilbud på leiebiler i Paris

Leiebil i Paris

Paris er en livlig by som er godt kjent for de fleste. Det er en by som byr på alt fra fantastiske museer, flott arkitektur og romantiske restauranter til imponerende Champs-Élysées, Eiffeltårnet og mange romantiske bydeler. Leiebil i Paris er rimelig, så du bør absolutt tenke på å ordne deg med en billig leiebil i Paris under oppholdet – noe som gir mye frihet.

Ordner du deg med billige flybilletter til Paris er sjansen stor for at du lander på Orly lufthavn. Flyplassen er et fint sted å ordne med leiebil, så bruk Expedia til å bestille leiebilen, og hent den når du lander. Du kan ikke unngå å se bilutleieselskapenes luker når du har gått gjennom tollen.

Dersom du vil vente litt med å hente leiebilen og heller sjekke inn på et hotell i Paris først, er ikke det noe problem. Når du har fått slappet av litt på hotellrommet kan du logge på det trådløse nettverket og bruke Expedia til å bestille en leiebil fra et sted i nærheten av hotellet – så du enkelt og greit kan hente leiebilen.

Romantikkens hovedstad

En reise til Paris tar deg med til Europas ubestridte romantiske hovedstad, en by full av opplevelser – enten du reiser med din kjære, familien eller en kameratgjeng. Byen har utrolig mange sjarmerende gater, med mange koselige kafeer og romantiske restauranter.

Selv om det kollektive transporttilbudet i Paris er godt utbygd, gir det deg en ekstra frihet å ha tilgang på leiebil. Ikke bare kommer du deg raskt fra den ene siden av byen til den andre, men du kan også ha med deg ekstra klesskift eller litt mat i bilen. Hva med å kjøre til en av parkene i utkanten av Paris for en piknik, der det ikke er så mange turister og en roligere stemning? Sjansen for å bli kjent med noen av de lokale innbyggerne er også større i en av disse parkene.

Utforsk Paris’ verdenskjente museer med leiebilen

Paris er kjent for sine fantastiske museer, og det aller mest imponerende, er Louvre-museet. Parker i nærheten og gå til museet, hvor du finner kunstverker av alle de store mestrene. Selv om det selvfølgelig er kunsten i museet som er hovedattraksjonen, er museet i seg selv også et imponerende skue. Du kan bruke mange dager på å se alt i museet, så finn ut hvilke avdelinger du vil ta turen innom før besøket.

Kjør til Disneyland Paris med leiebilen

Reiser du med barn er det lite som slår en tur til Disneyland Paris. Med leiebil kommer du deg enkelt dit, og det er godt med parkering rett ved parken. Parken er så stor at du ikke rekker gjennom hele parken på én dag, så se deg ut noen attraksjoner du vil prøve og sikt deg inn mot disse.

Besøk nærliggende byer med leiebilen

Med leiebilen kjører du til Lille på i overkant av to timer, litt avhengig av trafikken. Lille er den største byen i Nord-Frankrike, og var blant annet europeisk kulturby i 2004. Det er en vakker by med gode mattradisjoner, så det er vel verdt å spise på noen av byens gode restauranter i løpet av besøket.

Utforsk Paris

Utforsk Paris med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!