Bilutleie i Paris

Søk og sammenlign fra 4 bilfirmaer i Paris

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Paris

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Paris
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Paris?
Med bilutleiepriser i Paris fra 2,300 kr per dag denne uken er severdighetene i området innenfor rekkevidde.
Kan jeg leie bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Jada, det kan du. Når du har landet på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle), finner du leiebilselskapene på hver terminal. Her kan du velge blant Alamo, Enterprise og Sixt. Du kan også vurdere Europcar og TT Car Transit.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Paris?
Vi er klar over at fleksibilitet er viktig. Derfor gir de fleste bestillinger muligheten til full refusjon hvis du informerer oss seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Det kan være en god idé å se gjennom leieavtalen, da det kan være noen unntak. Hvis du ikke finner opplysningene der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Paris?
Hvis du har tenkt deg til travle byer, kan det være lurt å tenke smått og velge en bil i økonomiklassen. Dette er den mest bestilte biltypen i i Paris. Disse bilene er enkle å kjøre i trafikkerte gater og kan parkeres på trange parkeringsplasser. De kan også skilte med lavt drivstoffforbruk. Det er imidlertid ikke noe som stopper deg fra å tenke stort. Du kan ta en titt på våre mellomstore eller store biler hvis du vil ha mer plass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, er en av våre premiumbiler midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Paris?
Paris er full av overraskelser, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Bestill en leiebil og dra på biltur for å utforske regionen. Her er noen forslag:

  • Reims ligger omtrent 130 km fra Paris. Anerkjente severdigheter som Notre-Dame de Reims bør få en plass på listen din når du er her.
  • Omtrent 180 km unna ligger Dolancourt, som også er en populær destinasjon blant reisende. Du må ikke gå glipp av Nigloland når du først er her. Denne severdigheten er en av grunnene til at mange elsker denne byen.
  • Drar du til Foret de Paimpont, rundt 350 km fra Paris, kommer du deg ut og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Paris gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alle bestillinger til turen, inkludert bilutleie. Med 4 leverandører å velge blant i Paris gjør vi det vi kan for at du skal få den beste prisen på markedet. Uansett om du er på utkikk etter bilutleie, fly eller hotell, finner du eksklusive tilbud og medlemspriser hos Expedia. Hvis du kombinerer bestillingene dine til en praktisk pakkereise, oppnår du enda større besparelser på reisen til Paris.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Paris hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Paris med hotell eller flyreise for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Paris?
Er du over 21 år, kan du leie bil i Paris. Husk at de fleste leiebilselskaper krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, på grunn av økt risiko for ulykker. Unge sjåfører får som regel heller ikke lov til å leie luksuriøse eller store biler. Les nøye gjennom informasjonen i liten skrift før du bestiller, for å unngå problemer ved henting.
Hva trenger jeg for å leie bil i Paris?
Det er lett å leie bil i Paris. Det du trenger, er egentlig bare gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Etter at du har funnet bilen du vil leie, bør du lese betingelsene og vilkårene før hentedatoen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Paris?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil for kun 2,300 kr per dag. Den nest beste prisen i Paris var 2,657 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Paris?
Enten planen er å utforske Paris eller området rundt, er det enkelt å leie en bil for en lengre periode med Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så skal vi finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Paris hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleierne i Paris. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Har du funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du være klar over at mange krever ekstra betaling. Finn ut hva det er snakk om, før du henter bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Paris?
Det kommer an på hvilken bilkategori du ender opp med å velge, sjåførens alder og en rekke andre faktorer. Les nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du bestiller.