Bilutleie i Paris

Søk og sammenlign fra 4 bilfirmaer i Paris

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Paris

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Paris
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Paris?
Økonomivennlige leiebiler koster fra 1,323 kr dagen i Paris, basert på denne ukens priser. Med sånne priser gjør vi det enkelt å komme seg rundt for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Jada, det kan du. Når flyet har landet på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle), finner du leiebilselskapene på hver terminal. Bestill en leiebil fra Enterprise, Budget og Sixt. Du kan også vurdere Interrent og Thrifty.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Paris?
Vi har forståelse for at planer kan endres på kort varsel. Derfor har du i mange tilfeller krav på å få full refusjon for forskuddsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minimum seks timer før henting av bilen. Leiebilreglene skal inneholde alle detaljene du behøver. Hvis du ikke ser svaret der, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hva slags biler kan jeg leie i Paris?
Store biler, kompakte biler, kraftige SUV-biler … Sett deg bak rattet i den bilen du drømmer om! Økonomi er den foretrukne bilklassen innen leiebiler i Paris. En økonomibil er liten, har lavt bensinforbruk og er enkel å parkere, noe som gjør den perfekt å komme seg rundt med i travle bygater. Og det kanskje aller beste er at den ikke sprenger budsjettet. Det betyr at du får mer til overs som du kan bruke på andre ting, f.eks. å se så mye av stedet som overhodet mulig
Hvor kan jeg dra på biltur fra Paris?
Etter at du har besøkt alle de flotte severdighetene i Paris, er det enda mer å oppdage i resten av regionen. Start leiebilen, sleng kofferten i bagasjerommet, og sus av sted. Her er noen rutetips du kommer til å like:

  • Du bør reise til Reims for å få et topp eventyr. Rundt 130 km fra Paris finner du en haug av interessante severdigheter, blant annet Notre-Dame de Reims.
  • Neste stoppested? Det må være Dolancourt, som ligger ca. 180 km unna. Nigloland er en lokal severdighet du ikke vil gå glipp av.
  • Tar du turen til Foret de Paimpont, omtrent 350 km fra Paris, kommer du deg ut i naturen og kan nyte den friske luften.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Paris hos Expedia?
Å få tak i et bra tilbud på bilutleie i Paris er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilklasse, legg til et par detaljer og sammenlign priser fra de mest anerkjente leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan oppnå store besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Paris?
Minstealderen for å leie bil i Paris er 21 år. Mange krever dessuten ofte ekstra betaling hvis sjåføren er ung, så sjekk dette før du bestiller, og ta høyde for ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags biltyper unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Reglene kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Paris?
Du må vise gyldig førerkort og kredittkort på utleiestedet. Før du skal hente bilen, bør du høre med leiebilbyrået om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Paris?
Paris har uten tvil hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder i det siste. Dagsprisene de siste sju dagene har vært nede i 1,323 kr og 1,471 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Paris?
Expedia gjør det enkelt å bestille en bra langtidsleiebil i Paris. Bare besøk vår side for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å se alle valgmulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Paris hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Paris som leier ut til sjåfører under 25? Fantastisk! Bare vær obs på at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver bil du vurderer å leie.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Paris?
Ikke glem å lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du betaler, så får du all informasjonen du trenger angående forsikring og leiebil.