Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Madrid

En reise til Madrid, hovedstaden i Spania, byr på mange spennende opplevelser. Madrid ligger midt i landet og gir deg en storbyfølelse uten like. Her er det mye å se og oppleve. Spanias største by byr på utallige kulturelle opplevelser, sol og et pulserende nattliv. Eller hva med en tur for å se fotballaget Real Madrid spille?

Når du har funnet en flyreise til Madrid, kan du begynne å planlegge kjøreruter til de lokale områdene du absolutt bør få med deg under ferien i hovedstaden. Bilutleie i Madrid finner du her, men hvis du allerede har bestilt, kan du hente leiebilen på flyplassen.

Kjør rundt med leiebil i Madrid

Når du lander på Barajas lufthavn, er du bare en kjøretur unna sentrum og ditt hotell i Madrid. Etter å ha ankommet hotellet i leiebil, er det bare å pakke ut og gjøre deg klar til å utforske byen, uansett om det er på dagen eller kvelden. Kjenner du sulten er på vei, kan du velge og vrake mellom ulike spisesteder. Med leiebil i Madrid kan du finne mer bortgjemte restauranter hvor du kan nyte spansk tapas. Eller er du kanskje mer lysten på noe søtt? Da bør du prøve churros med varm sjokolade, som smelter på tungen! Se også etter restauranter hvor du kan få med deg et flamencoshow, da Madrid har noen av verdens beste flamencodansere. Gjør dette til en helaften med ekte spansk atmosfære. Ved noen av de mest populære restaurantene er det nødvendig å bestille bord.

Lei bil i Madrid og opplev kulturen

Når du først er i Madrid, vil du ikke gå glipp av Palacio Real, som er det største og vakreste kongelige palasset i hele Vest Europa. I nærområdet finner du også Puerta Del Sol, som er stedet hvor du bør være for å feire nyttårsaften. Det er ved klokketårnet alle de store festlighetene skjer. Denne dagen kan det være lurt å parkere leiebilen i et parkeringshus. Plaza Mayor er sentrum av sentrum i Madrid. Det er kjent for sine fine restauranter med fantastisk kvalitet. Det finnes også mange museer for deg som er interessert i Madrids og Spanias historie – de fleste av dem nærheten av jernbanestasjonen Atocha. Museet Reina Sofia stiller ut malerier fra 1900-tallet og oppover. Her finner du kjente malerier av blant andre Pablo Picasso. Prado-museet er et av Europas viktigste museer med alle sine skulpturer, malerier og tegninger fra 1300- til 1800-tallet. Gå heller ikke glipp av Thyssen-museet med den private samlingen av over 800 malerier fra 1300-tallet og frem til i dag. Museet med navnet CaixaForum er en annen severdighet. Her er bygningen like viktig som selve kunstverkene. For bare en liten sum kan du kjøpe billett for å komme inn på alle 3 museene. Hvis du er så heldig å ha billetter for å se Real Madrid spille, kan du med leiebil i Madrid lett finne frem til Santiago Bernabeu stadion for å oppleve en spennende fotballkamp.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Madrid

Hva er den beste prisen på leiebil i Madrid?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Madrid .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Madrid?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Madrid er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Madrid?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Madrid?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Madrid

Utforsk Madrid med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!