Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Madrid

En reise til Madrid, hovedstaden i Spania, byr på mange spennende opplevelser. Madrid ligger midt i landet og gir deg en storbyfølelse uten like. Her er det mye å se og oppleve. Spanias største by byr på utallige kulturelle opplevelser, sol og et pulserende nattliv. Eller hva med en tur for å se fotballaget Real Madrid spille?

Når du har funnet en flyreise til Madrid, kan du begynne å planlegge kjøreruter til de lokale områdene du absolutt bør få med deg under ferien i hovedstaden. Bilutleie i Madrid finner du her, men hvis du allerede har bestilt, kan du hente leiebilen på flyplassen.

Kjør rundt med leiebil i Madrid

Når du lander på Barajas lufthavn, er du bare en kjøretur unna sentrum og ditt hotell i Madrid. Etter å ha ankommet hotellet i leiebil, er det bare å pakke ut og gjøre deg klar til å utforske byen, uansett om det er på dagen eller kvelden. Kjenner du sulten er på vei, kan du velge og vrake mellom ulike spisesteder. Med leiebil i Madrid kan du finne mer bortgjemte restauranter hvor du kan nyte spansk tapas. Eller er du kanskje mer lysten på noe søtt? Da bør du prøve churros med varm sjokolade, som smelter på tungen! Se også etter restauranter hvor du kan få med deg et flamencoshow, da Madrid har noen av verdens beste flamencodansere. Gjør dette til en helaften med ekte spansk atmosfære. Ved noen av de mest populære restaurantene er det nødvendig å bestille bord.

Lei bil i Madrid og opplev kulturen

Når du først er i Madrid, vil du ikke gå glipp av Palacio Real, som er det største og vakreste kongelige palasset i hele Vest Europa. I nærområdet finner du også Puerta Del Sol, som er stedet hvor du bør være for å feire nyttårsaften. Det er ved klokketårnet alle de store festlighetene skjer. Denne dagen kan det være lurt å parkere leiebilen i et parkeringshus. Plaza Mayor er sentrum av sentrum i Madrid. Det er kjent for sine fine restauranter med fantastisk kvalitet. Det finnes også mange museer for deg som er interessert i Madrids og Spanias historie – de fleste av dem nærheten av jernbanestasjonen Atocha. Museet Reina Sofia stiller ut malerier fra 1900-tallet og oppover. Her finner du kjente malerier av blant andre Pablo Picasso. Prado-museet er et av Europas viktigste museer med alle sine skulpturer, malerier og tegninger fra 1300- til 1800-tallet. Gå heller ikke glipp av Thyssen-museet med den private samlingen av over 800 malerier fra 1300-tallet og frem til i dag. Museet med navnet CaixaForum er en annen severdighet. Her er bygningen like viktig som selve kunstverkene. For bare en liten sum kan du kjøpe billett for å komme inn på alle 3 museene. Hvis du er så heldig å ha billetter for å se Real Madrid spille, kan du med leiebil i Madrid lett finne frem til Santiago Bernabeu stadion for å oppleve en spennende fotballkamp.

Utforsk Madrid

Utforsk Madrid med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!