Bilutleie i Moskenes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Moskenes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Moskenes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Moskenes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie bil på Leknes (LKN)?
Hertz og Avis ligger ikke langt fra Leknes (LKN). Når du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Moskenes?
Du bør lese gjennom leieavtalen for bilen for å være sikker, men de fleste forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for full tilbakebetaling når du informerer oss minimum seks timer før henting. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon i bekreftelsen, eller du kan besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Moskenes?
Lei en bil, hent nøklene og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Moskenes. Det er imidlertid så mange andre steder å besøke i det omkringliggende området, så reisen kan ikke stoppe her. Du bør stikke innom noen andre populære steder i regionen:

  • Med en gang du er fremme i Narvik, vil du føle den pulserende atmosfæren i byen, som ligger 190 km fra Moskenes. Der kan du utforske mange fantastiske severdigheter, som Narvikfjellet.
  • I Andøya, ca. 170 km unna, kan du også få noen gode minner. Lurer du på hva som står øverst på listen her? Bleikstrand er vår favoritt.
  • Etter en lang kjøretur kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Arktisk-alpin botanisk hage, som ligger omtrent 310 km fra Moskenes.

Hvorfor skal jeg leie bil i Moskenes gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge mellom i Moskenes, gjør Expedia det lett å finne en bil som passer dine behov. Og hvis du samler leiebil, fly og overnatting til en pakke, kan du spare enda mer på turen til Moskenes. Med alt fra budsjettvennlige biler til store sedaner har Expedia nøkkelen til ditt neste uforglemmelige eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Moskenes hos Expedia?
Ta en titt på anmeldelser og vurderinger fra andre kunder, velg rett biltype, og sammenlign tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Moskenes med bestilling av fly eller hotell, og kjør av gårde med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Moskenes?
Aldersgrensen for å leie bil i Moskenes er 19 år. Det kreves dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før bestilling, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags bilkategorier unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut små og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Moskenes?
Nesten alle leiebilselskaper krever dette: gyldig førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke selskapets forsikring, kreves det dessuten bevis på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du trenger når du skal hente bilen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Moskenes?
og var de to beste daglige prisene for å leie bil i Moskenes de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Moskenes?
Ja, noe som betyr at du slipper å bestille den samme leiebilen på nytt midt i ferien. Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å finne en bil som du kan bruke hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Moskenes hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør som skal leie bil i Moskenes, er det lurt å sjekke policyene til de forskjellige leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kreves kanskje ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uønskede kostnader når du skal betale, er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Moskenes?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere veldig ut fra mange forskjellige faktorer, inkludert bilstørrelsen og sjåførens alder. Husk å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du gjør et valg.