Bilutleie i Moskenes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Moskenes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Moskenes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Moskenes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Moskenes?
Denne uken var den laveste dagsprisen for en leiebil i Moskenes 3,326 kr. Sjekk ut vårt store utvalg av leiebiler – fra budsjettvennlige til store, stilige biler.
Kan jeg leie bil på Leknes (LKN)?
Hertz og Avis ligger i nærheten av Leknes (LKN). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Moskenes?
Du bør sjekke avbestillingsreglene for å være på den sikre siden, men de fleste forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for full refusjon når du varsler oss minimum seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon på bestillingsbekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Moskenes?
Enkle å parkere, budsjettvennlige og lavt drivstofforbruk er bare noen av grunnene til at kompakte biler er det mest populære valget i Moskenes. Den lille størrelsen gjør dem ideelle for bykjøring. De er dessuten et godt valg for alenereisende, par og reisende på budsjett. Du kan også velge noe mindre, som en økonomi- eller minibil, eller få mer benplass med en mellomstor eller stor bil. Står luksus øverst på listen, bør du sjekke ut våre premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Moskenes?
Når du kjører selv, er det enkelt å utforske det omkringliggende området. Moskenes er et opplagt sted å starte, men det er mye annet du også kan få med deg. Bestill en leiebil, legg kofferten i bagasjerommet og sjekk ut disse andre stedene:

  • Med en gang du er fremme i Bodø, vil du føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 90 km fra Moskenes. Der kan du oppleve mange fantastiske attraksjoner, som Saltstraumen.
  • Rundt 70 km unna ligger Vågan, en annen destinasjon du bør legge til på listen din. Husk å ta turen til Lofoten Krigsminnemuseum når du først er i området.
  • Etter en lang stund på veien kan du ta en pause i naturen ved Torghatten, som ligger ca. 280 km fra Moskenes.

Hvorfor skal jeg leie bil i Moskenes gjennom Expedia?
Med flere års erfaring i å finne de beste prisene til reisende fra alle verdens hjørner er Expedia det beste stedet når du vil leie en bil. Vi har leiebilselskaper i Moskenes å velge mellom, og de tilbyr alt fra økonomibiler til store SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere bestillingen av leiebil med fly og hotell, så du sparer mer? Med pakkereiser, eksklusive tilbud og medlemspriser kan Expedia hjelpe deg med å komme deg av gårde til en lavere pris.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Moskenes hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne tilbud, priser og leiebilselskaper samt lese anmeldelser fra kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Moskenes med hotell eller flyreise for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Moskenes?
Reglene for bilutleie i Moskenes krever at sjåfører er over 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. De fleste leiebilselskaper krever nemlig et ekstra gebyr av unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. Én begrensning kan være hva slags type biler yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å sjekke dette før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Moskenes?
Du trenger et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike krav kan variere fra leverandør til leverandør, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Moskenes?
De to rimeligste dagsprisene i Moskenes de siste sju dagene var 3,326 kr og 3,695 kr. Så det er mulig å gjøre et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Moskenes?
Du kan leie bil i over en måned i Moskenes, så det er bare å bli litt lenger. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Moskenes hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Moskenes som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Så bra! Bare vær klar over at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene for hver bil du vurderer å leie.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Moskenes?
Først bør du bestemme deg for leiebil, så bør du undersøke leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.