Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Palma de Mallorca

Bilutleie i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er Mallorcas hovedstad og en av de vakreste middelhavsbyene som finnes: flotte gamle palasser og fort, idylliske badestrender langs sjøkanten og vakre fjelltopper i bakgrunnen. Byen er livlig og historisk. Og, ikke minst, været er stort sett godt! Byen og øya er full av nytelser, så legg din ferie til Palma de Mallorca. Søk gjerne etter bilutleie i Palma Mallorca for best resultat.

Ved å leie bil i Palma de Mallorca har du muligheten til å utforske hele øya Mallorca på egen hånd. Og det anbefales på det sterkeste. Det er gode muligheter for å få billig leiebil i Palma de Mallorca, og som regel får du full fleksibilitet til å hente og levere bilen på ulike steder på øya.

Turen til Palma de Mallorca

Det enkleste er å fly til Palma de Mallorca via Palma de Mallorca Airport, som ligger åtte kilometer øst for byen, nær landsbyen Can Pastilla. Merk deg at denne flyplassen er stor og travel. Det er mest praktisk å skaffe seg en leiebil i Palma de Mallorca på flyplassen, og så kjører du direkte til ditt utvalgte hotell i Palma de Mallorca.

Mallorca med bil

Med leiebil i Palma de Mallorca har du fleksibilitet og frihet til å dra hvor du vil og når du vil, for å oppleve alt øya har å by på. På solskinnsdager kan du kanskje tenke deg å tilbringe dagen på en vakker strand, for eksempel i Palma Nova, Magaluf, Porto Pollensa eller Alcudia. Men du kan også finne ditt helt private sted, om du har tid. Mallorca er også kjent for sine grotter, som Caves of Drach og i området ved Porto Cristo. Mallorca har lang historie og mange interessante slott og ruiner som er verd et besøk. Bellver er et slott fra 1300-tallet med en unik rund form. Fiskelandsbyen Sóller, eller andre små landsbyer på veien, anbefales. Med en leiebil kan du enkelt komme deg dit og oppleve det selv.

Kjøre og gjøre i Palma de Mallorca

Det er flere ting du bør se i selve Palma de Mallorca. Katedralen er så storslagen at det sier seg selv. På utsiden er den stort sett gotisk, bortsett fra inngangspartiet, som er en slående kontrast. Bygget er enormt stort og ubeskrivelig vakkert. Innvendig finner du usedvanlige utsmykninger av modernisten Antoni Gaudi, Barcelonas store sønn, og den berømte nålevende kunstneren Miguel Barceló. Du finner ingen liknende katedral i hele verden. Videre har du de gamle mallorcanske monarkenes residens, slottet Palau de l’Almudaina, som opprinnelig var et islamsk fort. Es Baluard er et fort som huser et flott museum for moderne kunst. Palau March var March-familiens vakre palass, og er nå et kunstmuseum med en utsøkt samling av modernistiske skulpturer og malerier, blant annet av Salvador Dali, Henry Moore og Auguste Rodin. Palma de Mallorca har en gamleby hvor du kan vandre rundt, smake på tapas og ta deg et glass vin. Parker bilen før du gjør dette. Byen har nemlig spennende sjarm i form av smale gater, små plasser og vakre husfasader. Ta deg en tur og opplev det selv.

Utforsk Palma de Mallorca

Utforsk Palma de Mallorca med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!