Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Palma de Mallorca

Bilutleie i Palma de Mallorca

Palma de Mallorca er Mallorcas hovedstad og en av de vakreste middelhavsbyene som finnes: flotte gamle palasser og fort, idylliske badestrender langs sjøkanten og vakre fjelltopper i bakgrunnen. Byen er livlig og historisk. Og, ikke minst, været er stort sett godt! Byen og øya er full av nytelser, så legg din ferie til Palma de Mallorca. Søk gjerne etter bilutleie i Palma Mallorca for best resultat.

Ved å leie bil i Palma de Mallorca har du muligheten til å utforske hele øya Mallorca på egen hånd. Og det anbefales på det sterkeste. Det er gode muligheter for å få billig leiebil i Palma de Mallorca, og som regel får du full fleksibilitet til å hente og levere bilen på ulike steder på øya.

Turen til Palma de Mallorca

Det enkleste er å fly til Palma de Mallorca via Palma de Mallorca Airport, som ligger åtte kilometer øst for byen, nær landsbyen Can Pastilla. Merk deg at denne flyplassen er stor og travel. Det er mest praktisk å skaffe seg en leiebil i Palma de Mallorca på flyplassen, og så kjører du direkte til ditt utvalgte hotell i Palma de Mallorca.

Mallorca med bil

Med leiebil i Palma de Mallorca har du fleksibilitet og frihet til å dra hvor du vil og når du vil, for å oppleve alt øya har å by på. På solskinnsdager kan du kanskje tenke deg å tilbringe dagen på en vakker strand, for eksempel i Palma Nova, Magaluf, Porto Pollensa eller Alcudia. Men du kan også finne ditt helt private sted, om du har tid. Mallorca er også kjent for sine grotter, som Caves of Drach og i området ved Porto Cristo. Mallorca har lang historie og mange interessante slott og ruiner som er verd et besøk. Bellver er et slott fra 1300-tallet med en unik rund form. Fiskelandsbyen Sóller, eller andre små landsbyer på veien, anbefales. Med en leiebil kan du enkelt komme deg dit og oppleve det selv.

Kjøre og gjøre i Palma de Mallorca

Det er flere ting du bør se i selve Palma de Mallorca. Katedralen er så storslagen at det sier seg selv. På utsiden er den stort sett gotisk, bortsett fra inngangspartiet, som er en slående kontrast. Bygget er enormt stort og ubeskrivelig vakkert. Innvendig finner du usedvanlige utsmykninger av modernisten Antoni Gaudi, Barcelonas store sønn, og den berømte nålevende kunstneren Miguel Barceló. Du finner ingen liknende katedral i hele verden. Videre har du de gamle mallorcanske monarkenes residens, slottet Palau de l’Almudaina, som opprinnelig var et islamsk fort. Es Baluard er et fort som huser et flott museum for moderne kunst. Palau March var March-familiens vakre palass, og er nå et kunstmuseum med en utsøkt samling av modernistiske skulpturer og malerier, blant annet av Salvador Dali, Henry Moore og Auguste Rodin. Palma de Mallorca har en gamleby hvor du kan vandre rundt, smake på tapas og ta deg et glass vin. Parker bilen før du gjør dette. Byen har nemlig spennende sjarm i form av smale gater, små plasser og vakre husfasader. Ta deg en tur og opplev det selv.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Palma de Mallorca

Hva er den beste prisen på leiebil i Palma de Mallorca?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Palma de Mallorca .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Palma de Mallorca?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Palma de Mallorca er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Palma de Mallorca?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Palma de Mallorca?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Palma de Mallorca

Utforsk Palma de Mallorca med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!