Bilutleie i Barcelona

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Barcelona

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Barcelona

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Barcelona
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Barcelona per dag?
Billige leiebiler koster fra per dag i Barcelona, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å komme seg rundt for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass)?
Ja, det kan du, og du har mye å velge mellom. Etter at du har landet og hentet bagasjen din, finner du leiebilskrankene på terminal 1 og 2. Her kan du velge blant populære selskaper som Avis, Europcar og Hertz. Hvis du vil ha noen flere alternativer, kan du også se hva som tilbys hos Goldcar Rental og Firefly.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Barcelona?
Du får antagelig full tilbakebetaling av din forhåndsbetalte bestilling hvis du varslet oss minimum seks timer i forkant av hentetidspunktet. Du kan se gjennom avbestillingsreglene for bilen for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også hjelpe deg med ytterligere informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Barcelona?
Hva enn du vil ha. Vi har et stort utvalg av bilkategorier, fra biler av typen standard og økonomi til premium og SUV. De små, smarte og budsjettvennlige minibilene er imidlertid den mest etterspurte biltypen i Barcelona. Denne biltypen er et ideelt alternativ for kortere turer i byen. Du kan spare på drivstoff mens du ferdes rundt i de travle bygatene, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne parkering, for med en minibil er det lett å skvise seg inn på selv små områder.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Barcelona?
Etter at du har opplevd alle de interessante severdighetene i Barcelona, er det enda mer å se i resten av området. Hent leiebilen, sleng kofferten i bagasjerommet, og sus av sted. Her er noen bilturer som er midt i blinken for deg:

  • Du bør reise til Girona for å få et topp sightseeingeventyr. Rundt 85 km fra Barcelona finnes det flere fantastiske severdigheter, som Girona katedral.
  • Neste stoppested? Det må bli Figueres, som ligger ca. 120 km unna. Dali-museet er et lokalt høydepunkt du bare må oppleve.
  • Reis til Monte Toro for å få en dag i naturen. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og bare lade opp i den friske luften. Avstanden fra Barcelona er 230 km.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Barcelona hos Expedia?
Sjekk ut kundeanmeldelser, velg rett biltype, og sammenlign tilbudene fra de mest populære leverandørene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Barcelona med bestilling av fly eller hotell, og start turen med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Barcelona?
Alle med førerkort og som er minst 21 år, kan leie bil i Barcelona. Noen leverandører leier kanskje ut til sjåfører som er yngre enn 21 år, men da må du regne med å måtte betale litt ekstra. Finn ut hva aldersgrensen og den ekstra betalingen er, før du bestiller. Det kan også hende at unge sjåfører ikke kan bestille alle slags biltyper. Aldersgrensen er ofte høyere for større biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Barcelona?
Du må vise førerkort og kredittkort på utleiestedet. Før hentedatoen bør du høre med leiebilbyrået om det er annen dokumentasjon du trenger. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Barcelona?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil fra kun per dag. Den nest laveste prisen i Barcelona var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Barcelona?
Det stemmer, og den gode nyheten er at utleiebyråene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Barcelona for å få en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Barcelona hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Barcelona som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Flott! Bare vær klar over at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver bil du vurderer å leie.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Barcelona?
Først bør du velge bilkategori, så bør du se på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer dine behov.