Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Barcelona

Leiebil i Barcelona

Barcelona er favorittbyen til mange nordmenn, noe som er svært forståelig. Barcelona er byen som har alt, enten man er på jakt etter storbyopplevelser, strandferie, kultur eller sol og varme. Barcelona er en stor by, og selv om det kollektive tilbudet i byen er svært godt, åpnes en rekke nye dører når man har tilgang til leiebil.

I en storby som Barcelona er det selvfølgelig ikke noe problem å få ordnet seg med leiebil, men bruker du Expedia er du sikret en så billig leiebil i Barcelona som mulig – så du i stedet kan bruke pengene dine på spennende opplevelser i byen.

Når du reiser til Barcelona fra Norge er sjansen stor for at du lander på flyplassen i Barcelona, som på spansk oftest bare omtales som El Prat. På flyplassen finner du alle de store firmaene som driver med bilutleie, og det er derfor svært praktisk å ha ordnet så en leiebil er klar når du lander.

Dersom du kommer med tog eller buss til Barcelona, kanskje etter å ha besøk en av nabobyene, kan det være like greit å plukke opp leiebilen i sentrum. Noen foretrekker også å komme seg i orden på hotellet i Barcelona, før de skaffer seg en leiebil.

Se og gjøre i Barcelona

Barcelona er en by fylt med kultur og attraksjoner, og det er nærmest umulig å få med seg alt på en langhelg. Skal man virkelig oppleve det meste Barcelona har å by på, bør man tilbringe minst et par uker i byen. Blant attraksjonene du absolutt bør sørge for å få med deg i bykjernen, er den fantastiske kirken Sagrada Familia, det nesten eventyrlignende Casa Batllo, Park Guell og et besøk på Camp Nou, vel og merke hvis du er interessert i fotball.

Som nevnt er Barcelona en stor by, og avstandene mellom attraksjonene kan fort bli ganske store. Med leiebil er ikke dette noe problem, og du kjører raskt til attraksjonene du vil få med deg. Med leiebilen kommer du deg også raskt til de store grøntområdene vest i byen og til den store naturparken nordvest for byen.

Trangt på bystranden? Kjør til Badelona!

Hvis du besøker Barcelona i høysesongen, kan det ofte være veldig mye folk på bystranda i La Barceloneta. Et tips kan da være å kjøre nordover langs kysten til du kommer til Badelona, som har en virkelig vakker sandstrand. Ikke bare er stranden flottere enn bystranden i Barcelona, det er også mye mindre folk og bedre plass på stranden. Selv om det er mulig å komme seg til denne stranden med tog, er det mye enklere å få med seg alt i en leiebil.

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Med leiebil står du fritt til å gjøre som du vil i ferien din, og det er ingenting som hindrer deg i å utforske de mindre byene rundt Barcelona. Du bruker omtrent en halvtime på å kjøre til Mataró i nordøst, mens du må regne med en times kjøretur til Tarragona i sørvest. I begge disse byene er det spennende attraksjoner for turister, samtidig som du får oppleve byer der turismen ikke har tatt like mye over som i Barcelona.

Utforsk Barcelona

Utforsk Barcelona med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!