Bilutleie i Barcelona

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Barcelona

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Barcelona

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Barcelona
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Barcelona per dag?
Denne uken var den laveste daglige prisen for å leie en bil i Barcelona . Ta en titt på vårt store utvalg av leiebiler – fra budsjettvennlige til store, flotte biler.
Kan jeg leie bil på Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass)?
Leiebilselskapene på Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass) finner du på terminal 1 og 2. Her kan du hente en bil fra Sixt, Firefly eller Enterprise. Avis og Goldcar Rental har også noen gode tilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Barcelona?
Hvis du avbestiller en leiebilbestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Det finnes likevel enkelte unntak, så du bør sjekke bestillingsinformasjonen og leiebilens avbestillingsregler. Hvis du ikke finner svaret, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Barcelona?
De små minibilene med sine store fordeler er den mest etterspurte bilkategorien i Barcelona. Denne biltypen er et perfekt alternativ for korte kjøreturer rundt om i byen og har også et svært lavt drivstofforbruk, noe som gjør at du kan spare enda mer. Foretrekker du noe større, finner du også store biler, premiumbiler og SUV-er.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Barcelona?
Mange eventyr venter på deg i Barcelona, men reiser du lenger, står enda mer på menyen. Bestill en leiebil for å dra på biltur i en større del av området i ditt eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på listen din:

  • Du bør reise til Girona for å få et spennende eventyr. Omtrent 85 km fra Barcelona er det mange fantastiske attraksjoner, blant annet Girona katedral.
  • Hvorfor ikke få med seg det beste Figueres har å by på også? En kjent attraksjon i denne livlige byen er Dali-museet, og Figueres ligger rundt 120 km fra Barcelona.
  • Tar du turen til Monte Toro, ca. 230 km fra Barcelona, kommer du deg ut og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Barcelona gjennom Expedia?
Med mange års erfaring i å finne de beste tilbudene til reisende i hele verden er Expedia det beste stedet når du vil leie en bil. Vi har leverandører i Barcelona å velge blant, og de tilbyr alt fra små sportsbiler til store SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere bestillingen av leiebil med hotell og fly, så du sparer enda mer? Med pakkereiser, medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjelpe deg ut på eventyret til en lavere pris.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Barcelona hos Expedia?
Ta en titt på vårt store utvalg av bilutleie, les kundevurderinger og sammenlign tilbud fra anerkjente leverandører. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Barcelona og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Barcelona?
Reglene for bilutleie i Barcelona krever at sjåfører er over 21 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra kostnader påløpe, og begrensninger kan gjelde. De fleste leverandører krever nemlig et gebyr hvis man er ung, i tillegg til prisen for å leie bilen. En av begrensningene kan dreie seg om hvilke biltyper yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leiebilbyrå til leiebilbyrå, så du bør sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Barcelona?
Selv om vilkårene kan variere fra selskap til selskap, er det aller viktigste førerkort og et kredittkort i samme navn. Du trenger ikke å bruke bilforsikringen som leverandøren tilbyr. I så fall må du nok legge frem bevis på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Barcelona?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha leid en bil for kun per dag. Den nest laveste prisen i Barcelona var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Barcelona?
Ja, så du slipper å bestille leiebilen på nytt halvveis i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å bestille en bil som du kan bruke hele ferien.
Hvor kan jeg leie bil i Barcelona hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter en bil å leie i Barcelona, anbefaler vi at du leser policyene til de ulike bilutleiebyråene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kan påløpe ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå dyre overraskelser ved henting er det lurt å vite på forhånd om du må betale noe ekstra.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Barcelona?
Pass på å se nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg, så får du all informasjonen du trenger om leiebilforsikring.