Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Barcelona

Leiebil i Barcelona

Barcelona er favorittbyen til mange nordmenn, noe som er svært forståelig. Barcelona er byen som har alt, enten man er på jakt etter storbyopplevelser, strandferie, kultur eller sol og varme. Barcelona er en stor by, og selv om det kollektive tilbudet i byen er svært godt, åpnes en rekke nye dører når man har tilgang til leiebil.

I en storby som Barcelona er det selvfølgelig ikke noe problem å få ordnet seg med leiebil, men bruker du Expedia er du sikret en så billig leiebil i Barcelona som mulig – så du i stedet kan bruke pengene dine på spennende opplevelser i byen.

Når du reiser til Barcelona fra Norge er sjansen stor for at du lander på flyplassen i Barcelona, som på spansk oftest bare omtales som El Prat. På flyplassen finner du alle de store firmaene som driver med bilutleie, og det er derfor svært praktisk å ha ordnet så en leiebil er klar når du lander.

Dersom du kommer med tog eller buss til Barcelona, kanskje etter å ha besøk en av nabobyene, kan det være like greit å plukke opp leiebilen i sentrum. Noen foretrekker også å komme seg i orden på hotellet i Barcelona, før de skaffer seg en leiebil.

Se og gjøre i Barcelona

Barcelona er en by fylt med kultur og attraksjoner, og det er nærmest umulig å få med seg alt på en langhelg. Skal man virkelig oppleve det meste Barcelona har å by på, bør man tilbringe minst et par uker i byen. Blant attraksjonene du absolutt bør sørge for å få med deg i bykjernen, er den fantastiske kirken Sagrada Familia, det nesten eventyrlignende Casa Batllo, Park Guell og et besøk på Camp Nou, vel og merke hvis du er interessert i fotball.

Som nevnt er Barcelona en stor by, og avstandene mellom attraksjonene kan fort bli ganske store. Med leiebil er ikke dette noe problem, og du kjører raskt til attraksjonene du vil få med deg. Med leiebilen kommer du deg også raskt til de store grøntområdene vest i byen og til den store naturparken nordvest for byen.

Trangt på bystranden? Kjør til Badelona!

Hvis du besøker Barcelona i høysesongen, kan det ofte være veldig mye folk på bystranda i La Barceloneta. Et tips kan da være å kjøre nordover langs kysten til du kommer til Badelona, som har en virkelig vakker sandstrand. Ikke bare er stranden flottere enn bystranden i Barcelona, det er også mye mindre folk og bedre plass på stranden. Selv om det er mulig å komme seg til denne stranden med tog, er det mye enklere å få med seg alt i en leiebil.

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Med leiebil står du fritt til å gjøre som du vil i ferien din, og det er ingenting som hindrer deg i å utforske de mindre byene rundt Barcelona. Du bruker omtrent en halvtime på å kjøre til Mataró i nordøst, mens du må regne med en times kjøretur til Tarragona i sørvest. I begge disse byene er det spennende attraksjoner for turister, samtidig som du får oppleve byer der turismen ikke har tatt like mye over som i Barcelona.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Barcelona

Hva er den beste prisen på leiebil i Barcelona?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Barcelona .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Barcelona?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Barcelona er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Barcelona?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Barcelona?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Barcelona

Utforsk Barcelona med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!