Bilutleie i Roma

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Roma

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Roma

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Roma
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Roma per dag?
Den laveste daglige prisen for en leiebil i Roma denne uken var . Med leiebil kan du dra til de lokale attraksjonene du selv ønsker.
Kan jeg leie bil på Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn)?
Jada, det kan du. Når du ankommer Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn), finner du leiebilskrankene i Torre Uffici 2. Her kan du velge blant Locauto, RENT4U og Firefly. Du kan også ta en titt på Win Rent og Autovia.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Roma?
Vi har alle opplevd at ting skjer og planer må endres på kort varsel. Derfor gir vi full tilbakebetaling for de fleste bestillinger hvis du varsler oss minimum seks timer før hentetidspunktet. Husk å lese nøye gjennom avbestillingsreglene, da det kan være unntak. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du få hjelp hos vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Roma?
Store SUV-er, smarte minibiler eller noe luksuriøst … Sett deg bak rattet i den bilen du foretrekker! Økonomi er den mest bestilte leiebilkategorien i Roma. En økonomibil er smart, har lavt bensinforbruk og er lett å parkere, noe som gjør den perfekt å komme seg rundt med i byens travle gater. Og noe av det aller beste er at den ikke sprenger budsjettet. Det betyr at du får mer til overs som du kan bruke på andre ting, f.eks. å se så mye av stedet som overhodet mulig
Hvor kan jeg dra på biltur fra Roma?
Det er mye å utforske i Roma, men drar du enda lenger, kan du oppleve mye mer. Bestill en leiebil for å dra på biltur i det omkringliggende området i ditt eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på reiseplanen din:

  • Napoli ligger 190 km fra Roma. Velkjente turistattraksjoner som Herculaneum fortjener en plass på listen din når du er her.
  • Omtrent 75 km unna ligger Terni, som også er et populært reisemål blant mange reisende. Du må ikke gå glipp av Marmorfallene når du først er her. Denne severdigheten er en av grunnene til at folk elsker å bli en stund i denne livlige byen.
  • Drar du til La Maddalena nasjonalpark, ca. 270 km fra Roma, kommer du deg ut i naturen og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Roma gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du er på utkikk etter noe til hele vennegjengen eller bare to personer, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Roma. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du enkelt finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og hotell for å spare enda mer. Ser du etter ting å gjøre i Roma, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Roma hos Expedia?
Sjekk ut kundeanmeldelser, velg biltype, og sammenlign tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Roma med bestilling av fly og hotell, og legg ut på tur med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Roma?
Du må være 21 år eller eldre for å kunne leie bil i Roma. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen bilkategorier, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Les nøye gjennom reglene før du bestiller, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Roma?
Førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere fra selskap til selskap, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Roma?
Med priser fra så lite som og per dag i Roma de siste sju dagene kommer du deg ut på landeveien før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Roma?
Ja, og du finner garantert den perfekte bilen blant våre langtidsleietilbud. Bare oppgi reisedatoene dine, så viser vi deg gode tilbud fra flere forskjellige kjente selskaper.
Hvor kan jeg leie bil i Roma hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleiebyråene i Roma. De har ofte ulike aldersgrenser. Har du funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, må du være klar over at det kan kreves ekstra gebyrer. Les deg opp på dette før du henter bilen.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Roma?
Pass på å se gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du betaler, så får du svar på alt du lurer på angående forsikring for leiebil.