Bilutleie i Roma

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Roma

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Roma

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Roma
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Roma per dag?
Gled deg til artige bilturer i Roma med leiepriser per dag fra bare denne uken.
Kan jeg leie bil på Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn)?
Det kan du, og du har mange valgmuligheter. Når du har ankommet Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn), går du bare til leiebilskrankene i Torre Uffici 2. Her kan du velge blant kjente selskaper som Locauto, Firefly og Sicily by Car. Hvis du vil ha enda flere alternativer, kan du også se hva som tilbys hos RENT4U og Hertz.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Roma?
Vi har alle opplevd at planer endres. Derfor gir vi full tilbakebetaling for de fleste bestillinger hvis du varsler oss seks timer i forkant av henting av bilen. Husk å lese nøye gjennom avbestillingsreglene, da det kan være unntak. Hvis du ikke finner informasjonen du ser etter, kan du få hjelp hos vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Roma?
De fleste besøkende i Roma velger biler i økonomiklassen. Sjåfører liker dem fordi de er overkommelige i pris. Størrelsen gjør dem dessuten velegnet for kjøring i byer der gatene er smale og det kan være en utfordring å parkere. Men du har langt flere valgmuligheter, for du kan også satse på kompakte, mellomstore og store biler. Uansett om du planlegger å være i Roma eller reiser videre, har vi en bil som passer dine behov.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Roma?
Mange eventyr venter på deg i Roma, men reiser du lenger, står enda mer på menyen. Lei en bil for å brumme rundt i det omkringliggende området i eget tempo. Du bør legge til disse rutene på reiselisten din:

  • I Napoli kan du utforske Herculaneum og mange andre fantastiske severdigheter. Det er ca. 190 km til Roma.
  • Hvorfor ikke få med seg alt Terni har å by på også? En uforglemmelig turistattraksjon her er blant annet Marmorfallene, og Terni ligger ca. 75 km fra Roma.
  • La Maddalena nasjonalpark ligger rundt 270 km fra Roma og er et av de flotteste naturområdene i regionen. Her kan du utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Roma gjennom Expedia?
Fra forretningsreiser til ukelange eventyr – Expedia har biler som passer alle behov. Du kan velge blant leiebilselskaper i Roma, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne et fantastisk tilbud på bilutleie. Hvis du setter sammen bestillingen av leiebil med hotell eller fly (eller begge deler) til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Roma hos Expedia?
Det er lett å få tak i et riktig bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de mest populære bilutleiefirmaene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Roma med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Roma?
Leiebilreglene i Roma krever at sjåfører er over 21 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. De fleste leverandører krever nemlig et ekstra gebyr hvis man er ung, i tillegg til prisen for å leie bilen. En av begrensningene kan dreie seg om hva slags biler unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å sjekke dette før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Roma?
Du trenger førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente nøklene. Du må også vise dokumentasjon på forsikring hvis du ikke ønsker å bruke selskapets forsikring. Krav som dette kan variere fra leverandør til leverandør, så husk å sjekke på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Roma?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for å leie bil i Roma . Den nest laveste var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Roma?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i Roma, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å reservere den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Roma hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Roma som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Så bra! Bare husk at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du vurderer.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Roma?
Først bør du velge bil, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.