Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Roma

Bilutleie i Roma

Det finnes nok av muligheter for å leie en bil i Roma, og på Expedia kan du finne en bil som passer for deg. Det spiller liten rolle om du planlegger en kort eller lengre ferie i Roma, da du uansett vil kunne finne en leiebil i Roma som du kan utforske byen og områdene rundt med.

Roma har et nærmest uendelig antall attraksjoner å by på, og det er langt mer behagelig å komme seg rundt til disse med en leiebil enn med offentlige transportmidler. Videre kan du legge opp runden i ditt eget tempo med en leiebil.

Se Romas attraksjoner med en leiebil

Uavhengig av hvor ditt hotell i Roma ligger, kan du kjøre fra den midlertidige basen din til gamlebyen og parkere langs en av gatene i nærheten av flotte historiske attraksjoner som Piazza Navona, Spansketrappen, Piazza del Popolo og Pantheon. Derfra kan du spasere til parken Villa Borghese i nord og de verdenskjente severdighetene Colosseum, Palatinerhøyden og Forum Romanum i sør. Ingen ferie i Roma er videre komplett uten at du i tillegg har tatt deg en tur innom Vatikanet og Peterskirken og sett Det sixtinske kapell i Vatikanmuseene.

Har du tid og energi til overs etter å ha sett alle de nevnte attraksjonene med mer, kan du kjøre den korte turen opp på Gianicolo-høyden, som byr på en flott utsikt utover byen, i tillegg til hyggelige grøntområder. Om kvelden kan du videre kjøre til det livlige og trendy området Trastevere, hvor du finner en rekke hyggelige spisesteder og barer.

Sats på en leiebil i Roma for å se områder utenfor byen

Når heten slår inn over byen midt på sommeren kan det være forfriskende med en tur til kysten. Fra Roma sentrum kan du kjøre til et sted som Ostia eller Fregene, hvor du kan ligge og slappe av på en sandstrand og plaske rundt i vannet. Disse stedene er gjerne også svært livlige og byr på mange utesteder om kvelden i sommermånedene. Foretrekker du å dra til en innsjø fremfor havet, kan du kjøre til Lago di Bracciano, som ligger et lite stykke nordvest for Roma sentrum.

Er du glad i vin, kan du dessuten kjøre noen få kilometer unna byen i sørøstlig retning til du kommer til kjente vinområder som Frascati og Castelli Romani, hvor du kan nyte flotte naturlige omgivelser i tillegg til velsmakende italiensk vin. Er du heldig, kan du dessuten få med deg en mat- eller vinfestival i dette området mens du befinner deg der.

Det er lett å bestille en billig leiebil i Roma

Foretrekker du å hente leiebilen din rett etter å ha ankommet med et fly til Roma, eller vil du heller hente den dagen etter i sentrum av byen? Du vil uansett kunne bestille en leiebil som passer med dine behov med få tastetrykk på Expedia, og du kan lett velge mellom ulike prisklasser og forskjellige biltyper. Hvorfor vente? Bestill leie av bil i Roma allerede i dag!

Utforsk Roma

Utforsk Roma med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!