Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Hamar

Vis alle leiebiler i Hamar

Gode tilbud på leiebiler i Hamar

Hamar ligger i Hedmark kommune og har i overkant av 25 000 innbyggere. Byen er mest kjent for å ha vært en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994. Det ble blant annet arrangert kortbaneløp og kunstløp i Hamar OL-Amfi, som i dag ofte kalles Nordlyshallen. Sport og natur er viktig for Hamar, og det er derfor praktisk å ha tilgang til leiebil.

Det er ikke noe problem å få ordnet en leiebil i Hamar, noe som både er praktisk og lar deg oppleve mer av området rundt selve bykjernen. Det er en rekke selskaper i byen som driver med bilutleie, og med Expedia finner du en billig leiebil i Hamar.

Litt mer om Hamar

Hamar er for mange kjent som Norges skøyteby, og det har eksistert skøyteklubber i byen siden iallfall 1865. Det er arrangert forskjellige VM og EM flere titallsganger i byen, og blant byens kjente skøyteløpere er blant annet Eskil Ervik og Even Wetten. Ishockey er også en idrett som verdsettes høyt i byen, og Storhamar Dragons spiller i Get-ligaen.

Utforsk Hamar i leiebilen

Selv om Hamar er en ganske liten by, har den en ganske stort sentrum med mange spennende attraksjoner. Ankerskogen Svømmehall ligger midt i sentrum, og er populært både for voksne og barn. Her er det forskjellige bassenger og en stor vannsklie for de små. Dersom du er sportsinteressert, har du kanskje et ønske om å se byens lag spille ishockeykamp, og da er det Hamar OL-Amfi som er stedet. Med leiebil kommer du deg enkelt rundt og får sett alt dette uten noen problemer.

Dersom du er interessert i golf, vil du nok sette pris på at det ikke langt nord for byen ligger en stor og flott golfbane med 18 hull. Atlungstad Golf, som golfklubben heter, har en av landets aller flotteste baner, og utformingen er det den kjente golfbanearkitekten Dave Thomas som står bak. På anlegget er det blant annet et klubbhus med kafeteria og pro shop. Så hvorfor ikke kjøre en tur til golfbanen i leiebilen for å prøve deg på noen slag på driving rangen eller en runde på banen? Det er også en annen golfklubb i området, Mjøsen Golfklubb, men denne ligger litt lenger unna Hamar.

Reiser du med barn kan en tur til Veltsetra være en fin opplevelse. Setra ligger et stykke øst for Hamar, så det er veldig praktisk med leiebil for enkelt å komme seg dit. På setra foregår det blant annet teater, konserter, seminarer og dans, og det er salg av en rekke varer som lages på setra. Barna kan se og klappe både hester, kyr og andre dyr i løpet av besøket.

Opplev nærliggende byer med leiebilen

De nærmeste større byene til Hamar, er Lillehammer og Elverum. Med leiebil kjører du til disse byene på en halvtimes tid, og på Lillehammer kan du blant annet se flere av anleggene som ble benyttet under OL på Lillehammer i 1994.

Husk også at Expedia har gode tilbud på hotell i Hamar, hvor du også får muligheten til å bestille hotell og bil sammen.

Utforsk Hamar

Utforsk Hamar med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!