Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Hamar

Vis alle leiebiler i Hamar

Gode tilbud på leiebiler i Hamar

Hamar ligger i Hedmark kommune og har i overkant av 25 000 innbyggere. Byen er mest kjent for å ha vært en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994. Det ble blant annet arrangert kortbaneløp og kunstløp i Hamar OL-Amfi, som i dag ofte kalles Nordlyshallen. Sport og natur er viktig for Hamar, og det er derfor praktisk å ha tilgang til leiebil.

Det er ikke noe problem å få ordnet en leiebil i Hamar, noe som både er praktisk og lar deg oppleve mer av området rundt selve bykjernen. Det er en rekke selskaper i byen som driver med bilutleie, og med Expedia finner du en billig leiebil i Hamar.

Litt mer om Hamar

Hamar er for mange kjent som Norges skøyteby, og det har eksistert skøyteklubber i byen siden iallfall 1865. Det er arrangert forskjellige VM og EM flere titallsganger i byen, og blant byens kjente skøyteløpere er blant annet Eskil Ervik og Even Wetten. Ishockey er også en idrett som verdsettes høyt i byen, og Storhamar Dragons spiller i Get-ligaen.

Utforsk Hamar i leiebilen

Selv om Hamar er en ganske liten by, har den en ganske stort sentrum med mange spennende attraksjoner. Ankerskogen Svømmehall ligger midt i sentrum, og er populært både for voksne og barn. Her er det forskjellige bassenger og en stor vannsklie for de små. Dersom du er sportsinteressert, har du kanskje et ønske om å se byens lag spille ishockeykamp, og da er det Hamar OL-Amfi som er stedet. Med leiebil kommer du deg enkelt rundt og får sett alt dette uten noen problemer.

Dersom du er interessert i golf, vil du nok sette pris på at det ikke langt nord for byen ligger en stor og flott golfbane med 18 hull. Atlungstad Golf, som golfklubben heter, har en av landets aller flotteste baner, og utformingen er det den kjente golfbanearkitekten Dave Thomas som står bak. På anlegget er det blant annet et klubbhus med kafeteria og pro shop. Så hvorfor ikke kjøre en tur til golfbanen i leiebilen for å prøve deg på noen slag på driving rangen eller en runde på banen? Det er også en annen golfklubb i området, Mjøsen Golfklubb, men denne ligger litt lenger unna Hamar.

Reiser du med barn kan en tur til Veltsetra være en fin opplevelse. Setra ligger et stykke øst for Hamar, så det er veldig praktisk med leiebil for enkelt å komme seg dit. På setra foregår det blant annet teater, konserter, seminarer og dans, og det er salg av en rekke varer som lages på setra. Barna kan se og klappe både hester, kyr og andre dyr i løpet av besøket.

Opplev nærliggende byer med leiebilen

De nærmeste større byene til Hamar, er Lillehammer og Elverum. Med leiebil kjører du til disse byene på en halvtimes tid, og på Lillehammer kan du blant annet se flere av anleggene som ble benyttet under OL på Lillehammer i 1994.

Husk også at Expedia har gode tilbud på hotell i Hamar, hvor du også får muligheten til å bestille hotell og bil sammen.

Hva er den beste prisen på leiebil i Hamar?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Hamar 1,517 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Hamar?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Hamar er 1,638 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Hamar?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Hamar?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Hamar

Utforsk Hamar med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!