Bilutleie i Hamar

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Hamar

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Hamar

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Hamar
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Hamar?
Med leiebilpriser i Hamar fra per dag denne uken er severdighetene i området innenfor rekkevidde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Hamar?
Vi har forståelse for at fleksibilitet på reisen er viktig. Derfor gir mange forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du avbestiller minimum seks timer før henting. Det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene for leiebilen, da det kan være noen unntak. Hvis du ikke finner svaret, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Hamar?
Du kan velge og vrake i alt fra økonomibiler til luksuriøse og store biler. Den mest populære bilklassen i Hamar er imidlertid kompakte biler. Hvis du er på jakt etter en økonomisk og liten bil, men ikke for liten, er denne leiekategorien et smart valg. Det er dessuten enkelt å komme seg rundt i travle gater med en av disse. Kompakte biler er litt romsligere enn økonomiske biler, og de er godt egnet for familier på et budsjett, par og de som reiser alene.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Hamar?
Det er ingen hemmelighet at Hamar er en av de mest populære reisemålene i Innlandet. Men det er også flere andre fantastiske steder å utforske hvis du leier bil og kjører av sted. Her har du noen ideer som gjør at reisen får en god start:

  • Ca. 100 km fra Hamar finner du Oslo, som det er verdt å få med seg. Med severdigheter som Operahuset i Oslo mangler det ikke på ting å se og gjøre.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Fredrikstad, rundt 180 km unna. Fredrikstad Museum er bare én av mange årsaker til at folk liker dette stedet.
  • Ingen ferie er komplett uten å stikke innom Fløyen. Denne flotte naturseverdigheten ligger omtrent 320 km fra Hamar. Det er bare å nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Hamar gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å bestille en leiebil. Vi har leiebilselskaper å velge mellom i Hamar, og vi jobber hardt for å gi deg fantastiske priser. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp fordeler og poeng hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise til Hamar. Bilutleie, hoteller, ferieboliger, flyreiser og aktiviteter: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Hamar hos Expedia?
Å finne et bra tilbud på bilutleie i Hamar er ingen sak hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de mest populære leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan oppnå enda større besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Hamar?
Du må være minst 19 år for å kunne bestille leiebil i Hamar. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen bilkategorier, for eksempel økonomi- og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for større og mer luksuriøse biler. Mange selskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Les nøye gjennom reglene før bestilling, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Hamar?
Gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Slike krav kan variere fra leverandør til leverandør, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Hamar?
Hamar har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder i det siste. Dagsprisene de siste sju dagene har vært så lave som og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Hamar?
Ja, og det som er bra, er at leverandørene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Se på våre tilbud for langtidsleie i Hamar for å få en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Hamar hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Hamar er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Hamar?
Alt kommer an på hvilken bilstørrelse du vil ha, sjåførens alder og en rekke andre hensyn. Undersøk leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikring før du tar et endelig valg.