Bilutleie i Hamar

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Hamar

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Hamar

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Hamar
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Hamar?
Hvis planene dine må endres, kvalifiserer mange bestillinger for en full tilbakebetaling. Du må bare gi oss beskjed over seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Sjekk leiebilavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reiseplanen, eller på vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Hamar?
Økonomiske, lette å styre og lav kjørekostnad – det er ikke overraskende at kompaktbiler er den mest etterspurte leiebiltypen i Hamar. Kjører du rundt i byen i en av disse bilene, vil du enkelt kunne parkere på trange parkeringsplasser og manøvrere i travle gater. Kompakte biler er ypperlige for byeventyr eller kortere bilturer, men du har flere alternativer. Du kan gå for en mindre økonomibil eller noe større, som en stor eller premium bil. Valget er ditt!
Hvor kan jeg dra på biltur fra Hamar?
Alle vet at Hamar er en av de fremste reisemålene i Innlandet. Det finnes imidlertid en haug av andre fantastiske steder å utforske hvis du leier en bil og kjører av sted. Her kan du se noen tips som gjør at bilturen får en perfekt start:

  • Med en gang du stopper i Oslo, vil du føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 100 km fra Hamar. Der kan du oppleve mange spennende severdigheter, som Nobel-senteret.
  • I Sarpsborg, ca. 170 km unna, kan du også få noen gode minner. Lurer du på hva som står øverst på listen her? Inspiria Science Center er vårt førstevalg.
  • Etter flere timer bak rattet kan du nyte litt frisk luft ved Fløyen, som ligger omtrent 320 km fra Hamar.

Hvorfor skal jeg leie bil i Hamar gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du ser etter noe til hele vennegjengen eller bare deg selv, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Hamar. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du enkelt finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og overnatting for å spare enda mer. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Hamar, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Hamar hos Expedia?
Det er lett å få tak i et fantastisk tilbud hos Expedia. Det er bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest anerkjente leiebilselskapene. Du kan spare enda mer ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Hamar med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Hamar?
Reglene for bilutleie i Hamar krever at sjåfører er over 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra kostnader påløpe, og begrensninger kan gjelde. De fleste leverandører krever nemlig et gebyr for unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. Én begrensning kan være hva slags biler yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så det er lurt å sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Hamar?
Før du kan legge ut på veien i Hamar, trenger du et førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil benytte deg av leverandørens forsikring, må du nok også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike krav kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du velger leiebilbyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Hamar?
og var de to laveste dagsprisene for leiebiler i Hamar de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Hamar?
Expedia gjør det enkelt å reservere en rimelig leiebil for langtidsleie i Hamar. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Hamar hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Hamar som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Fantastisk! Bare husk at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver bil du vurderer å leie.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Hamar?
Pass på å sjekke leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller noe, så får du svar på alt du lurer på angående forsikring for leiebil.