Søk etter ferieboliger

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

Føl deg som hjemme mens du utforsker verden

Den perfekte ferieboligen venter

Villaer på stranden, leiligheter i byen eller hytter på fjellet – alt ditt hjerte måtte begjære, uansett sted.

Mer verdi for pengene

Lei et helt hjem til halv pris sammenlignet med hotell. Så kan du legge til det du sparer på å ikke spise på restaurant hver kveld.

Fasiliteter, fasiliteter, fasiliteter

Len deg tilbake og slapp av. Alt du trenger er lett tilgjengelig – komfort og god plass, mer privatliv og fullt utstyrt kjøkken.

Hjemmekomfort på forretningsreisen

Bekvemmelighet

Velg mellom boliger i byens beste strøk – nær kontoret eller din favorittpark, slik at du rekker en løpetur om morgenen.

Fasiliteter

Wi-fi og plass til hjemmekontor gjør at du kan arbeide som normalt, samtidig som du kan slappe av og føle deg komfortabel.

Verdi

Få reisepengene til å vare lenger med lavere priser per natt og hjemmelagde måltider som smaker akkurat slik du liker.

Finn din perfekte feriebolig

Er du lei av det vanlige og ønsker den perfekte ferien for deg og familien? Å leie en feriebolig gir deg muligheten til å få nye perspektiver på verden, utforske spennende attraksjoner og bli kjent med det ukjente. Pakk kofferten og reis avsted!

Når du bestiller en av våre lønnsomme ferieboliger, kan du reise med stil og finne spennende opplevelser rundt hvert hjørne. Nyt privatlivets fred i din egen bolig mens du planlegger resten av ferien eller slapper av etter en travel dag. Det er så mye å velge blant – en leilighet ved sjøen eller en fjellhytte ved en brusende elv.

Så fristende det enn høres ut å bare slappe av og lade batteriene i en av byens beste ferieboliger, så er det mat å smake på, severdigheter å se og gode ferieminner som skal skapes! Reis inn til byen, opplev dens historie, se de flotte utstillingene og nyt de spennende smakene av en uoppdaget verden. Etterpå kan du føle deg som hjemme i din trivelige feriebolig og ta en velfortjent pause eller lage et festmåltid med delikatesser fra de lokale markedene.

Uansett om du ønsker deg en trivelig lelighet, et stort hus eller en luksuriøs villa, så finnes det en bolig for deg! Når du bestiller hos Expedia, vil du ha tilgang til alle typer ferieboliger, slik at du finner det riktige stedet for deg. Hva venter du på? Drømmeferien din venter.