Ferieboliger i Nevlunghavn

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Andre typer overnatting i Nevlunghavn du kanskje er interessert i

Scandic Park Sandefjord

Scandic Park Sandefjord

3.5 out of 5
Strandpromenaden 9, Sandefjord, 3212
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Scandic Park Sandefjord
Henriks Hotell

Henriks Hotell

2.5 out of 5
7 Prinsessegata, Skien, Vestfold og Telemark, 3724
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Henriks Hotell
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av ferieboliger i Nevlunghavn

Priser på ferieboliger i Nevlunghavn

Hos oss kan du finner priser på ferieboliger i Nevlunghavn helt ned til 1 118 kr per natt. Prisene du ser her er tilbud som er tilgjengelige akkurat nå, men det er ikke gitt at du får disse prisene, og spesielle vilkår kan gjelde.

Den beste tiden for å feriere i en feriebolig i Nevlunghavn

Nevlunghavn er et vakkert sted å besøke året rundt. Om sommeren kan du nyte dagene i skjærgården og på svabergene, mens vinteren gir deg rolige dager med tid for ettertanke.

Finne det beste feriehuset i Nevlunghavn på Expedia

Nettsiden vår gir deg flere måter å finne ferieboliger på. Det er en meny på venstre siden hvor du kan søke etter spesifikke fasiliteter eller egenskaper ved ferieboligen du ønsker. I tillegg kan du bruke kartet til høyre for å få en oversikt over hvor de forskjellige ferieboligene i Nevlunghavn ligger. 

Avbestille en feriebolig i Nevlunghavn

Du kan stort sett avbestille en feriebolig uten kostnad, dersom det skulle bli nødvendig. Dette kan du enten gjøre direkte på nettstedet eller ved å ringe kundeservice. Husk at enkelte ferieboliger kan ha gebyrer for å avbestille eller endre bestillingen.

Fordelene med å velge Expedia

Expedia tilbyr 68 ferieboliger i Nevlunghavn, og den effektive søke- og sorteringsfunksjonen samt omfattende informasjonen om boligene gjør det veldig enkelt å finne noe som dekker dine behov. Noe av det beste med Expedia er at du kan bestille hele ferien din på ett sted. Expedia tilbyr ferdige pakkereiser, eller du kan sette sammen din egen individuelle reise med flybilletter, overnatting og leiebil.

Typer ferieboliger i Nevlunghavn

Vi tilbyr et variert utvalg av ferieboliger i Nevlunghavn, bestående av blant annet leiligheter, hus og hytter.

Dette kan du forvente av en feriebolig i Nevlunghavn

Ferieboligene i Nevlunghavn er ofte romslige, og mange har flere soverom, slik at hele familien får plass. Du kan generelt forvente deg god standard, og gjester vurderer ferieboligene til 0.0 i gjennomsnitt. De fleste ferieboligene har både hvitevarer og kjøkkenfasiliteter, og wi-fi er nærmest standard. Mange av stedene har dessuten uteplass eller balkong/terrasse med grillmuligheter.

Aktiviteter og opplevelser i Nevlunghavn

Nevlunghavn ligger ytterst mot kysten og har et flott naturlandskap med skjærgård, fjære og sjøliv. Det finnes flere strender, så her ligger alt til rette for bading og late dager ved strandkanten. Noen av severdighetene det er verdt å nevne, er Tangen Fort, Fredriksvern Verft og Foldvik Familiepark, hvis du reiser med barn.

Festivaler i Nevlunghavn

I månedsskiftet juni/juli arrangeres Sommerkonserten i havna i Nevlunghavn, en festival der du kan få med deg kjente musikere fra hele Norge. I løpet av sommersesongen holdes det også andre festivaler i områdene rundt Nevlunghavn.

Komme seg rundt i Nevlunghavn

Hvis du leier et feriehus i Nevlunghavn, kan det være lurt å ha med egen bil, siden du ellers er avhengig av busstransport. Med egen bil kan du kjøre rundt i området som du selv ønsker. Hvis du reiser hit med offentlig transport, kan vi hjelpe deg med å leie bil i Nevlunghavn.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Nevlunghavn

I de fleste ferieboligene i Nevlunghavn er det tillatt med kjæledyr. Disse finner du ved å søke etter kjæledyrvennlige ferieboliger på Expedia.

De beste områdene å leie feriebolig i Nevlunghavn

I selve Nevlunghavn er det ingen ferieboliger tilgjengelig, men det finnes flere alternativer langs kysten både i retning Larvik og Langesund.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Nevlunghavn?

Ja, vil tilbyr ferieboliger i nærheten av de mest interessante severdighetene i Nevlunghavn. Du kan også velge et litt mer avsidesliggende alternativ, hvis du vil ha et sted hvor du bare kan slappe av.

Hva er noen av de beste ferieboligene Nevlunghavn kan tilby?

Stunning Home in Stavern With 4 Bedrooms: Denne ferieboligen utenfor Nevlunghavn tilbyr peis, en hage og muligheter for klesvask for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien.

Hva er det å finne på i Nevlunghavn?

Gurvika og Oddane Sand er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. I de nærliggende områdene finner du også Foldvik Familypark og Langesund fergeterminal.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Nevlunghavn?

En feriebolig er en privat eiendom som du kan overnatte i over lang tid eller i kortere perioder når du reiser til Nevlunghavn. Når du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som kjøkken og boblebad, så du har det like koselig som hjemme. Er du opptatt av at stedet må være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra trange heiser og hektiske lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å dra ut og oppleve verden. Det er dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et veldig godt alternativ for småbarnsfamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Nevlunghavn
expedia-verifiserte anmeldelser