Leiligheter

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Leiligheter på Expedia.no

Drømmer du om et opplevelsesrikt avbrekk, å føle deg som en lokal innbygger, å gjøre deg kjent på et sted og føle deg som en innfødt, kan en leilighet være det rette valget for deg. Disse overnattingsstedene har ikke lobbyer og faste frokosttider, så her kan du bruke tiden din som du vil og selv avgjøre når du vil stå opp eller slappe av i en hjemmekoselig leilighet.

Leilighetene omfatter vanligvis fasiliteter som store kjøkken og spiseområder. Det vil si at du kan slå deg til ro og føle deg som hjemme. En tur til det lokale markedet vil ikke lenger gi deg masser med mat du ikke har mulighet til å tilberede, men rikelig med italienske grønnsaker eller fransk ost som hele familien kan nyte sammen. Enkelte av leilighetene tilbyr også lounger, så du kan slappe av med en kopp te og en film om kvelden, eller kanskje ha en liten sammenkomst. Men det er ikke alt! Leiligheter formidler ofte stilen og særpreget i nærområdet. Du finner leiligheter i Roma som ser ut som rustikke romerske smutthull. Det finnes leiligheter i New York med moderne kunst og bare murvegger som vil gi deg følelsen av å være en bohemaktig innbygger i Greenwich Village. Det er leiligheter i London der viktorianske bad og lounger fylt med skulpturer kombineres, alle i nærheten av Big Ben, ved Southbank eller på den trendy gaten Strand.

Den ekstra fleksibiliteten samt en leilighets særpreg kan hjelpe med å integrere seg i lokalsamfunnet på et reisemål. Etter en lang dag med galleribesøk eller sightseeing kan du vende tilbake til leiligheten og slenge deg ned foran TV-en, eller kanskje du velger å invitere til besøk – akkurat som en lokal innbygger ville gjøre. Ønsker du et sted med nok senger og bad til hele gjengen, finnes det også mange alternativer – for eksempel flotte 88 Studios Kensington, som blant annet tilbyr leiligheter med tre soverom og store familiesuiter. Og så har du alle de ekstra fasilitetene som kjøleskap, kjøkkenområder og TV-lounger. Fra New York – prøv Radio City Apartments på 49th Street for ekstra plass – til Paris, og fra London til Bangkok: Det finnes et bredt utvalg av leiligheter å velge blant. Så gjør deg klar til et opphold et annet sted i verden!