Ferieboliger i Langesund

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Andre typer overnatting i Langesund du kanskje er interessert i

Quality Hotel Skjaergarden

Quality Hotel Skjaergarden

3 out of 5
Stathelleveien 35, Langesund, Bamble, Telemark, 3970
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Quality Hotel Skjaergarden
Langesund Bad Hotell

Langesund Bad Hotell

3 out of 5
Badeveien 5 A, Bamble, 3970
Langesund Bad Hotell
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av ferieboliger i Langesund

Priser på ferieboliger i Langesund

Du kan finne priser på ferieboliger i Langesund helt ned til 1 432 kr per natt. Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid. Prisene du ser her er tilbud som er tilgjengelige akkurat nå, men det er ikke gitt at du får disse prisene, og spesielle vilkår kan gjelde.

Den beste tiden på året å leie feriebolig i Langesund

Langesund er et fint sted å feriere hele året. Alle årstidene har sin sjarm, og uansett om du velger å reise om sommeren eller vinteren, vil du utvilsomt få en fin opplevelse i Langesund.

Finne det beste feriehuset i Langesund på Expedia

Hva som er den beste ferieboligen, avhenger av deg og dine behov. Hos Expedia kan du søke og filtrere boligene etter det som er viktig for deg, om det så er pris, beliggenhet eller fasiliteter. På kartet til høyre kan du se en oversikt over hvor de forskjellige ferieboligene i Langesund ligger.

Avbestilling av en feriebolig i Langesund

De fleste ferieboliger kan avbestilles uten kostand, noe som er fint hvis det dukker opp noe uforutsett.. Dette kan du gjøre direkte på nettstedet eller ved å ringe kundeservice. Du bør være oppmerksom på at enkelte overnattingssteder kan ha gebyrer for avbestilling, noe du bør du sjekke før du avbestiller.

Derfor bør du bestille en ferieleilighet i Langesund hos Expedia

Expedia tilbyr 65 ferieboliger i Langesund, og den effektive søke- og sorteringsfunksjonen samt omfattende informasjonen om boligene gjør det enkelt å finne noe som dekker dine behov. Hos Expedia kan du dessuten bestille en komplett feriepakke med både overnatting, flyreise og leiebil. Dermed får du fordelen av å kunne bestille alt du trenger til ferien din på ett sted.

Typer ferieboliger i Langesund

Du kan velge mellom 65 forskjellige ferieboliger i Langesund og omegn. Det er spesielt et godt utvalg av ferieleiligheter til leie i Langesund, og finner du også flere hytter her. For å få hjelp til å velge feriebolig, kan du lese noen av de  vurderingene fra andre gjester.

Fasiliteter du kan forvente i en feriebolig i Langesund

Ferieleilighetene i Langesund og omegn holder høy standard, og de fleste har både hvitevarer, kjøkkenfasiliteter og wi-fi. Flere av ferieboligene har dessuten terrasser.

Aktiviteter og opplevelser i Langesund

Kyststrekningen og svabergene fortjener et besøk. Du kan for eksempel ta turen til Langøya Fyr eller gå innom Tangen Fort. Reiser du med barn, er et besøk i Badeparken i Langesund et godt alternativ en ruskeværsdag.

Festivaler i Langesund

Hver sommer arrangeres det en rekke små og store musikkfestivaler i Langesund. Her kan du for eksempel få med deg Norges eneste Shantyfestival eller Norges største Gospelfestivalen.

Komme seg rundt i Langesund

Det enkleste er nok å reise med egen bil til Langesund. Da kan du utforske stedet og nærområdet uten å måtte vente på offentlig transport. Du kan også leie bil i Langesund hos Expedia.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Langesund

Det er bare noen av ferieboligene i Langesund som tillater kjæledyr. Hvis du skal ha med din firbeinte venn, bør du søke etter kjæledyrvennlige ferieboliger og sørge for å velge en ferieleilighet eller hytte som tillater kjæledyr.

De beste områdene å leie feriehus i Langesund

I selve sentrum av Langesund finner du ingen ferieboliger på Expedia, men det er flere alternativer i området rundt. De nærmeste feriehusene finner du i Bjønnes og Brevik.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Langesund?

Ja visst, vi har ferieboliger til leie i Langesund som ligger kort vei fra Badeparken. Men du kan også finne overnatting på et mer bortgjemt sted, skulle du heller ønske å bare slappe av. Langesund er kjent for marinaen og fornøyelsesparken. Sørg også for å sette av tid til livemusikken og underholdningstilbudet mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen i Langesund?

Stunning Home in Stavern With 4 Bedrooms: Gjestene liker denne ferieboligen i Langesund. Den tilbyr peis, en hage og muligheter for klesvask for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien.

Hva kan jeg finne på i Langesund?

Brevik Town Museum er en av de kulturelle severdighetene i området, og hvis du leter etter noe for hele familien, bør du vurdere å dra til Badeparken. Mens du er her, bør du også få med deg Langesund fergeterminal og Langesund kirke.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Langesund?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for noen dager eller et lengre opphold i Langesund. Hvis du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og grill, så det er like koselig som hjemme. Dersom du er opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra trange heiser og travle lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve gleden ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende valg for småbarnsfamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Langesund
expedia-verifiserte anmeldelser