Bilde tatt av Peter Ward

Ferieboliger i Ustaoset

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Ustaoset

4 roms overnatting i Ustaoset
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Hol. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en hage. Geilo Ski er en populær severdighet som ikke ...
4 roms overnatting i Ustaoset
2 roms overnatting i Ustaoset
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Hol. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en hage. Populære severdigheter som Geilo Ski og Geilolia ...
2 roms overnatting i Ustaoset
Øen Turistsenter Cottages
2.5 out of 5
Lienvegen 139, Hol, 3581
Prisen er 495 kr per natt fra 16. des. til 17. des.
495 kr
per natt
16. des.–17. des.
Du kan bo i dette landlige småhuset under turen til Hol. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. Populære severdigheter som ...
4/5 Very Good! (78 anmeldelser)
Fin hytte.
"Lys og fin hytte, med det mest nødvendige utstyret på kjøkkenet, til og med oppvaskmaskin. Nytt fint bad, men det var kaldt, fikk ikke opp varmen der. Veldig smale senger. Hadde vært kjekt om de var 90 cm brede."

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2021

Øen Turistsenter Cottages

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Geilolia Hyttetun
3.5 out of 5
Solstadvegen 2, Hol, 3580
Hvis du bor i denne hytta med skimuligheter i Hol, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en badstue. ...
4,6/5 Exceptional! (31 anmeldelser)
Terningkast 6
"Flott hytte, alt av utstyr, rent og pent. Vår gjeng satser på å komme tilbake med det første :)"

Anmeldelse skrevet 10. jan. 2022

Geilolia Hyttetun
Øen Turistsenter Apartments
3 out of 5
139 Lienvegen, Hol, Viken, 3580
Prisen er 990 kr per natt fra 16. des. til 17. des.
990 kr
per natt
16. des.–17. des.
Hvis du bor i denne leiligheten i Hol, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. Populære severdigheter ...
4,5/5 Wonderful! (4 anmeldelser)
Enkelt og ok
"Hadde nok hjulpet og blitt informert på forhånd at man trengte sengetøy og selv måtte vaske ut. Forøvrig bar stedet preg av ikke bare tidens tann, men også manglende vedlikehold. At dette bare var et par 100kr billigere enn omkringliggende alternativer forsvarer ikke det jeg opplever som en drastisk ..."

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2022

Øen Turistsenter Apartments
Havsdalsgrenda Apartments
4 out of 5
Nye Havsdalsveien 216, Geilo, Hol, 3580
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Hol, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og transport ...
4,5/5 Wonderful! (90 anmeldelser)
Påskeferie på Havsdalsgenda
"Meget flott sted rett ved alpinløypen. God standard på leiligheten. Kan anbefale stedet på det varmeste."

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2021

Havsdalsgrenda Apartments
Geilolia Ferieleiligheter
3.5 out of 5
Lienveien 1, 3580 Geilo, Norway, Hol, 3580
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Hol, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og transport ...
4,5/5 Wonderful! (15 anmeldelser)
"Grei leilighet og bra renhold var utført der før vi kom. Det som var minus var møblene i stue delen. Helt forferdelige stoler og en alt for liten sofa. Dette burde byttes ut."

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2022

Geilolia Ferieleiligheter
Slåttastølen Leiligheter by Geilolia
3.5 out of 5
Slåttahølen 22, Hol, 3580
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Hol, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og transport ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Modern clean apartment
"A good place to stay for up to 8 people. Well-equipped kitchen and quite new. Best for staying at least a few days because the bed linen charge is 16 euro per person. This price (160KR) is not listed on the Expedia advertisement as it should be (just that there is a charge). We just made a 1-night ..."

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2018

Slåttastølen Leiligheter by Geilolia
Luksuriøs fjellhytte ved Hardangervidda National Park
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Nore og Uvdal. Stedet har blant annet griller, 2 bad og 3 soverom. Populære severdigheter som Uvdal Skisenter ...
Luksuriøs fjellhytte ved Hardangervidda National Park
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Ustaoset
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Ustaoset du kanskje er interessert i

4 roms overnatting i Ustaoset

4 roms overnatting i Ustaoset

Ustaoset
4 roms overnatting i Ustaoset
2 roms overnatting i Ustaoset

2 roms overnatting i Ustaoset

Ustaoset
2 roms overnatting i Ustaoset
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om utleie av feriebolig i Ustaoset

Priser på ferieboliger i Ustaoset

Du kan finne priser på ferieboliger i Ustaoset helt ned til 495 kr per natt. Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid. Prisene du ser her er tilbud som er tilgjengelige akkurat nå, men det er ikke gitt at du får disse prisene, og spesielle vilkår kan gjelde

Den beste tiden på året å leie feriebolig i Ustaoset

Ustaoset og området er kjent for fine skiforhold og flotte bakker, så dette er en vinner for en ferie i vinterhalvåret. Om sommeren er området ypperlig for vandringer og turer på fjellet. Ta en titt på reiseguiden til Ustaoset for tips til hva du kan finne på i Ustaoset.

Finne det beste feriehuset i Ustaoset på Expedia

Til venstre på nettstedet vårt er det flere søkekriterier du kan filtrere søket ditt etter. Du kan for eksempel søke etter hvilke fasiliteter du vil ha, en bestemt prisklasse eller type feriebolig, og på kartet til høyre kan du klikke for å se hvor de forskjellige ferieboligene ligger.

Avbestille en ferieleilighet i Ustaoset

Du kan som oftest ombestemme deg og avbestille en feriebolig uten kostnad, dersom det skulle bli nødvendig. Dette kan du enten gjøre direkte på nettstedet eller ved å ringe kundeservice. Du bør være oppmerksom på at enkelte overnattingssteder kan ha gebyrer for avbestilling, noe du bør du sjekke før du avbestiller.

Fordelene med å bestille hos Expedia

Expedia tilbyr 83 ferieboliger i Ustaoset, og den effektive søke- og sorteringsfunksjonen samt omfattende informasjonen om boligene gjør det enkelt å finne noe som dekker dine behov. Hos Expedia kan du dessuten bestille hele ferien din på ett sted med bare noen få tastetrykk, inkludert overnatting, flybilletter og leiebil.

Typer ferieboliger i Ustaoset

Utvalget av ferieboliger i Ustaoset og omegn består først og fremst av hytter og leiligheter i forskjellige størrelser.

Dette kan du forvente av en feriebolig i Ustaoset

Ferieboligene i Ustaoset har som regel god standard, og gjester vurderer ferieboligene til 2.9 i gjennomsnitt. De fleste boliger har både hvitevarer og kjøkkenfasiliteter, og wi-fi er nærmest standard. Flere steder har dessuten uteplass med grillmuligheter, og det er også vanlig med peis.

Aktiviteter og opplevelser i Ustaoset

Her er det fokus på uteaktiviteter og friluftsliv, og det er mye flott natur du kan boltre deg i. Du kan for eksempel ta turen til Hallingskarvet nasjonalpark eller prøve fiskelykken, og Geilo Ski er et populært å besøke om vinteren.

Festivaler i Ustaoset

Skarverennet avsluttes i Ustaoset. Er du glad i vintersport, er dette et fint sted å komme nærmere skistjernene våre. Og planlegger du besøket til Ustaoset samtidig som Helt På Vidda Festivalen, kan du se frem til en helg med flott musikk i vakker natur.

Komme seg rundt i Ustaoset

Når du skal til Ustaoset, trenger du tilgang på bil. Det går noen busser her, men det kan bli lenge å vente mellom hver avgang. Hvis du ikke ankommer i egen bil, kan vi hjelpe deg med å leie bil i Ustaoset.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Ustaoset

I enkelte av ferieboligene er det ikke tillatt med kjæledyr, men i de fleste er den firbeinte vennen din velkommen.

De beste områdene å leie feriebolig i Ustaoset

Ferieboligene som er tilgjengelig i Ustaoset ligger spredt fra Ustaoset og videre mot Geilo-området, og hvilke områder som er best, avhenger litt av hva du ønsker å oppleve. Er nærhet til selve Ustaoset det viktigste, velger du en av ferieboligene som ligger nærmest.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Ustaoset?

Ja, vil tilbyr ferieboliger nær de beste attraksjonene i Ustaoset. Du kan også velge et litt mer avsidesliggende alternativ, hvis du vil ha et avslappende opphold.

Hva er den beste ferieboligen Ustaoset kan tilby?

Nice Home in Ustaoset With Wifi and 4 Bedrooms: Gjestene gir gode skussmål til denne ferieboligen i Ustaoset, som ligger i landlige omgivelser og har peis, en hage og muligheter for klesvask, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom i tillegg til et kjøkken med oppvaskmaskin og kokeplater. Våre reisende synes også 4 roms overnatting i Ustaoset er en god utleiebolig i Ustaoset.

Hva kan jeg finne på i Ustaoset?

Når du reiser rundt i området, bør du besøke Dagaliopplevelser. Hvis du trives utendørs, kan du ta turen til Geilolia Summer Park. I de nærliggende områdene finner du også Geilo Ski og Skurdalen kirke.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Ustaoset?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for et par dager eller mer i Ustaoset. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som terrasse og boblebad, så det er som å være hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fullpakkede heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å reise ut i verden. Du har i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt alternativ for familieferier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Ustaoset
expedia-verifiserte anmeldelser