Feriehjem

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Feriehjem på Expedia.no

Enten du er på ferie i New York eller har tatt en landlig pause i Sierra Nevada, kan et vanlig hotellrom bli for lite. Hvis du skal ta med deg hele familien på ferie eller planlegger en reise med vennegjengen, kan du treffe spikeren på hodet ved å velge et privat feriehjem og få større plass og bedre fleksibilitet. Da er det bare å slenge seg ned på sofaen i stuen etter en lang dag med turer og sightseeing, og servere hele gjengen et herlig måltid ved spisebordet. Siden det finnes flere soverom, kan du pakke ut, slappe av og få en ordentlig hjemmefølelse – bare et helt annet sted.

Bedre plass er definitivt en av de største fordelene ved å velge et privat feriehjem, men absolutt ikke den eneste. Du bestemmer fullt og helt over din egen timeplan. Det er ingen som bestemmer når du skal spise frokost, eller hva som står på menyen til middag. De aller fleste feriehjem har eget kjøkken, så du kan lage akkurat det du vil. Du kan stå opp når du vil, spise hva du vil og gjøre det du vil.

Det finnes ingen regler på nøyaktig hvor du finner slike feriehjem. De kan du finne hvor som helst over hele verden. Du finner dem i mindre europeiske byer så vel som midt i yrende hovedsteder. Et eksempel er i utkantstrøkene i USA. Ta en titt på de rustikke hyttene du kan bo i hvis du leier et privat feriehjem i Big Bear Lake eller i storbyområdene på østkysten.

Det finnes dessuten mange private feriehjem i New York. Hvorfor ikke oppleve «The Big Apple» på en helt ny måte? Slike private feriehjem ligger strødd rundt omkring i den store byen, i områder du vanligvis ikke ville tenkt på å bo i hvis du skulle bo på hotell. Det samme gjelder for private feriehjem i London. Der kan du for eksempel bo helt i utkanten av Øst-London, i forstedene i Vest-London eller i den populære bydelen Camden, og du kan alltid regne med bedre plass, mer privatliv og stilig storbyinteriør.