Ferieboliger i Kragerø

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Kragerø

Hus til leie i Kragerø sentrum
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Kragerø. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en TV. Populære severdigheter som Gunnarsholmen og ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Herlig bolig
"Knirkefri opplevelse"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2020

Hus til leie i Kragerø sentrum
2 roms overnatting i Kragerø
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Kragerø. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og griller. Populære severdigheter som Lindvika og Sjøbadet ...
2 roms overnatting i Kragerø
1 roms overnatting i Skåtøy
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Kragerø. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og et kjøkken. Populære severdigheter som Gangdalstranda ...
1 roms overnatting i Skåtøy

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
1 roms overnatting i Sannidal
Sannidal, Vestfold og Telemark
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Kragerø. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og griller. Populære severdigheter som Den Lille Dyrehage ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Fantastiske tur muligheter 🙌
"Dette er et området vi definitivt skal tilbake til, hytta var ikke så stor som jeg trudde men allikevel sjarmerende på et vis. Det som er litt minus er at det ikke er telefonen dekning, men det kan være litt digg. Også at utedoen er litt langt unna og et var ikke dosete der 😅 eller billig og fin ..."

Anmeldelse skrevet 23. mai 2022

1 roms overnatting i Sannidal
Toldgaarden Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 12, Larvik, 3263
Prisen er 1 090 kr per natt fra 5. des. til 6. des.
1 090 kr
per natt
5. des.–6. des.
Hvis du bor i denne leiligheten i Larvik, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4,7/5 Exceptional! (123 anmeldelser)
Fint og idyllisk
"Vi er et par fra Stavanger som nylig hadde 3 overnattinger på Toldgaarden Gjestegaard og synes det var veldig trivelig. Paret som dreiv stedet (betjeningen) tok seg tid til å slå av en prat med oss selv om de hadde det travelt. Koselig å ta med seg kaffekoppen på utsiden og sette seg ned på benken ..."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

Toldgaarden Gjestegaard
Soltvedts Cabin - Bjønnes
3 out of 5
Bjønnesvegen 604, Porsgrunn, Telemark, 3949
Hvis du bor i denne hytta i Porsgrunn, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
Soltvedts Cabin - Bjønnes
Holtes feriested "Utsikten"
drangedal, Vestfold og Telemark
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Drangedal. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og griller. Drangedal bygdetun er en populær severdighet ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
traumhafte Natur
"traumhafte Natur, sehr nette Vermieter"

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2019

Holtes feriested "Utsikten"
Koselig hytte, moderne, midt i naturen, internett
Du kan bo i denne hytta med familievennlig profil under oppholdet i Nissedal. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et badeland og parkeringsplasser. Les ...
5/5 Exceptional! (16 anmeldelser)
Schönes Haus in ruhiger Lage
"Das Haus ist schön eingerichtet und sehr sauber. Es war alles vorhanden, was man für einen Aufenthalt benötigt."

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2022

Koselig hytte, moderne, midt i naturen, internett
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kragerø
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Kragerø du kanskje er interessert i

Kragerø Resort

Kragerø Resort

3.5 out of 5
Stabbestadveien 1, Stabbestad, Kragero, 3788
Kragerø Resort
Victoria Hotel

Victoria Hotel

3 out of 5
P.A. Heuchs gate 31, Kragero, 3770
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Victoria Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av feriebolig i Kragerø

Prisnivået på ferieboliger i Kragerø

Utvalget av ferieboliger du kan se på denne siden, starter så lavt som $(hotelsLowestPrice). Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid.

Antall ferieboliger i Kragerø

For øyeblikket har vi registrert 161 enheter i Kragerø og omegn. Tilgjengeligheten svinger selvsagt gjennom året, og spesielt private sommerhus og hytter tas gjerne ut av markedet i periodene når eieren benytter dem selv.

Gode grunner til å leie feriebolig i Kragerø

Kort sagt: skjærgårdsliv og god beliggenhet. Byen er et flott feriemål i seg selv, med det vidunderlige friområdet Gunnarsholmen og Sjøbadet, båtliv og skjærgård. Hvis du leier hus eller hytte i Kragerø, ligger dessuten store deler av Sørlandskysten for dine føtter. Kort vei til sentrale østlandsstrøk er det også.

Expedia hjelper deg å finne den beste ferieboligen i Kragerø

Expedia har grundige opplysninger, gode søke- og filtreringsfunksjoner og hendig kart. Dermed er det enkelt for deg å velge å vrake blant tilbudet av hytter og feriehus i Kragerø og omegn. Bare fortell oss hva du trenger eller drømmer om – egen kai, grillmuligheter, kort vei til stranden – så kommer vi med forslag.

Derfor bør du bruke Expedia til å leie feriebolig i Kragerø

Det er lett å gå seg vill i virvaret av private annonser, kommersielle aktørers individuelle nettsider og kommunale nettsteder for turisme. Expedia samler all informasjonen du trenger på ett sted og loser deg frem til ferieboligen som passer for deg.

Fasiliteter du kan forvente i ferieboliger i Kragerø

Vi tilbyr boliger av mange slag, fra private sommerhus og hytter til leiligheter hos kommersielle foretak. Felles for alle disse boligtypene er at de skal ha alt det nødvendige, som bad, kjøkken og tilhørende utstyr. Ekstra utstyr som barneseng bør du sjekke nærmere på forhånd.

Fasiliteter å forvente i ferieboliger av høy standard i Kragerø

I det øverste sjiktet kan du finne romslige boliger med topp moderne interiør. Uteplass med hagemøbler kan du også forvente.

Den beste tiden på året å feriere i feriebolig i Kragerø

Sørlandet og sommer hører sammen, det er det ingen tvil om. Derfor er det ingen overraskelse at juli er den mest populære måneden blant besøkende. Skuldersesongene byr ikke på den samme varmen og det samme folkelivet, men kanskje det bare er et pluss for deg? Skjærgården er i hvert fall like vakker.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Kragerø

De er ikke alle steder som tar imot kjæledyr, men flere av våre hus og hytter til leie i Kragerø er åpne for firbeinte også. Bruk filteret «kjæledyrvennlig» til å få opp en liste.

Billige ferieboliger i Kragerø

Vi har feriehus eller hytter i Kragerø og området rundt til så lite som $(hotelsLowestPrice). Hvis du er fleksibel når det gjelder reiseperiode, kan det være en god idé å sjekke priser i månedene utenom høysesongen midt på sommeren.

Komme seg rundt i Kragerø og omegn

Hvis du ikke har egen bil, kan du ta tog eller buss til og fra Kragerø. For å bevege deg rundt i nærområdet, lønner det seg å disponere bil, så hva med å leie?

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Kragerø?

Ja visst, vi har ferieboliger til leie i Kragerø som ligger i nærheten av Kragero Turistkontor. Men du kan også velge overnatting på et mer bortgjemt sted, skulle du heller ønske å bare ta det med ro. Kragerø er kjent for kunstmiljøet og museene.

Hva er den beste ferieboligen Kragerø kan tilby?

Amazing Home in Søndeled With 3 Bedrooms: Det er gode sjanser for at du vil like denne ferieboligen nær Kragerø. Den ligger i landlige omgivelser og har peis, en hage og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 3 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Et annet godt valg for reisen din til Kragerø er Hus til leie i Kragerø sentrum.

Hvor mange ferieboliger er det i Kragerø?

Velg blant 4 ferieboliger i Kragerø på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva kan jeg finne på i Kragerø?

De som er glad i å være ute, bør sjekke ut Gunnarsholmen og Breibukta. Hvis du er mer interessert i kulturelle opplevelser, kan du ta turen til Kragero Art Association og Berg-Kragerø Museum. Mens du er her, bør du også få med deg Kragero Turistkontor og Kragerø Golf Club.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Kragerø?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for et par dager eller mer i Kragerø. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som vaskerom og boblebad, så det er like bekvemt som hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fullpakkede heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å reise ut i verden. Du har i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et veldig godt alternativ for familieferier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Kragerø
expedia-verifiserte anmeldelser