Leilighetshoteller

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Leilighetshoteller på Expedia.no

Et leilighetshotell er noe midt mellom et klassisk hotell og en leilighet, og gir deg en kombinasjon av service og frihet til å gjøre som du vil, noe som er perfekt for reisende som ønsker sitt eget sted samtidig som de får bekvemmelighetene ved et hotellopphold. Disse overnattingsstedene er stort sett langt mer romslige enn tradisjonelle hotellsuiter. De har ofte senger og arbeidsområder, sittegrupper og spiseområder, slik at man får langt flere muligheter under oppholdet. Et hjemmelaget måltid sammen med familien til kvelden? Ikke noe problem. Eller hva med en avslappende TV-kveld i sofaen etter en lang dag med sightseeing? Det er fullt mulig. I tillegg kan du benytte deg av fasiliteter som rengjøring, romservice og hjelpeskranken. Du får det beste fra to verdener.

Det handler imidlertid ikke bare om ekstra plass til å slappe av på, men også om stil, design og å føle seg som en lokal innbygger. Sjekk ut leilighetshoteller i London med åpen planløsning og moderne innredning som ligger tett i denne pulserende byen og ved bredden av Themsen. Før du vet ordet av det kan du rusle rundt i Soho i ekte bohemaktig stil eller ta frem din indre selskapsløve i Westminster. Du finner leilighetshoteller i Athen i området rundt Akropolis, der de fleste har kjøkken og balkonger med utsikt mot det flotte landemerket på åsen. Leilighetshoteller i Barcelona er en perfekt måte å oppleve Catalonias kulinariske kultur på. Eget kjøkken og lounge gir deg mulighet til å tilberede forskjellige spanske pintxos med ferske ingredienser fra de lokale grønnsaks- og fiskemarkedene.

Det finnes utallige leilighetshoteller i hele Europa å velge blant. Disse innbydende leilighetene som du finner overalt, fra Hellas til Storbritannia og fra Portugal til Polen, er blant de mest populære overnattingsvalgene, spesielt i storbyene og hovedstedene. Det er lett å skjønne hvorfor. Steder som Akropolis Stay i Athen gir deg masser av plass du kan boltre deg på, elegant innredning, fine kjøkken og en beliggenhet rett nedenfor det ikoniske tempelet Parthenon. Andre steder, som Wilde Aparthotels i London, tilbyr eksklusive fasiliteter, kvalitetssenger, flatskjerm-TV, egen espressomaskin og mye annet, og alt på den pulserende gaten Strand. De dekker alle behov man måtte ha for en perfekt familieopplevelse i storbyen.