Ferieboliger i Son

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Son

Horten Apartment
3 out of 5
Bromsveien 3, Horten, 3183
Prisen er 1 171 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Horten, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,3/5 Excellent! (25 anmeldelser)
"Rask og enkel bestilling, inn- og utsjekk. Oppgradert, praktisk og moderne innredet rom. Men litt trekk fra vinduene."

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2022

Sarpsborg Apartments
2.5 out of 5
Desiderias vei 43, Sarpsborg, N-1719
Du kan bo i denne leiligheten med golfmuligheter under oppholdet i Sarpsborg. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og flyplasstransport. ...
3,9/5 Very Good! (74 anmeldelser)
Flott camping! Anbefaler stor leilighet.
"Badet var det god plass på. Fint og reint. Vi klarte oss fint, men heldigvis var det sol og varmt ute. Uten det hadde vi slitt pga svært liten plass og muligheter for å sitte komfortabelt i den lille leiligheten. Det var bare engelskspråklige i resepsjonen. I 3-4 persons leilighetene var det ikke ..."

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2022

Panoramic View Over the Oslo Fjord, Cottage for 12
Prisen er 8 857 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
Hvis du bor i dette landlige småhuset i Frogn, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en hage. Populære ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
New Cottage for 12, Panorama View Over Oslo Fjord
Prisen er 8 857 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
Hvis du bor i dette landlige småhuset i Frogn, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en hage. Populære ...
Dal Gjestegaard
3 out of 5
Dal Gård, Solerødveien 86, Skoppum, Horten, 3185
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Horten, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs ...
4,2/5 Very Good! (32 anmeldelser)
"Supert opphold.Kort vei til Horten og Tønsberg.Hytten var godt utstyrt og det var reint og fint når vi sjekket inn. Stille og rolig område og supert med svømmebasseng. Vi overnatter gjerne der igjen."

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2022

Larkollen vacation house
3.5 out of 5
86 Teibernveien, Rygge, Østfold, 1560
Hvis du bor i denne ferieboligen i Rygge, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
1 roms overnatting i Sætre
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Hurum. Stedet har blant annet parkeringsplasser, DVD-spiller på rommet og griller. Populære severdigheter som ...
Holiday Home Sondre Hallangen
3 out of 5
Strandmyrbakken 5, Søndre Hallangen, Frogn, 1455
Hvis du bor i denne hytta ved stranden i Frogn, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"This cabin was so cozy, comfortable, and inviting! CLEAN. Beautiful shower (access outside, in the basement, small water heater, so conserve), Nice kitchen stocked with tools. NICE LITTLE TOUCHES EVERYWHERE! Great for kids; my kids 4,7,8yrs loved staying here. TALL-step stairs from parking to the ..."

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2018

1 roms overnatting i Kana
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Hurum. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og et kjøkken. Populære severdigheter som Sand gård og ...
3 roms overnatting i Hyggen
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Røyken. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og en TV. Populære severdigheter som Hyggenstranda og ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Son
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Son du kanskje er interessert i

Grand Hotel Åsgårdstrand

Grand Hotel Åsgårdstrand

3.5 out of 5
Havnegata 6, Asgardstrand, Horten, 3179
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Storebaug Gjestegård

Storebaug Gjestegård

3 out of 5
Storebaug 4, Rygge, 1529
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av ferieboliger i Son

Priser på ferieboliger i Son

Du kan finne priser på ferieboliger i Son helt ned til 1 171 kr per natt. Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid. Prisene du ser her er tilbud som er tilgjengelige akkurat nå, men det er ikke gitt at du får disse prisene. Spesielle vilkår kan gjelde.

Den beste tiden på året å leie feriebolig i Son

Son er et fint sted å feriere hele året. Alle årstidene har sin sjarm, og uansett om du velger å reise om sommeren eller vinteren, vil du utvilsomt få en fin opplevelse i Son.

Finne den beste ferieboligen i Son på Expedia

Du kan enkelt søke etter ferieboliger på nettsiden til Expedia. Ved å fylle inn ønsket sted og dato i søkefeltet får du en liste over tilgjengelige ferieboliger. Til venstre i menyen kan du spesifisere søket ditt og velge hvilke fasiliteter du ønsker. Du kan også bruke kartet på høyre side for å se en oversikt over hvor feriehusene i Son og omegn ligger.

Avbestille en feriebolig i Son

Det går stort sett helt fint å avbestille en feriebolig eller endre bestillingen din. Mange av ferieboligene i Son har kostnadsfri avbestilling. Du kan avbestille ved å logge inn på nettstedet eller ringe kundeservice.

Fordeler med å velge Expedia

Når du bestiller ferien din hos Expedia, kan du bestille en komplett pakke bestående av overnatting, flyreise og leiebil. Medlemmer av Expedia Rewards kan dessuten få medlemsrabatter og flere andre fordeler.

Typer ferieboliger i Son og omegn

Det finnes 89 ferieboliger å velge mellom i Son og omegn. I områdene rundt Son finnes det flere leiligheter i forskjellige størrelser, og det er også mulig å leie hytte.

Dette kan du forvente av en feriebolig i Son

Ferieboligene i Son holder generelt sett høy standard. Mange har inkludert parkering og fine uteplasser. Du kan også forvente nærhet til sjø, strand eller badeplass. Her kan du finne ferieleiligheter som passer for par og større leiligheter tilrettelagt for barnefamilier.

Aktiviteter og opplevelser i Son

Son har et fint byområde med trehus og trange smug, som byr på koselige spaserturer. Havneområdet er også et populært sted å besøke, og du kan ta turen til Son Kystkultursenter eller prøve deg på golfbanen. Eller hva med en luksuriøs spabehandling? Ta gjerne en titt på reiseguiden for mer informasjon om aktiviteter i Son og omegn.

Festivaler i Son

Sånafesten går av stabelen i juni hvert år og byr på forskjellige kunstneriske og musikalske innslag. I midten av august avholdes Kulturdøgn Soon i august, der du kan oppleve en herlig blanding av musikk, kunst og teater av lokale aktører.

Komme seg til og rundt i Son

Det går både tog og buss til Son. For å komme deg rundt i Son og omegn er det imidlertid en fordel å ha tilgang til egen bil. Hvis du ankommer med offentlig transport, kan du leie bil på Expedia.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Son

Det finnes flere kjæledyrvennlige ferieboliger i Son, så du kan fint ta med den firbeinte vennen din. Dette bør du sjekke på nettsidene våre før du reiser. Merk at det kan være gebyrer for å ta med kjæledyr.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Son?

Ja, du finner ferieboliger nær de mest interessante attraksjonene i Son. Du kan også gå for et mer bortgjemt alternativ, hvis du vil ha et avslappende opphold. Son er kjent for marinaen og spasentrene.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Son?

Larkollen vacation house: Denne ferieboligen utenfor Son tilbyr en terrasse, en hage og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap i full størrelse, oppvaskmaskin og kokeplater.

Hva er det å finne på i Son?

Drøbak akvarium er et eksempel på en lokal familievennlig severdighet. De som liker å tilbringe tid ute i frisk luft, kan ta en tur til Langesand. Son marina og Filtvet fyrtårn er eksempler på andre severdigheter du finner i nærområdet.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Son?

Ferieboliger er private boliger som du kan overnatte i over lang tid eller i kortere perioder når du reiser til Son. Når du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som kjøkken og boblebad så det er like bekvemt som hjemme. Er du fokusert på at stedet må være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fulle heiser og travle resepsjoner, og slik kan du fortsatt oppleve alt det spennende ved å reise. Du har i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et populært valg for barnefamilier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Son
expedia-verifiserte anmeldelser