Hytter

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Hytter på Expedia.no

Har du tatt frem turstøvlene og er klar for en tur ut i naturen? Drømmer du om å smøre langrennsskiene og begi deg ut i villmarka? Eller er det bading i elver og innsjøer og den friske fjelluften som frister? Da er et opphold i en cabin perfekt for deg. Ønsker du å være i nærkontakt med naturen, blir det ikke bedre enn dette. Disse overnattingsstedene er hjemmekoselige og byr på massevis av landlig sjarm. Noen ligger ved innsjøene i Alpene, mens andre klynger seg fast til bratte åskammer i de amerikanske Rocky Mountains. Er det havet som frister, finner du også cabins ved kystlinjen langs Stillehavet og Atlanterhavet. I furuskogene i Britisk Columbia og i blomsterengene i Østerrike og Frankrike har du cabins som er bygd av tømmer. De kan være perfekte for å gi deg avbrekk fra den travle hverdagen.

Et opphold i en cabin byr på en helt annen opplevelse enn et tradisjonelt hotell. I en cabin har du muligheten til å komme deg ut og oppleve naturen – du kan sovne til til uglenes skrik og sirissenes sang, og våkne til duften og suset fra furutrærne. De designes ofte etter de omkringliggende omgivelsene, og de er stort sett bygd i treverk og stein, utstyrt med gavltak eller brede verandaer hvor du kan slappe av mens du ser livet på prærien gå sin gang. Et opphold i en cabin vil være som paradis for utendørsentusiaster. Vandrerruter og sykkelstier kan ligge rett utenfor døren, mens langrenns- eller utforløypene gjerne starter rett i nærheten. Det er vanlig hvis du velger et opphold i en cabin.

De fleste cabins finner du i USA. I de store villmarksområdene i Nord-Amerika, hvor du blant annet har Rocky Mountains og Blue Ridge Mountains, ligger det mange cabins i skogene. I det vakre utkantstrøket i California kan cabins ved Big Bear Lake oppsummere stilen på denne rustikke overnattingstypen med furukledde fasader, knitrende ildsteder og mye annet. Ta en titt på hjemmekoselige Oak Knoll Lodge and Cabins som et glimrende eksempel. Du finner også cabins i Gatlinburg, langs løypene i de tåkedekte Great Smoky Mountains, mellom eikeskoger og sildrende bekker – White Oak Lodge & Resort kan til og med by på boblebad og panoramautsikt. Et annet alternativ er cabins i Sevierville, som er et perfekt utgangspunkt når du vil gå den verdenskjente Appalachian Trail, smake på Tennessee-whiskyen og oppleve den ekte amerikanske countrystemningen.