Moteller

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Moteller på Expedia.no

Landeveien ligger for dine føtter, så det er bare å hoppe i bilen og sette av sted. Len deg tilbake og nyt turen gjennom de støvete ørkenene i Arizona eller på de travle motorveiene i California. Hvor skal du overnatte når du er på biltur i USA?

Hvorfor ikke bo på motell? Sving bilen inn på et av de gode, gamle motellene langs motorveien, som du kjenner fra amerikansk popkultur. Disse enkle overnattingsstedene med sine ikoniske skilter og mange rom har over lang tid vært en populær løsning for sjåfører og folk på biltur. I dag kan du få mye mer ut av en motellovernatting enn bare en seng å sove i. Enkelte steder har kul popkunstinnredning som tar deg med tilbake i tid med fargerike Cadillac-biler og andre gamle kjøretøyer. Andre moteller har basseng og spillrom, slik at ingen i reisefølget skal kjede seg. Du finner også moteller i nærheten av store severdigheter. Ta en titt på motellene i Niagara Falls, som ikke lenger bare er et stopp på veien, men har gjennomgått en viktig utvikling for å kunne tilby rimelige overnattinger for turister.

Hva med parkering? Dette er jo tross alt motorveihoteller, og det finnes alltid parkeringsmuligheter på motellene – ofte like utenfor døren. Det er godt å vite hvis du liker å være den siste til å svinge av veien om kvelden og den første til å starte bilen om morgenen.

Søk på Expedia for å finne topprangerte moteller i hele USA. Fra stilige moteller i Houston som ligger langs veiene som rammer inn den største metropolen i «The Lone Star State», til kulemoteller i San Diego, der du kan få et rimelig rom langs stillehavskysten og noen heftige surfebølger med på kjøpet.

Vi kan blant annet anbefale Motel 6 i Texas. Dette moderne overnattingsstedet har rene og pene dobbeltrom med både enkelt- og dobbeltsenger samt store bad, noe som er flott når du skal lade batteriene før det bærer videre på ferden. Et annet motell er Cadillac Motel i Niagara, der rommene er fulle av bilder av gamle mekkebiler og kabrioleter, retro lenestoler, kunstskinn og andre små detaljer alle bilelskere kommer til å like.

Moteller er ikke lenger bare for sjåfører, men et rimelig og praktisk alternativ som kan gjøre oppholdet til noe helt spesielt.