Vandrerhjem

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Vandrerhjem på Expedia.no

Hosteller har vært ryggsekkturistenes valg i lange tider, og de er nå knutepunktet for moderne reisende som ønsker et budsjettvennlig alternativ. Denne typen overnattingssteder byr på langt mer enn bare en billig køyeseng, og de har revolusjonert måten folk reiser jorden rundt på. De er nå sosiale treffsteder som byr på alt fra oppholdsrom, ølbarer og til og med komplette turtjenester til de som stikker innom. De rimeligste rommene er delte sovesaler som fort kan komme opp i rundt 20 senger. For de som ønsker litt mer privatliv, kan de fleste hostellene nå til dags også tilby dobbeltrom og rom med to enkeltsenger som er både rene, komfortable og – kanskje viktigst – budsjettvennlige.

Men hosteller er ikke bare et billig alternativ til hoteller. Langt ifra. De er pulserende og energiske steder med et mangfold av aktivitet. Hosteller i Lisboa har mottatt priser for sine pubrunder og den pulserende stemningen. Hosteller i Berlin gjenspeiler den bohemaktige stilen i den tyske hovedstaden med bauhausinnredning og underjordiske barer hvor du kan treffe og hygge deg sammen med andre reisende over bayerøl til langt ut i de små timer. Prisene har selvfølgelig en god del å si. Det er utallige hosteller i London som ligger tett i tett i populære områder som Soho og Camden til bare en brøkdel av prisen hotellene i nærheten tar.

På anerkjente Hub Lisbon Patio Hostel kan du se den moderne, nye stilen på hostellopphold. De flotte fellesområdene med sittegrupper og gyngende hengekøyer, gir deg nesten følelsen av å befinne deg på en boutique-resort. Når du ser prisen, eller tilbringer en ettermiddag med å dele historier med andre ryggsekkturister og likesinnede globetrottere over en øl eller to, skjønner du at det tross alt er et hostell. Generator London er et annet eksempel på et flott og moderne hostell. Lobbyen er fylt med kunst. Innvendig er stedet elegant med bare murvegger og moderne innslag av stål og betong. Til og med fellesbadene gjenspeiler pop art-tiden med sterke farger og flislagte vegger.

Et opphold på et hostell er et godt valg av mange grunner. Ved å velge et budsjettvennlig alternativ sitter du igjen med mer du kan bruke på andre ting. Men ikke noe måler seg med det å bli kjent med andre ryggsekkturister og få nye venner mens du hygger deg i de moderne, pulserende barene som du finner i mange hosteller.