Ferieboliger i Kristiansand

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Kristiansand

Solferie Hytte nær Dyreparken
3 out of 5
Dvergsnesveien 139, Kristiansand, Kristiansand, Vest-Agder (county)
Hvis du bor i denne ferieboligen i Kristiansand, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. ...
Hamre Familiecamping
3.5 out of 5
Hamresandveien 1, Kristiansand, 4656
Hvis du bor i denne hytta med miljøvennlig profil i Kristiansand, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten ...
4,4/5 Excellent! (5 anmeldelser)
ok+
"Var AC på rommet, men fikk beskjed om at det ikke brukes om sommeren. Forferdelig temperatur i hytten..."

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2020

Solferie Konsul Wilds vei 30b
3 out of 5
30B Konsul Wilds vei 4621 Kristiansand, Kristiansand, Vest-Agder (county)
Hvis du bor i denne ferieboligen i Kristiansand, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en flatskjerm-TV. ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
StayPlus Central Five Bedroom Home
3 out of 5
68A Torridalsveien, Kristiansand, 4630
Hvis du bor i denne leiligheten i Kristiansand, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og et kjøkken. Populære ...
Solferie Holiday Cabin Ålefjærveien
2.5 out of 5
Ålefjærveien 10, Kristiansand, 4633
Du kan bo i denne hytta under turen til Kristiansand. Stedet har blant annet parkering (inkludert), en terrasse og en hage. Populære severdigheter som Paradisbukta ...
Solferie Holiday Apartment Epleveien
3.5 out of 5
Epleveien 6 a, Kristiansand, 4770
Hvis du bor i denne leiligheten i Kristiansand, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og en hage. Populære severdigheter ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Ok overnattingssted for et par netter
"Lett å finne frem til leilighet. Fint område med butikk rett ved siden av. Mangelfullt renhold før vi kom, haug med brukt sengetøy lå på det ene rommet og brukte håndkler i dusjen. Lå også gjenglemte sokker under bordet i stuen og var smulete i sofa. Klagde ikke til solferier mens vi var på stedet ..."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Keybutler Spacious Apartment Ingerthas vei
7 Ingerthas vei, Kristiansand, Agder, 4630
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Kristiansand. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et kjøkken. Populære severdigheter ...
Kvadraturen Apartments Family
3 out of 5
Stener Heyerdahls gate 7, Kristiansand, 4612
Hvis du bor i denne leiligheten i Kristiansand, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en møblert balkong. ...
Keybutler Luxury Apartment Sankt Olavs vei
51 St. Olavs vei, Kristiansand, Agder, 4631
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Kristiansand. Stedet har blant annet parkering (inkludert), et kjøkken og et kjøleskap. Populære severdigheter ...
StayPlus Holiday Apartment With Patio
3 out of 5
29 Sømsveien, Kristiansand, 4637
Hvis du bor i denne leiligheten i Kristiansand, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og et kjøkken. Populære ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Flott leilighet. Dårlig rengjort på badet.
"Fikk aldri e-post med kode til nøkkelboksen, slik det var beskrevet i bekreftelse. Ordnet seg etter noen telefoner. Veldig bra leilighet, men dårlig rengjort på badet. Dusjkabinett var ikke rengjort, og nedløpsrør gikk tett. Sluk i gulv gikk også tett og vann fløt utover badegulv. Sluk måtte åpnes ..."

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2021

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kristiansand
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Kristiansand du kanskje er interessert i

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

4 out of 5
Vestre Strandgate 7, Kristiansand, 4610
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel Kristiansand

3.5 out of 5
Skippergata 7-9, Kristiansand, 4611
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Priser på ferieboliger i Kristiansand

Utvalget av ferieboliger du kan se hos oss, starter så lavt som $(hotelsLowestPrice). Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid.

Avbestilling når man leier feriebolig i Kristiansand gjennom Expedia

I enkelte tilfeller kan du avbestille kostnadsfritt, noe som er en stor fordel hvis du er lysten på ferie, men ikke har spikret planene ennå. Ofte faller ting på plass av seg selv når man har tatt det første skrittet, så bestill i vei og planlegg resten i etterkant.

Fordelen med å bruke Expedia til å finne feriebolig i Kristiansand

Expedia samler mange forskjellige overnattingssteder på ett sted, og gjør det lett for deg å orientere deg om hva som finnes. I tillegg finner du koblinger til våre egne reiseguider og annen nyttig informasjon, alt på ett sted. Visste du for eksempel at vi også kan hjelpe deg å finne flybilletter?

Typer ferieboliger i Kristiansand

Du finner enkle leiligheter som er perfekte for sommerferie med barn, der badeliv og uteaktiviteter står i fokus. Å leie hytte på campingplass er en klassiker som aldri slår feil om sommeren. For voksne som ikke bare vil ha sol og strand, finnes det leiligheter i Kristiansand sentrum.

Fasiliteter du kan forvente i ferieboliger i Kristiansand

Fasilitetene varierer etter om det dreier seg om sommerhus, hytte eller leilighet, og selvsagt også prisnivå. Du kan regne med parkeringsplass inkludert i prisen. Underholdning som TV og wi-fi er også standard, men det lønner seg alltid å sjekke hvis det er noe dere er helt avhengige av. Enkelt kjøkken kan du også regne med. Sengetøy er normalt inkludert, men håndklær kan medføre gebyr.

Aktiviteter og opplevelser i Kristiansand

Kristiansand har mer moro å by på enn vi kan nevne her, så klikk deg over på reiseguiden vår og ta en titt. Der vil du få se at Sørlandets hovedstad har mer enn strandliv og dyrepark.

Transport i Kristiansand

Kristiansand ligger tre og en halv times kjøring fra storbyene Oslo og Stavanger, og har dessuten togforbindelse begge veier. Kjevik lufthavn har direkteruter til og fra alle landsdeler. Hvis du får bruk på bil på stedet, for eksempel for å utforske nabobyene eller kysten nedover mot landets sydspiss på Lindesnes, kan vi hjelpe deg å leie bil.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Kristiansand

Dersom dere leier hytte på camping, kan dere være trygge på at hele familien får være med – inkludert de firbeinte medlemmene. Hvis planen er å leie leilighet i Kristiansand sentrum, er det derimot mindre sannsynlig at dyr har adgang, så sørg for å sjekke informasjonen vår.

De beste stedene i Kristiansand å leie feriebolig

Kristiansand har fine strender i sentrum, så der er ingenting i veien for å bo i sentrum selv om det er strandliv og utforsking av skjærgården som er hovedmålet med turen. Campere må finne seg i å kjøre et stykke ut av byen.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Kristiansand?

Ja visst, vi har ferieboliger til leie i Kristiansand som ligger nær Markens Gate. Alternativt kan du velge overnatting i et mer bortgjemt område, hvis du heller bare vil ha et avslappende opphold. Mange av turistene i Kristiansand snakker varmt om havnen. Sørg også for å sette av tid til festivalene og livemusikken mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene Kristiansand kan tilby?

Solferie Hytte nær Dyreparken: Gjestene liker denne ferieboligen i Kristiansand. Den tilbyr en møblert balkong, en terrasse og muligheter for klesvask for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, kjøleskap og mikrobølgeovn. Du kan benytte deg av hagen i denne ferieboligen for å slappe av mens du er på ferie. Andre gode boliger til leie i Kristiansand er Solferie Konsul Wilds vei 30b og Solferie Holiday Home Vardåsveien.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Kristiansand?

Expedia har 43 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Kristiansand.

Hva kan jeg finne på i Kristiansand?

Markens Gate og Aquarama Bad er eksempler på noen familievennlige attraksjoner, mens Bystranda og Hamresanden passer fint for de som har lyst på utendørsopplevelser. Kristiansand Domkirke og Kristiansand domkirke er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Kristiansand?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for et par dager eller mer i Kristiansand. Hvis du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og boblebad så du har det like koselig som hjemme. Dersom du er opptatt av at det skal være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fullpakkede heiser og travle lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve gleden ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et glimrende valg for familieferier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Kristiansand
expedia-verifiserte anmeldelser