Campingplasser

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Campingplasser på Expedia.no

Velg å legge ferien utendørs til en campingplass i år. Om det er en jordflekk hvor du kan sette opp teltet under de svaiende furutrærne i de italienske Dolomittene, eller et sted å parkere campingbilen og ta ut stormkjøkkenet på de texanske slettene, er det ikke mye som kan sammenlignes med å overnatte ute i naturen. De som ligger i telt kan ta plass i soveposene og lukke øynene til lyden av sirissenes sang. I campingbilene kan man nyte fasiliteter som private kjøkken og senger og oppholdsrom, og alt bare en vegg unna vakkert landskap, strender, skoger eller fjell.

Den praktfulle naturen er kanskje den største opplevelsen under et opphold på en campingplass. Med alternativer som Alpene, Rocky Mountains, utallige innsjøer, strender og klippetopper, er det ikke vanskelig å finne et av disse overnattingsstedene som kan føre deg langt bort fra storbyens mas og kjas. Det finnes mange aktivitetsmuligheter på dagtid, fra turgåing og sykling, fjellklatring og ziplining til surfing og båtturer, mens kveldene gjerne består av hygge rundt leirbålet og grilling under åpen himmel. Det er lett å forstå hvorfor opphold på campingplasser er så populært for familier.

Det handler imidlertid ikke nødvendigvis om å slippe unna store byer og severdigheter. Campingplasser i Roma er utrolig populære. Fremfor å bruke masse penger på en flott leilighet midt i «den evige stad», kan du for eksempel satse på en rimelig campingbil eller teltplass i utkanten av byen – noen, som Real Village Roma har til og med svømmebasseng, tennisbaner, spa- og treningsfasiliteter. I Italia finner du også campingplasser i Vieste, som tilbyr glitrende strender rett ved campingvognene – velkjente Spiaggia Lunga Camping er et godt eksempel – for ikke å glemme fjellandsbyene med rik middelalders- og oldtidshistorie. I utkanten av texanske byer over dammen, finner du blant annet campingplasser i New Braunfels som byr på både kulturmiljøet i San Antonio og sypressparker og skogkledde elvebredder ved den vakre Guadalupe River.

Hvis du drømmer om en god naturopplevelse og vil bytte ut det tradisjonelle hotellet med noe som er mer rustikt, sporty og rimelig, bør du vurdere en campingplass. Du kan finne dem mer eller mindre overalt – ved innsjøer på fjellet til beliggenhet i høye fjellkjeder og resorter ved havet.