Villaer

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Villaer på Expedia.no

Få en fantastisk ferie ved å leie en villa til hele familien. En unik opplevelse er ikke langt unna! Hvis du velger å bo i villa, kan du slå deg ned i en av solsengene ved bassenget og nyte duften fra trærne som kastes rundt over Toscanas fjelltopper. La startskuddet gå for bilturer og oppdagelsesferder i Dordogne i Frankrike. Gled deg over å kunne samle hele familien til et herlig måltid mens solen går ned over Adriaterhavet, Egeerhavet eller Middelhavet.

Det er den unike atmosfæren som skiller villaer fra andre typer overnattingssteder. Flotte bygninger og nydelige hager med tradisjonelle detaljer setter virkelig prikken over i-en, enten det innebærer terrakottafliser på kjøkkenet, steinovn til pizzasteking eller hundrevis av solsikker som strekker seg mot solen. Ved å leie en villa får du både privatliv og muligheten til å utforske omgivelsene. Noen dager føler du kanskje for å slappe av ved bassenget og lese en god bok, mens andre dager har du lyst til å hoppe i bilen og jakte på spennende severdigheter. Hvis du leier en villa, kan du gjøre akkurat som du vil.

Det har blitt svært populært å leie villa, og du finner dem nesten uansett hvor du skal reise. Enten du skal på surfeferie til Bali eller slikke sol i California, er det mange alternativer å velge mellom. Det er imidlertid Europa som kan friste med de flotteste gamle villaene. Bare ta en titt på oppussede italienske gårdshus, vakre franske «gîtes» og spanske «haciendas» med sin røde takstein.

Enten du er på utkikk etter villaer i Roma, villaer på Santorini, et overnattingssted for ferieuken i Hellas eller et landlig tilfluktssted i fjellene i Andalucía, finner du garantert noe som passer perfekt.

Valgmulighetene er mange hvis du vil leie et hus med stor hage og flere soverom, og Villa Nocetta i nærheten av Roma er et glimrende valg for større grupper og familier. Her får du en villaopplevelse uten mangel på noe, med privat basseng, spiseområder utendørs og kjøkken, slik at du kan lage nydelige måltider til hele familien. Andre overnattingssteder, som villaer i byen Mykonos, for eksempel Nama Villas, passer kanskje best for par med sin flotte havutsikt og sine innbydende suiter med luksuriøst sengetøy og små kjøkken.