Ferieboliger i Nordland

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

De mest populære turistbyene i Nordland

Ferieboliger i Nordland

Svinøya Rorbuer
3 out of 5
2 Gunnar Bergs vei, Vagan, Nordland, 8300
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 276 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
1 276 kr
per natt
1. des.–2. des.
Hvis du bor i denne hytta i Vågan, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære severdigheter ...
Svinøya Rorbuer
Å Rorbuer
3 out of 5
Å-Veien 44, Sørvågen, Moskenes, Lofoten, 8392
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 827 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
1 827 kr
per natt
4. des.–5. des.
Hvis du bor i denne hytta i Moskenes, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og transport til fergeterminalen. ...
4,1/5 Very Good! (75 anmeldelser)
Very nice, but frustrating
"Lovely, comfortable, and extremely clean accommodations. The staff is friendly; however, we were not informed that our unit did not have working internet prior to, or during, check in. This would have allowed us to stay somewhere else. Due to limited data left on the cell plan we purchased, this ..."

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2022

Å Rorbuer
Topcamp Mosjøen - Helgeland
4 out of 5
Campingveien 1, Mosjoen, Nordland, 8657
Prisen er 1 484 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
1 484 kr
per natt
1. des.–2. des.
Hvis du bor på denne campingplassen med miljøvennlig profil i Mosjøen, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
3,7/5 Good! (12 anmeldelser)
"Helt ok for en rask overnatting på vei til noe annet. Meget enkel standard. Slitne madrasser og TV var ikke der, kun fjernkontrollen."

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2022

Topcamp Mosjøen - Helgeland

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Private Cozy House by the Fjord
4 out of 5
Børaveien, Flakstad, Nordland, 8387
Prisen er 4 750 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
4 750 kr
per natt
1. des.–2. des.
Hvis du bor i denne villaen i Flakstad, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
Private Cozy House by the Fjord
Saltstraumen Brygge
3 out of 5
Saltstraumen Brygge, Bodo, 8056
Prisen er 2 949 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
2 949 kr
per natt
1. des.–2. des.
Hvis du bor i denne leiligheten i Bodø, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en båthavn. Gjestene ...
4,3/5 Excellent! (131 anmeldelser)
"Vi overnattet på gjennomfarting.Flotte hytter men mest nyttig for fisketurister,noe vi ikke var.Stor plass mange senger,fin utsikt"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2022

Saltstraumen Brygge
Brygga på Dønna
105 Berfjordveien, Dønna, Nordland, 8820
Du kan bo på dette leilighetshotellet med golfmuligheter under oppholdet i Dønna. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 50 møterom. ...
Brygga på Dønna
Vestresand Molo - Lofoten
3 out of 5
Sandveien 56, Vestvågøy, 8360
Hvis du bor i denne ferieboligen med golfmuligheter i Vestvågøy, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
Vestresand Molo - Lofoten
Rorbuene Svolvær Havn
3.5 out of 5
Vesteroyveien 23, Vagan, Svolvaer, 8300
Prisen er 2 994 kr per natt fra 30. nov. til 1. des.
2 994 kr
per natt
30. nov.–1. des.
Hvis du bor i denne hytta i Vågan, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en båthavn. Populære severdigheter ...
2/5 (1 anmeldelse)
Beautiful area nice views
"No communication with owner. Totally unresponsive until arrival day. Recieved a text with code and a number to call or text if we needed anything and we never heard from the owner with several attempts to reach out."

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Rorbuene Svolvær Havn
Elstad Farm Lofoten
3.5 out of 5
Ellstadveien 82, Vestvågøy, 8360
Hvis du bor i denne ferieboligen i Vestvågøy, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. ...
Elstad Farm Lofoten
Reipå Camping
2 out of 5
Reipåveien 194, Meloy, Nordland, 8146
Prisen er 998 kr per natt fra 2. des. til 3. des.
998 kr
per natt
2. des.–3. des.
Du kan bo på denne campingplassen under turen til Meløy. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære severdigheter ...
4,6/5 Wonderful! (29 anmeldelser)
"Veldig hyggelig opphold. Feil på nettsiden opplyste at sengetøy var inkludert. Det stemte ikke. Flott service på Reipå Camping gjorde at vi ikke ble skadelidende for feilen. Veldig hyggelig personell og flott plass! Naturen er helt magisk, så det holder ikke med en overnatting!"

Anmeldelse skrevet 27. mai 2022

Reipå Camping
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Nordland
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av feriebolig i Nordland

Priser på ferieboliger i Nordland

Utvalget av ferieboligene våre i Nordland starter så lavt som $(hotelsLowestPrice). Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid.

Antall ferieboliger i Nordland

Totalt tilbyr vi hytter, hus, leiligheter og rorbuer i Nordland.

Tips for å leie feriebolig i Nordland

Nordland er svært populært blant ferierende, ikke minst verdensberømte Lofoten. For å sikre deg et overnattingssted bør du være åpen for alle alternativer, og spesielt utenfor byene er det ofte best å leie hytte eller hus.

De beste ferieboligene i Nordland på Expedia

Nordland, og spesielt Lofoten, er berømt for sine rorbuer. Det dreier seg om små hus til leie i sjøkanten, midt i de vakre kystmiljøene landsdelen er kjent for. Den perfekte ferien for alle som liker fiske og andre aktiviteter på sjøen.

Derfor bør du leie feriebolig i Nordland på Expedia

Expedia har ikke bare mange sommerhus, hytter og leiligheter å velge mellom (nærmere bestemt i Nordland), men også praktiske søkefunksjoner som hjelper deg å finne et alternativ som passer for akkurat deg.

Fasiliteter du kan forvente i ferieboliger i Nordland

Standarden på ferieboligene varierer selvsagt, men generelt kan du forvente å finne alt du trenger til en vanlig husholdning, som hvitevarer, kjøkkenfasiliteter og så videre. Hvis du har spesielle ønsker eller krav, bør du se nøye på de detaljerte beskrivelsene. De fleste stedene er røykfrie. Hvis du trenger barneseng, lønner det seg å sjekke og avtale på forhånd.

Ferieboliger av høy standard i Nordland

Det finnes mange ferieboliger av høy standard i Nordland. Enkelte rorbuanlegg tilbyr for eksempel concierge-tjenester, treningssenter og utleie av motorbåt, med tilgang til egen havn og uteområde.

Den beste tiden på året for å feriere i ferieboliger i Nordland

Den mest populære tiden for å leie feriehus eller hytte i Nordland, er i løpet av sommermånedene, og særlig juli. For øvrig avhenger det av hva du har planer om å gjøre. Vinterhalvåret kommer folk for å se nordlyset, mens sommeren med korte netter og behagelig vær er fin for friluftsfolket.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Nordland

Det er klart at familiens sjarmør må få være med på ferien. Hvis du filtrerer ut kjæledyrvennlige hus og hytter til leie, så finner du en rekke gode alternativer. Mange av dem er campingplasser, men det finnes også rorbuer mad adgang for hunder.

Ferieboliger til en rimelig pris i Nordland

Som verdensberømt reisemål er det klart at etterspørselen er høy i turistsesongen, men hvis du ikke må ha en flott rorbu i Lofoten i høysesongen, kan du finne deg et sommerhus eller en hytte til så lite som $(hotelsLowestPrice).

De beste stedene å leie feriebolig i Nordland

Det er ingen tvil om at rorbuer i gamle fiskevær i havgapet som Reine, Moskenes og Henningsvær i øyriket Lofoten representerer den mest typiske formen for nordlandsferie. Trivelige Bodø er også verdt et besøk, og Brønnøysund og resten av Helgeland byr på både fjell og kystlandskap, med noe enklere atkomst fra andre landsdeler enn øyene.

Nylige anmeldelser i Nordland
expedia-verifiserte anmeldelser