Ferieboliger i Åre

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Åre

Holiday Club Åre Apartments
3.5 out of 5
Åre Strand, Are, 837 52
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med spa i Åre, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et spa ...
4,4/5 Wonderful! (49 anmeldelser)
Bra
"Syntes det er litt tidlig å måtte sjekke ut til kl ti. Ellers bra."

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2022

Holiday Club Åre Apartments
Åre Travel - Center
3.5 out of 5
Stationsvägen 18, Are, 83752
Hvis du bor i denne leiligheten med familievennlig profil i Åre, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en badstue og parkeringsplasser. ...
4,4/5 Excellent! (91 anmeldelser)
"Bra service og god hjelp ettersom vi måtte bytte leilighet pga av vannlekkasje."

Anmeldelse skrevet 9. mai 2019

Åre Travel - Center
Åre Travel - Liengården VM8:an
3.5 out of 5
174A Årevägen, Are, 83752
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Åre, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en ...
Åre Travel - Liengården VM8:an

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Åre Travel – Tottbacken Peak Performance Mountain House
3.5 out of 5
10 Tottbacken, Are, Jamtland County, 837 52
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Åre, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og private ...
Åre Travel – Tottbacken Peak Performance Mountain House
VALLEY DREAM
Åre, Jamtland County
Du kan bo i denne villaen under turen til Åre. Stedet har blant annet wi-fi, 4 bad og 9 soverom. Populære severdigheter som Årebjörnen skiområde for barn og ...
VALLEY DREAM
Åre Travel - Tottvillan
4 out of 5
14 Tottbacken, Are, Jämtlands län, 837 52
Hvis du bor i denne villaen med skimuligheter i Åre, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en badstue. ...
Åre Travel - Tottvillan
Utsikt over reinfjellet
Åre, Jamtland County
Du kan bo i denne jakthytta med familievennlig profil under oppholdet i Åre. Stedet har blant annet et badeland, wi-fi og en badstue. Populære severdigheter ...
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Veldig bra
"Flott hus med alt men trenger for et flott opphold. Trivelig vert"

Anmeldelse skrevet 31. okt. 2018

Utsikt over reinfjellet
Åre Travel- Olympiabacken
5 Kallströmsväg, Are, Jämtlands län, 837 52
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Åre. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og klesvaskfasiliteter. Populære severdigheter ...
Åre Travel- Olympiabacken
Storliens Högfjällshotell
3 out of 5
Vintergatan 24, Storlien, 837 99
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med skimuligheter i Storlien, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4/5 Very Good! (47 anmeldelser)
"Helt grei leilighet for to personer,bare et lite minus for lite benkplass på kjøkkenet! Veldig trivelig mann i resepsjonen som tok imot meg og kompisen på fredag og når vi reiste på søndagen!"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2021

Storliens Högfjällshotell
Ristafallets camping
2.5 out of 5
Rista 321, Undersåker, Jarpen, Jamtland County, 83794
Du kan bo i denne hytta under turen til Jarpen. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og flyplasstransport. Populære severdigheter ...
4,4/5 Excellent! (31 anmeldelser)
High price for what you get.
"Several dustbunnies, and didnt have to look far under the beds to find them, i dont want to think of how many there were all the way under then. Beware that not all cabins have parking outside and theres a playground just in front. Typical Swedish standards, in other words low standards but the price ..."

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019

Ristafallets camping
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Åre
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Åre du kanskje er interessert i

Holiday Club Åre

Holiday Club Åre

3.5 out of 5
Arestrand, Are, Jamtland, 83013
Holiday Club Åre
Hotell Fjällgården Åre

Hotell Fjällgården Åre

3.5 out of 5
Fjällgårdsvägen 35, Are, 830 13
Hotell Fjällgården Åre
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av feriebolig i Åre

Priser på ferieboliger i Åre

Prisnivået på hytter, hus og leiligheter til leie i Åre ligger starter så lavt som $(hotelsLowestPrice). Prisene varierer selvsagt etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid.

Den beste tiden på året å leie feriebolig i Åre

Åre er først og fremst kjent for skianlegg og vinteraktiviteter, så det er vintermånedene som er de mest populære. Åre har imidlertid også masse å by på om sommeren, da de vakre naturomgivelsene legger til rette for spennende aktiviteter og flotte naturopplevelser.

Fordeler med å leie feriebolig i Åre gjennom Expedia

Når du bruker Expedia, bør du alltid se om du kan oppnå medlemsfordeler med Expedia Rewards. På enkelte steder tilbyr vi gratis avbestilling på visse vilkår, og hvis du har et problem eller lurer på noe, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe.

Derfor bør du bruke Expedia til å finne feriebolig i Åre

Expedia har fyldig informasjon, gode søke- og filtreringsfunksjoner og kart som viser overnattingsstedenes beliggenhet. Vi tilbyr overnatting på 49 hytter og leiligheter i Åre og omegn, med gjestevurderinger som i gjennomsnitt ligger på 3.1. Dermed gjør vi det enkelt for deg å finne leiligheten eller hytten som passer for deg

Utvalg av ferieboliger i Åre

Vi har et stort og variert utvalg av ferieboliger i Åre, fra leiligheter i leilighetshotell til egne villaer eller feriehus. De fleste hytter, feriehus og leiligheter ligger nær de store skianleggene sentralt i Åre. Søk, så kanskje du finner en leilighet til leie med ski-in/ski-out.

Fasiliteter du kan forvente i ferieboliger i Åre

Du finner både helt enkle leiligheter og campinghytter, men også eksklusive boliger med lekker innredning, god plass og spesielle fasiliteter som boblebad.

Aktiviteter og opplevelser i Åre

De som reiser til Åre, reiser helst for å besøke skianleggene, som kanskje er Nordens beste. Fjell og natur er hovedattraksjonen også i sommerhalvåret. Svensk terreng egner seg vel så godt som det norske for løping og sykling (downhill-entusiaster: sjekk Åre Bike Park!), så hva med å legge sommerens hyttetur til Åre?

Komme seg rundt i Åre

Hvis du har kommet til Åre uten egen personbil og behøver et transportmiddel for å komme deg rundt, er det greit å vite at det finnes bilutleie i Åre. Det gir deg frihet til å veksle mellom forskjellige skianlegg og svippe ned til Östersund, som er nærmeste by vel 1 times kjøring unna.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Åre

Adgang for kjæledyr i hytter og leiligheter i Åre varierer, så sjekk på forhånd. Dette er oppgitt i opplysningene på nettsidene våre. I enkelte tilfeller må du betale et gebyr for denne tjenesten.

De beste stedene av Åre å leie feriebolig

De fleste reiser til Åre for å stå på ski. Naturlig nok er det leilighetene og hyttene nær alpinanleggene i fjellsidene like ovenfor Åre sentrum som er mest ettertraktet. Med barn i reisefølget er Åre Björnen skiområde litt sør for selve Åre et godt alternativ.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Åre?

Ja, du finner ferieboliger i nærheten av de mest populære severdighetene i Åre. Du kan også gå for et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du helst bare vil ta livet med ro. Mange av turistene i Åre snakker varmt om skiområdene. Sørg også for å sette av tid til monumentene og utsikten mot innsjøen mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene Åre kan tilby?

Utsikt over reinfjellet: Gjestene har gitt denne ferieboligen i Åre gode skussmål. Den ligger ved en innsjø og har peis, en terrasse og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 6 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og kokeplater, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Du kan benytte deg av spillutvalget i denne ferieboligen for å slappe av mens du er på ferie.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Åre?

Expedia har 4 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Åre.

Hva er det å finne på i Åre?

Åre strand og Fröå gruver er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Åre gamle kirke og Åre Bergbana er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Åre?

Ferieboliger er private boliger der du kan overnatte over flere uker eller i bare noen netter under reisen til Åre. Når du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og grill, så det er som å være hjemme. Er du opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra trange heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å reise ut i verden. Du har dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et populært valg for småbarnsfamilier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Åre
expedia-verifiserte anmeldelser