Trehytter

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Trehytter på Expedia.no

Uansett om hytten klamrer seg til en tropisk palme på en øy i Thailand, henger høyt over bakken i den afrikanske jungelen eller dingler i furutrærne et sted i Skandinavia, vil en overnatting i en trehytte være en minneverdig opplevelse. Hyttene kan være både rustikke og luksuriøse, og hvis du vil ha en skikkelig naturopplevelse, bør du velge et av disse organiske overnattingsstedene. Legg deg til å sove i merkverdige, arkitektoniske kreasjoner høyt over bakken, og lytt til lydene fra nattdyrene mens du føler på de forsiktige bevegelsene fra den gamle trestammen. Høres det ikke kult ut?

Navnet kan være misvisende med tanke på standard og komfort. I våre dager snakker vi ikke om falleferdige lekehytter i skogen. Mange av disse overnattingsstedene tilbyr lekre, romantiske rom og veldig god standard. Enkelte er rangert med hele fem stjerner, takket være originale designelementer, et luksuriøst interiør og en uforstyrret beliggenhet. Vi kan også friste med boblebad og spa i det fri, førsteklasses beliggenheter i nærheten av lekre strender og nydelige frokoster med fersk frukt og tradisjonelle retter som du kan nyte i skyggen av et tre.

Vi har som sagt mye spennende å by på. Du kan for eksempel bo i trehusvillaer på den avsidesliggende øya Ko Yao Noi i Thailand. Veltende ut av den vernede jungelen finner du den fantastiske Phang Nga-bukten, som kommer til å ta pusten fra deg. De private evighetsbassengene, naturlige steinspabehandlingene og brusende boblebadene gjør bryllupsreisen til noe helt spesielt. Du bør også ta en titt på fantastiske Tree Hotel i Sverige. Hver hytte er inspirert av en kunstnerisk trend. Her kan du bo i en UFO mellom trærne eller velge en hytte som er inspirert av kubismen og futurismen.

Trehytter er heller ingen hindring om du vil ta med hele den eventyrlystne familien på tur. På Sri Lanka, blant svaiende, eksotiske trær, finner du noe for hele familien. Stedet heter, treffende nok, Back of Beyond og ligger usjenert til midt i skogen som omkranser eldgamle Sigiriya, som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Andre steder passer perfekt for miljøbevisste reisende, for eksempel Kondalilla Eco Resort i Australia, med sine tømmerinnrammede rom som skuer ned på den frodige og grønne regnskogen i Queensland.