Landsbrukshoteller

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Landsbrukshoteller på Expedia.no

Er du klar for å ta i et tak på en helt annerledes ferie? Da er kanskje landbruksturisme tingen for deg. På disse oppholdene i landlige og rustikke omgivelser kan du nyte utendørslivet og den friske luften, borte fra storbyens mas og kjas. Denne type overnattingssteder finner du i mange varianter – fra ombygde låver i de toskanske åser til bortgjemte steder på fjellet hvor bekkenes klukking og lyden fra hestenes hover utgjør rammen for oppholdet. Turgåing, sykling, plukking av frukt, matlagingskurs og deltakelse i det daglige gårdslivet er blant alternativene innen landbruksturisme. Og luksusen er heller aldri langt unna – et basseng med panoramautsikt, en knitrende peis, et hjemmelaget måltid basert på århundrer av lokal tradisjon og egendyrkede ingredienser.

Det blir sagt at Italia er landbruksferienes hjem. Og det er forståelig. Det ligger nemlig noen helt fantastiske, idylliske perler blant sypressene og de bølgende vingårdene på den italienske støvelen. Noen eksempler er landbruksturisme i San Gimignano og landbruksturisme i Montepulciano. Begge stedene er supre alternativer for å oppleve de vakre middelalderske fjellbyene i Toscana, hvor de daglige rutinene dreier seg om morgenespressoen på brosteinsbelagte torg, tankefulle spaserturer i skogrike daler og vinsmakingsturer til skjule vinkjellere. For ikke å glemme landbruksturisme i Firenze, hvor du kan kombinere de frodige løypene i Arnodalen med kunsten og arkitekturen som finnes i den mest ikoniske renessansebyen i Italia. Og hva med en titt på Michelangelos David etter lunsj?

I Italia er det er rikt utvalg av forskjellige typer overnattingssteder for de som ønsker en opplevelsesrik landbruksferie. Hva med et opphold på Fattoria Abbazia Monte Oliveto? På dette fantastiske stedet med århundregamle rom og nydelige hager våkner du hver morgen til lyden av det toskanske livet som utspiller seg på de små torgene i nærheten. Du har også de spektakulære omgivelsene rundt steder som Agriturismo La Corte del Cavalierino – se for deg sypresskledde daler og italienske landsbyer som klamrer seg til de høye fjellsidene. Eller kanskje et bortgjemt sted mellom de spisse fjelltoppene i Dolomittene? Du kan også velge å bo på en gård ved en innsjø der hanegal og svaiingen fra kastanjetrærne vekker deg om morgenen. Ønsker du å oppleve nærkontakt med uberørt natur, er det ikke mye som kommer opp mot en landsbruksferie …