Ferieparker

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Ferieparker på Expedia.no

Slapp av og nyt livet på et opphold i feriepark. Disse komplette overnattingsstedene byr på mye moro og et stort utvalg av aktiviteter for hele familien. Du finner ferieparker i hele verden, for eksempel i skogene og våtområdene i Nederland, de glitrende strendene i Sør-Italia, langs innsjøene i Alpene, ved kystklippene i Storbritannia og i ørkenene og ved fjellene i USA. De kombinerer gjerne campingplasser med cabins og hytter for å tilby et variert utvalg av ulike overnattingstyper. Alle har de kjøkkenfasiliteter, utendørs fellesområder og grill. Mange av ferieparkene har også utendørs svømmebasseng, lekeplasser for de minste, restauranter, barer, tennisbaner, spillrom og mye annet.

Men det stopper ikke der. Disse familievennlige overnattingsstedene er perfekte hvis du ønsker en ferie med en blanding av kultur, eventyr, historie og avslapning. Et eksempel er ferieparker i Zephyrhills, som ligger mellom de alligatorfylte sumpene i det sentrale Florida, nær de gylne strendene i Mexicogolfen og også innen rekkevidde til de spennende attraksjonene i Orlando. Videre har du ferieparker i Vieste som byr på cabins langs kysten. De ligger omgitt av de praktfulle strendene i Gargano nasjonalpark og sjarmerende italienske middelalderbyer. Villaggio Gargano, som ligger rett ved Adriaterhavet, er et godt eksempel på den typen steder du finner her. Eller foretrekker du sykling i Nederland og fotturer i skogkledde områder i Nord-Europa? De campingvognlignende boligene ved Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer er et godt eksempel på ferieparker i Lommel, resten av Belgia og Nederland, som alle er flotte steder for hele familien.

Ser du etter et budsjettvennlig sted for hele familien med spillehaller, lekeplasser, svømmebasseng og mulighet for sosial omgang, med et preg av europeisk kultur, amerikanske berg-og-dal-baner, lokal mat og masse spennende å utforske, bør du så absolutt vurdere et opphold i en feriepark. Sjekk ut de forskjellige alternativene og bestill et opphold i en feriepark i skogen, ved havet, på fjellet eller ved en innsjø for en opplevelsesrik ferie for hele familien.