Byhus

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Byhus på Expedia.no

Hadde det ikke vært deilig med en storbyferie? Hvorfor ikke bare pakke kofferten? I våre dager er det lekende lett å hoppe på et fly for å beundre den vakre kunsten i Firenze eller for å nyte folkelivet på en kafé i Barcelona. Du kan dra på ølsmaking i Praha eller ta deg en rusletur i de grønne parkene i Berlin. La oss ikke glemme Paris, Roma, Lisboa og Salzburg, som også konkurrerer om oppmerksomheten til Europas weekendreisende.

Det blir enda mer fristende å reise bort hvis du kan velge et townhouse som overnattingssted. Et townhouse byr på en litt annerledes opplevelse enn et hotell. Det er lite og koselig, som en bed and breakfast, men gir deg en gjennomgående urban følelse av storbylivet. Noen av overnattingsstedene gjenspeiler den lokale kulturarven, som et kunstnerisk preg i Firenze eller en vegg med keramikkfliser i Porto. Andre er mer moderne og tilbyr tidsriktige lounger og lekkert sengetøy bak en barokkfasade eller italienske utskjæringer.

Beliggenheten er imidlertid det største trekkplasteret. I motsetning til kjedehotellene er et townhouse forholdsvis lite. Dermed kan du finne disse i historiske gater og gamle bydeler, som ofte ligger et steinkast unna de største severdighetene. Det betyr at du kan få fantastisk utsikt over Canal Grande i Venezia, en balkong over Piazza del Popolo i Roma eller bo rett rundt hjørnet for Seine og Louvre i Paris.

Slike overnattingssteder er svært populære i hele Europa for reisende som skal på kortere storbyferier. De kan være veldig forskjellige med tanke på størrelse og stil, men har alle som mål å gi gjestene en skikkelig storbyopplevelse. Ta for eksempel en titt på et townhouse i Venezia eller Firenze. Du finner dem i gatene rundt Markusplassen eller langs Arnoelven, i nærheten av verdenskjente attraksjoner som Uffizi-galleriet. EleganteLuxury B&B La Dimora degli Angeli er et godt eksempel og ligger like ved Basilica di Santa Maria del Fiore. Det samme gjelder hvis du er på utkikk etter et townhouse i Roma. Ta en titt på La Mongolfiera, som ligger kun et kort gåtur unna Piazza Navona, Pantheon og andre store attraksjoner.