Resorter

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Resorter på Expedia.no

Ikke noe beskriver luksus på samme måte som resorter. Ønsker du å bli oppvartet etter alle kunstens regler, hvile og slappe av, er et opphold på en resort det rette valget. På denne type overnattingssteder er fasilitetene mange. Evighetsbasseng med utsikt mot hvite sandstrender? Ja. Bryllupssuiter med store senger og marmorbad? Ja. Venter herlige fasiliteter som tyrkisk bad og svensk massasje? Ja. Og det er bare en liten forsmak på hva resortene har å tilby.

Menyene på de fleste resortene vil være til stor glede for matelskere og gourmeter. Fra Mexico til den franske rivieraen, fra Sørøst-Asia til Karibia – disse store resortene huser noen av de mest anerkjente gourmetrestaurantene som finnes. På noen av disse stedene finner du til og med Michelin-stjerner og kjendiskokker på kjøkkenet. Og skulle du føle for å spise på rommet en dag, er ikke det noe problem. Det finnes alltid romservice.

Når smaksløkene er tilfredse, er det kanskje på tide å nyte de flotte hagene. Resorthagene er gjerne vidstrakte og velstelte med stier omkranset av palmer og flotte solterrasser. Andre steder har turkisfargede basseng som vender ut mot glitrende kystlinjer eller har flust med bassengbarer og vannsklier for de aller minste. Skulle det bli regn under oppholdet, er det både helseklubber og forretningssentre for de som vil sjekke e-posten mellom avslapning og hvile.

I Thailand er det massevis av resorter. Resortene i smilenes land ligger på rekke og rad langs de palmekledde strendene som gløder under den sørasiatiske solen og lokker med sine tropiske strender og svømmebasseng. Du finner for eksempel resorter i Pattaya med hundrevis av rom og utsikt over den glitrende Siambukten. Centara Grand Mirage Beach Resort er et godt alternativ her. Resortene i Ko Lanta er omgitt av den gylne Long Beach og bambusbarene i Klong Khong. Blant resortene på Koh Samui finner du den ikoniske femstjerners Tongsai Bay med svømmebasseng og tennisbane ved havet.

Utvalget av flotte resorter stopper selvfølgelig ikke ved solfylte Thailand. Du kan få overdådig luksus på resorter i hele verden, uansett om det er et steinkast fra de jerntreduftende strendene ved Stillehavet, midt blant furuholt på de greske øyer, ved Costa del Sol, ved kysten av California – alt ligger til rette for deg.