Rancher

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Rancher på Expedia.no

Hva sier du til cowboyhatter og lassokasting? Det å overnatte på en klassisk, amerikansk ranch er svært populært blant reisende som virkelig vil få et avbrekk og komme mer i ett med naturen. Hvis du bor på ranch, får du muligheten til å bli skitten på hendene og få en følelse av det autentiske gårdslivet. Her kan du nyte den ville naturen og legge storbylivets mas og kjas bak deg.

Finn frem din indre cowboy! Slike rancher finner du i innlandet – langt unna storbyenes asfaltjungel. Mange ligger i «det ville vesten», blant steinete elvedaler, særegne jordpyramider, spisse kaktuser og bratte klipper. Andre ligger på grønne sletter i Texas, med brusende bekker, kneggende hester og svaiende eiketrær som nærmeste nabo.

Hvis du liker å være ute, er det lite som er så fristende som å bo på en ranch. Her er du omgitt av natur på alle kanter, og det skal ikke mye til for å legge ut på flotte turer både til fots, med sykkel eller på hesteryggen eller klatre opp til fjelltopper som bare ber om å bli besteget. Et eksempel er Sevier River Ranch & Cattle Company i Utah. Her kan du bo i rustikke hytter som ligger et steinkast unna de okerfargede jordpyramidene i Bryce Canyon og de dypene juvene i Dixie National Forest – to av USAs største villmarker.

Men selv om omgivelsene er rustikke, trenger ikke selve ranchen å være det. Slike rancher kan være ganske så flotte og ha god standard. Du kan for eksempel bo på den firestjerners Joshua Creek Ranch i San Antonio. Mellom de store tømmerveggene finner du lekre lounger, rom med flatskjerm-TV og en gjennomgående «ville vesten»-arkitektur.

Andre rancher byr på enda mer pomp og prakt. Et eksempel er Tanque Verde Ranch, som ligger mellom de kaktusbekledde fjellene i Arizona. Ranchen er bygget i leire i ekte meksikansk stil, og her finner du alt fra boblebad og romantiske privatrom med peis til basseng og spa. White Stallion Ranch er ikke noe dårligere og kan by på både utendørsbasseng og treningsrom. Innredningen er også her «ville vesten»-inspirert, men imponerer i tillegg med flotte skulpturer, store ildsteder og innbydende sofaer.