Ferieboliger i Larvik

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Larvik

Toldgaarden Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 12, Larvik, 3263
Prisen er 1 090 kr per natt fra 5. des. til 6. des.
1 090 kr
per natt
5. des.–6. des.
Hvis du bor i denne leiligheten i Larvik, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4,7/5 Exceptional! (123 anmeldelser)
Fint og idyllisk
"Vi er et par fra Stavanger som nylig hadde 3 overnattinger på Toldgaarden Gjestegaard og synes det var veldig trivelig. Paret som dreiv stedet (betjeningen) tok seg tid til å slå av en prat med oss selv om de hadde det travelt. Koselig å ta med seg kaffekoppen på utsiden og sette seg ned på benken ..."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

Toldgaarden Gjestegaard
4 roms overnatting i Svarstad
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Larvik. Stedet har blant annet wi-fi, en badstue og parkeringsplasser. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Great house at nice location
"`We had a pleasant stay in this nice big timberlog on top of the hill. It is in a park on a hill with other houses. The cabins are widely seperated from each other, the other people living there are well out of sight. We had good contact with the owner and every question was answered promptly. The ..."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2022

4 roms overnatting i Svarstad
4 roms overnatting i Stavern
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Larvik. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og griller. Populære severdigheter som Foldvik Familypark ...
4 roms overnatting i Stavern

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
4 roms overnatting i Stavern
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Larvik. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og en TV. Populære severdigheter som Foldvik Familypark ...
4 roms overnatting i Stavern
Horten Apartment
3 out of 5
Bromsveien 3, Horten, 3183
Prisen er 1 139 kr per natt fra 14. des. til 15. des.
1 139 kr
per natt
14. des.–15. des.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Horten, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,3/5 Excellent! (26 anmeldelser)
"Rask og enkel bestilling, inn- og utsjekk. Oppgradert, praktisk og moderne innredet rom. Men litt trekk fra vinduene."

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2022

Horten Apartment
Dal Gjestegaard
3 out of 5
Dal Gård, Solerødveien 86, Skoppum, Horten, 3185
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Horten, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs ...
4,2/5 Very Good! (32 anmeldelser)
"Supert opphold.Kort vei til Horten og Tønsberg.Hytten var godt utstyrt og det var reint og fint når vi sjekket inn. Stille og rolig område og supert med svømmebasseng. Vi overnatter gjerne der igjen."

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2022

Dal Gjestegaard
Royal Apartment Sandefjord City Centre
4 out of 5
Rådhusgata 12, Sandefjord, 3210
Hvis du bor i denne leiligheten i Sandefjord, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en smart-TV og et kjøkken. Populære severdigheter ...
4,1/5 Very Good! (7 anmeldelser)
Sandefjords ferie
"Meget sentralt, fin leilighet, enkel måte å kommunisere på. Bra beskrivelse av hvor det lå, hvordan man fikk nøkler osv. Vi er meget fornøyde og kan fint anbefale leiligheten."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2020

Royal Apartment Sandefjord City Centre
Soltvedts Cabin - Bjønnes
3 out of 5
Bjønnesvegen 604, Porsgrunn, Telemark, 3949
Hvis du bor i denne hytta i Porsgrunn, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
Soltvedts Cabin - Bjønnes
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Larvik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Larvik du kanskje er interessert i

Farris Bad

Farris Bad

4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik, 3264
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Farris Bad
Quality Hotel Grand Larvik

Quality Hotel Grand Larvik

4 out of 5
Storgata 38, Larvik, 3251
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Quality Hotel Grand Larvik
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Priser på ferieboliger i Larvik

Hvis du vil besøke vestfoldbyen utenfor Oslofjorden for en billigst mulig penge, vil det sikkert glede deg at vi tilbyr ferieboliger til leie for så lite som $(hotelsLowestPrice). Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid.

Fleksibilitet og avbestilling når man leier feriebolig i Larvik gjennom Expedia

Expedia tar sikte på å gi deg fleksibilitet og den hjelpen du trenger for en trivelig ferie. Det er likevel ikke vi som avgjør alle regler omkring avbestilling. Enkelte steder tilbyr gratis avbestilling, slik at du kan reservere uten å ha absolutt alt ferdig planlagt, så sjekk informasjonen på nettstedet vårt.

Derfor bør du bruke Expedia til å finne feriebolig i Larvik

Vi tilbyr 141 overnattingssteder i denne kategorien i Larvik, som omfatter feriehus og leiligheter. For hvert av disse har vi detaljerte opplysninger om fasiliteter, beliggenhet, regler og så videre, så du har godt grunnlag for å gjøre deg opp en mening. Les gjerne gjesteanmeldelsene våre for å se hva andre synes. Den gjennomsnittlige karakteren for våre leiligheter og sommerhus i Larvik er 2.8.

Utvalg av ferieboliger i Larvik

Tilbudet vårt i denne kategorien i Larvik omfatter både leiligheter og hus til leie fra kommersielle og private aktører.

Fasiliteter du kan forvente i en feriebolig i Larvik

Du kan regne med at våre leiligheter i Larvik har alt du trenger under oppholdet, inkludert fullt utstyrt kjøkken, sengetøy og håndklær, og underholdningsmuligheter i form av TV og wi-fi. Ekstrasenger og barnesenger kan være tilgjengelig, men kan medføre gebyrer, så informer deg på forhånd.

Ting å se og gjøre i Larvik

Med mye sol, lite nedbør og idyllisk beliggenhet like utenfor Oslofjorden, er nok Larvik først og fremst et paradis for folk som er glad i sjøen og vannsport. Kriminteresserte bør benytte sjansen til å gå i den fiktive politimannen William Wistings fotspor (spør om kart på turistinformasjonen). Bøkeskogen er et obligatorisk besøk når løvet er grønt eller rustrødt, og Farris Bad er stedet for deg som føler behov for å virkelig koble av.

Komme seg rundt i Larvik

Larvik er lett tilgjengelig fra Østlandet og Sørlandet med togforbindelse og gode veier. Hvis du ankommer med kollektivtrafikk, men får behov for å forflytte deg i nærområdet, kan du se på siden vår for billeie i Larvik.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Larvik

Det er godt mulig at du kan ta med din firbeinte turkamerat på ferie i sommerhus i Larvik, men sjekk på forhånd. Vær også oppmerksom på at du kan bli pålagt å betale et gebyr.

De beste stedene av Larvik å leie feriebolig i

I tillegg til selve byen er det verdt å vurdere kystområdene utover mot Stavern og videre i retning Nevlunghavn. Hvis du kan sikre deg et sommerhus i dette området, er du nærmest garantert fine ferieminner.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Larvik?

Ja visst, det er et utvalg ferieboliger i Larvik som ligger kort vei fra Larvik Tourist Information. Men du kan også velge overnatting på et mer bortgjemt sted, skulle du heller ønske å bare slappe av. Larvik er kjent for parkene og teaterforestillingene. Sørg også for å sette av tid til spasentrene og sjøutsikten mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Larvik kan tilby?

Stunning Home in Stavern With 4 Bedrooms: Denne ferieboligen i Larvik tilbyr peis, en hage og muligheter for klesvask for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Et annet godt valg for reisen din til Larvik er 4 roms overnatting i Svarstad.

Hvor mange ferieboliger er det i Larvik?

Velg blant 8 ferieboliger i Larvik på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva kan jeg finne på i Larvik?

Larvik Tourist Information og Foldvik Familypark er eksempler på to familievennlige attraksjoner. Hvis du er ute etter noen kulturelle opplevelser, bør du sjekke ut Bølgen kulturhus og Herregarden. Mens du er her, bør du også få med deg Bøkeskogen og Batteristranda.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Larvik?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for et par dager eller mer i Larvik. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som terrasse og boblebad, så du kan slappe av på samme måte som hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra trange heiser og travle resepsjoner, og slik har du fortsatt muligheten til å reise ut i verden. Du har i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et populært alternativ for småbarnsfamilier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Larvik
expedia-verifiserte anmeldelser