Ferieboliger i Måløy

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Måløy

Reidarbua
2.5 out of 5
14 Iglandsvika, Bremanger, Vestland, 6727
Prisen er 3 552 kr per natt fra 13. des. til 14. des.
3 552 kr
per natt
13. des.–14. des.
Du kan bo i dette landlige småhuset under turen til Bremanger. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Botnelabo ...
Reidarbua
Moens Motell
3.5 out of 5
Vanylvsvegen 1363, Vanylven, Møre og Romsdal, 6143
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 299 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
1 299 kr
per natt
4. des.–5. des.
Du kan bo på dette hotellet under turen til Vanylven. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. Populære severdigheter som ...
Moens Motell
Skottneset Feriesenter
3 out of 5
Skottneset, Selje, 6717
Hvis du bor i denne hytta i Selje, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og renseri- eller vaskeritjenester. Populære ...
4,6/5 Exceptional! (21 anmeldelser)
Fantastisk opphold
"Et fremragende opphold vertskapet er helt fantastisk. Hyttene er rene og innholder det meste av det man trenger. Beliggenheten kunne ikke vært bedre. Skal tilbake."

Anmeldelse skrevet 1. apr. 2021

Skottneset Feriesenter

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
6 Person Holiday Home in Kalvåg
3 out of 5
Bremanger, Vestland
Hvis du bor i denne ferieboligen i Bremanger, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), griller og 4 soverom. Botnelabo er en populær ...
6 Person Holiday Home in Kalvåg
Nytt stort feriehus med panoramautsikt. Båt inkludert.
Du kan bo i denne ferieboligen med skimuligheter under oppholdet i Vanylven. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en hage. Populære severdigheter ...
Nytt stort feriehus med panoramautsikt. Båt inkludert.
4 roms overnatting i Rugsund
Rugsund, Vestland
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Bremanger. Stedet har blant annet en badstue, parkeringsplasser og DVD-spiller på rommet. Les anmeldelser fra ...
4 roms overnatting i Rugsund
5 Person Holiday Home in Selje
3 out of 5
Selje, Vestland
Hvis du bor i denne ferieboligen i Selje, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og griller. Populære severdigheter ...
5 Person Holiday Home in Selje
Holiday Home in Selje
3.5 out of 5
Selje, Vestland
Hvis du bor i denne ferieboligen i Selje, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og DVD-spiller på rommet. Populære ...
Holiday Home in Selje
4 Person Holiday Home in Selje
3.5 out of 5
Selje, Vestland
Hvis du bor i denne ferieboligen i Selje, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og DVD-spiller på rommet. Populære ...
4 Person Holiday Home in Selje
Holiday Home in Svelgen
3 out of 5
Bremanger, Vestland
Hvis du bor i denne ferieboligen i Bremanger, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og griller. Les anmeldelser ...
Holiday Home in Svelgen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Måløy
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Måløy du kanskje er interessert i

Thon Partner Hotel Måløy

Thon Partner Hotel Måløy

3 out of 5
Gate 1 Number 25, Maloy, Vagsoy, 6700
Thon Partner Hotel Måløy
Stad Hotell

Stad Hotell

2.5 out of 5
Fv633, Stadlandet, Selje, Sogn og Fjordane, 6750
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Stad Hotell
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av feriebolig i Måløy

Dette kan du forvente av en feriebolig i Måløy og omegn

Måløy ligger fint til på Vestlandet og er et flott utgangspunkt for turer til nærområdene langs den vakre kyststripen. Her har du flere ferieboliger å velge mellom, og du finner alt fra sommerhus til ferieleiligheter og hytter.

Priser på ferieboliger i Måløy

Prisene på utvalget av ferieboliger du kan se på denne siden, starter så lavt som $(hotelsLowestPrice). Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid.

Den beste tiden på året å leie feriebolig i Måløy

Hvilken tid på året som er best, er avhengig av hva du ønsker å oppleve. Ta en titt på reiseguiden til Måløy for tips til hva du kan finne på i de forskjellige årstidene i Måløy.

Finne et feriehus i Måløy på Expedia

Hvis du klikker på kartet som vises til høyre, får du se en oversikt over hvor de tilgjengelige ferieboligene ligger. Derfra kan du klikke deg inn på den enkelte boligen for å lese mer. Du kan også benytte deg av de mange søkefiltrene til venstre på siden.

Avbestille en feriebolig i Måløy

Du kan som oftest ombestemme deg og avbestille uten kostnad, dersom det skulle bli nødvendig. Dette kan du enten gjøre direkte på nettstedet eller ved å ringe kundeservice. Du bør være oppmerksom på at enkelte overnattingssteder kan ha gebyrer for avbestilling, noe du bør du sjekke før du avbestiller.

Typer ferieboliger i Måløy

Du kan velge mellom 74 forskjellige ferieboliger i Måløy og omegn. Det er et godt utvalg av feriehus og hytter til leie i Måløy, så her finner du overnatting enten du reiser med din kjære, familien eller vennegjengen. Det er hele 23 vurderinger du kan se på som hjelp for å finne den beste ferieboligen.

Dette kan du forvente av en feriebolig i Måløy

Ferieboligene i Måløy har som regel høy standard, og gjester vurderer ferieboligene til 1.0 i gjennomsnitt. De fleste boligene har hvitevarer, kjøkkenfasiliteter, wi-fi og mulighet for parkering, og flere steder har dessuten uteplass med grillmuligheter.

Aktiviteter og severdigheter i Måløy

Når du besøker Måløy, er det masser av aktiviteter ved og på sjøen det kan være verdt å få med seg. Du kan for eksempel prøve deg på havrafting, coaststeering eller padling. Du kan også ta turen til Selje kloster og utforske ruinene etter det berømte benediktinerklosteret som lå her tidligere.

Festivaler i Måløy

Hver sommer arrangeres Måløydagene og Elvisfestivalen i Måløy. Dette er store arrangementer som trekker til seg besøkende fra både nær og fjern.

Komme seg til og rundt i Måløy

Du kan komme deg til Måløy med både buss og hurtigrute, men de fleste velger å kjøre selv. Hvis du skal bevege deg i området rundt Måløy og besøke de omliggende attraksjonene, trenger du bil. Reiser du hit med offentlig transport, kan vi hjelpe deg må å leie bil i Måløy.

Regler for kjæledyr på campinghytte i Måløy

Din beste venn fortjener selvsagt også en ferie, og er velkommen mange steder. Søk på kjæledyrvennlige boliger på Expedia for å finne et sted der det pelskledde familiemedlemmet får være med.

De beste områdene å leie feriebolig i Måløy

Det største utvalget av ferieboliger og feriehus i Måløy og omegn finner du på Barmøya og over mot Selje. Disse har nærhet til havet og fjæresteinene, og lar deg oppleve kystnaturen på nært hold.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Måløy?

Ja, vi har et utvalg ferieboliger for deg nær de mest populære attraksjonene i Måløy. Du kan også gå for et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Måløy er kjent for de hvite sandstrendene.

Hva er den beste ferieboligen Måløy kan tilby?

Moens Motell: Gjestene liker denne ferieboligen i Måløy. Den tilbyr en terrasse og inkludert wi-fi for å hjelpe deg med å føle deg komfortabel i dine nye omgivelser. Denne ferieboligen har også inkludert parkering.

Hva er det å finne på i Måløy?

Hvis du trives utendørs, bør du ta turen til Nordfjord og Refviksanden mens du er i området. I de nærliggende områdene finner du også Selja kloster og Selje havn.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Måløy?

Ferieboliger er private boliger du kan bruke til overnatting over lengre tid eller i et par dager under reisen til Måløy. Når du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som terrasse og grill, så det er like koselig som hjemme. Er du opptatt av at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra trange heiser og travle resepsjoner, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve alt det spennende ved å reise. Du har dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende alternativ for småbarnsfamilier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Måløy
expedia-verifiserte anmeldelser