Sportshytter

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Sportshytter på Expedia.no

Drømmer du om en fantastisk utsikt over den afrikanske savannen? Vil du ha galopperende gaseller og brølende løver som nærmeste nabo? Er du klar for spennende eventyr i Alpene eller Rocky Mountains? Da bør du velge hytte som overnattingssted. Hytter gir deg følelsen av å være i ett med naturen og byr på komfort og hygge i nærheten av nasjonalparker, safaridestinasjoner, skiresorter og flotte fjell. Et perfekt valg hvis du vil komme deg bort fra asfaltjungelen og få noen vakre naturopplevelser.

Dagens hytter kan være ganske så luksuriøse. Selv om du befinner deg ute på de støvete slettene i Sør-Afrika eller kjemper deg gjennom snøværet i Britisk Columbia, kan du fremdeles bo svært komfortabelt i lekre hytter, som kanskje til og med tilbyr spatjenester og basseng. Hyttene i Kruger National Park er et perfekt eksempel. Noen av hyttene, som den anerkjente Kapama River Lodge, tar safariopplevelsen til neste nivå. Her finner du evighetsbassenger med utsikt over Limpopo-bushen, afrikansk stammekunst på veggene, bad med frittstående badekar i viktoriansk stil og en helt utrolig utsikt over viltreservatet.

Hyttene i Victoria Falls er ikke noe dårligere. Med sitt lekre interiør, eksklusive restauranter og flotte utendørsbassenger får disse hyttene stadig rangeringer på fire og fem stjerner. Bare ta en titt på Victoria Falls Deluxe Suites, så forstår du hva vi snakker om. Det som er så fantastisk med slike overnattingssteder, er at de er designet for å gli inn i omgivelsene. Du må regne med alt fra stråtak, naturstein og treverk til elementer av afrikansk tradisjonell arkitektur – og kanskje til og med elefanter som vandrer fritt rundt i hagen når du drikker morgenkaffen.

Ski- og turhytter ligger i andre, vakre deler av verden. Klemt inn blant fjelltopper i Alpene eller Rocky Mountains er hyttene et etterlengtet hvilested etter flere dager med skigåing eller fotturer. Hyttene i Banff er et godt eksempel. Her får du ekstra plass til oppbevaring av ski, varmende boblebad, ekte peiskos og til og med hytter der du kan sette ut på ski rett fra ytterdøren. Arkitekturen her har den samme naturlige og rustikke stilen med tømmerhytter, steinvegger og sveitsisk design, slik at du virkelig får ekte fjellstemning.