Palasser

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Palasser på Expedia.no

Følg i fotsporene til fyrster, sultaner, jetsettere og kjendiser ved å bo i et palass neste gang du skal på ferie. Det blir ikke mer luksuriøst og elegant enn det! Mange av palassene har tilhørt kjendiser og kongelige, mens andre har hatt noen av verdens mest celebre personer på besøk under sine store lysekroner og i sine lekre suiter med eksklusive møbler og marmorbad. Vi kan friste med champagne til frokost og lekker kaviar til kvelds, gourmetmåltider og romservice med butler – for ikke å glemme concierge-tjenester og privatsjåfører som tar hele opplevelsen til neste nivå. Her er det fem stjerner som gjelder, og dette er bare noen av frynsegodene du kan regne med.

Det stopper altså ikke der. Krystallklare bassenger og solfylte terrasser venter på deg. Slå deg ned i sigarloungen eller biblioteket, der bøkene strekker seg fra gulv til tak og vellagret whisky serveres av profesjonelle vinkelnere. Slike overnattingssteder tilbyr dessuten ofte spabehandlinger, så et tyrkisk bad, en avslappende thaimassasje eller massasje med varme steiner er aldri langt unna.

Palassene i Paris, byen som oser av eleganse og romantikk, sies å være kremen av kremen. Lekker jugendstil med innspill av rokokko, fontener i barokkstil og eksklusive kafeer er noe av det som gjør at disse palassene virkelig skiller seg ut. Toppen av kransekaken må nesten være majestetiske Le Royal Monceau Raffles. Hotellet ligger i en storslått bygning fra 1928, og her har både Churchill, Hemingway og Chevalier ruslet rundt i gangene. Bassenger, badstuer og elegante restauranter er bare noe av det dette palasset kan by på.

Men det er ikke bare Paris som kan friste med lekre palasser. Ta en titt på palassene i Saint-Tropez. Her finner du jetsettere og filmstjerner, evighetsbassenger med utsikt over den franske rivieraen, sengetøy av egyptisk bomull og avslappende spafasiliteter, slik at du kan lade opp til gallakvelden.

Det er imidlertid ikke bare i Europa du kan bo i et lekkert palass. Enten du skal til Marokko eller India, kan du bo der de rike og berømte holder til. Et eksempel er palassene i Udaipur. De romantiske kuplene på det luksuriøse Lalit Laxmi Vilas Palace setter virkelig prikken over i-en, og her kan du føle deg som en ekte maharaja.