Ferieboliger i Tønsberg

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Tønsberg

Sarpsborg Apartments
2.5 out of 5
Desiderias vei 43, Sarpsborg, N-1719
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 891 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
891 kr
per natt
4. des.–5. des.
Du kan bo i denne leiligheten med golfmuligheter under oppholdet i Sarpsborg. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og flyplasstransport. ...
3,9/5 Very Good! (74 anmeldelser)
Flott camping! Anbefaler stor leilighet.
"Badet var det god plass på. Fint og reint. Vi klarte oss fint, men heldigvis var det sol og varmt ute. Uten det hadde vi slitt pga svært liten plass og muligheter for å sitte komfortabelt i den lille leiligheten. Det var bare engelskspråklige i resepsjonen. I 3-4 persons leilighetene var det ikke ..."

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2022

Sarpsborg Apartments
Toldgaarden Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 12, Larvik, 3263
Prisen er 1 090 kr per natt fra 5. des. til 6. des.
1 090 kr
per natt
5. des.–6. des.
Hvis du bor i denne leiligheten i Larvik, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4,7/5 Exceptional! (123 anmeldelser)
Fint og idyllisk
"Vi er et par fra Stavanger som nylig hadde 3 overnattinger på Toldgaarden Gjestegaard og synes det var veldig trivelig. Paret som dreiv stedet (betjeningen) tok seg tid til å slå av en prat med oss selv om de hadde det travelt. Koselig å ta med seg kaffekoppen på utsiden og sette seg ned på benken ..."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

Toldgaarden Gjestegaard
Horten Apartment
3 out of 5
Bromsveien 3, Horten, 3183
Prisen er 1 139 kr per natt fra 14. des. til 15. des.
1 139 kr
per natt
14. des.–15. des.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Horten, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,3/5 Excellent! (26 anmeldelser)
"Rask og enkel bestilling, inn- og utsjekk. Oppgradert, praktisk og moderne innredet rom. Men litt trekk fra vinduene."

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2022

Horten Apartment

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Valhalla Apartment Hotel
3.5 out of 5
Valhalls gate 3, Fredrikstad, Østfold, 1608
Hvis du bor i denne leiligheten i Fredrikstad, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og klesvaskfasiliteter. ...
Valhalla Apartment Hotel
Larkollen vacation house
3.5 out of 5
86 Teibernveien, Rygge, Østfold, 1560
Hvis du bor i denne ferieboligen i Rygge, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
Larkollen vacation house
Dal Gjestegaard
3 out of 5
Dal Gård, Solerødveien 86, Skoppum, Horten, 3185
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Horten, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs ...
4,2/5 Very Good! (32 anmeldelser)
"Supert opphold.Kort vei til Horten og Tønsberg.Hytten var godt utstyrt og det var reint og fint når vi sjekket inn. Stille og rolig område og supert med svømmebasseng. Vi overnatter gjerne der igjen."

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2022

Dal Gjestegaard
Royal Apartment Sandefjord City Centre
4 out of 5
Rådhusgata 12, Sandefjord, 3210
Hvis du bor i denne leiligheten i Sandefjord, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en smart-TV og et kjøkken. Populære severdigheter ...
4,1/5 Very Good! (7 anmeldelser)
Sandefjords ferie
"Meget sentralt, fin leilighet, enkel måte å kommunisere på. Bra beskrivelse av hvor det lå, hvordan man fikk nøkler osv. Vi er meget fornøyde og kan fint anbefale leiligheten."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2020

Royal Apartment Sandefjord City Centre
1 roms overnatting i Kana
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Hurum. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og et kjøkken. Populære severdigheter som Sand gård og ...
1 roms overnatting i Kana
Helårshytte i Larkollen
Du kan bo i denne hytta under turen til Rygge. Stedet har blant annet wi-fi og 2 soverom. Populære severdigheter som Engholmstranda og Langstranda ligger dessuten ...
Helårshytte i Larkollen
Fredrikstad  sentrum
3.5 out of 5
5 Frydenberggata, Fredrikstad, Østfold, 1608
Hvis du bor i denne ferieboligen i Fredrikstad, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og griller. Populære ...
Fredrikstad sentrum
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Tønsberg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Tønsberg du kanskje er interessert i

Quality Hotel Tonsberg

Quality Hotel Tonsberg

3 out of 5
Ollebukta 3, Tonsberg, 3126
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Quality Hotel Tonsberg
Hotel Klubben

Hotel Klubben

4 out of 5
Nedre Langgate, 49, Tonsberg, Vestfold, 3126
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Hotel Klubben
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av ferieboliger i Tønsberg

Priser på ferieboliger i Tønsberg

Priser på ferieboliger i Tønsberg på denne siden, starter så lavt som $(hotelsLowestPrice). Prisene varierer etter beliggenhet, standard, fasiliteter og årstid.

Den beste tiden på året å leie feriebolig i Tønsberg

Alle årstider har sin egen sjarm i Tønsberg. Mange mener at sommeren er den beste tiden for å reise til Tønsberg, men den flotte byen kan besøkes når som helst på året.

Finne det beste feriehuset i Tønsberg på Expedia

På Expedias nettsted finner du fyldig informasjon, gode søke- og filtreringsfunksjoner og et hendig kart. Klikker du på kartet på høyre side, kan du se hvor i Tønsberg de forskjellige ferieboligene ligger. Du kan også bruke filtrene til venstre for å sortere søket etter type overnattingssted, pris og fasiliteter med mer. Du kan også se på noen av de 263 gjestevurderingene for hjelp med å finne den rette ferieboligen i Tønsberg.

Avbestille en ferieleilighet i Tønsberg

Ja, det kan du. Dette kan du gjøre direkte på nettstedet via profilen din eller ved å kontakte kundeservice. Husk at det kan være avbestillingsgebyrer for noen av ferieboligene. Dette finner du informasjon om på ferieboligens nettside.

Fordelene med å leie feriebolig i Tønsberg på Expedia

Expedia har et stort utvalg av 130 ferieboliger i Tønsberg, og den effektive søke- og sorteringsfunksjonen samt omfattende informasjonen om boligene gjør det enkelt å finne noe som dekker dine behov. I tillegg kan Expedia hjelpe deg med både flybilletter og leiebil, så her kan du bestille hele ferien på ett sted.

Typer ferieboliger i Tønsberg

I sentrum av Tønsberg finner du først og fremst leiligheter. Beveger du deg litt utenfor sentrum, kan du leie alt fra hytter til rom i herskapshus.

Fasiliteter du kan forvente i en feriebolig i Tønsberg

De fleste ferieboligene gir deg tilgang til wi-fi og et godt utrustet kjøkken. Sengetøy medfølger også for de fleste stedene. Det kan være vanskelig med parkering ved ferieboligene i sentrum, så husk å sjekke hvor nærmeste parkeringsplass er.

Aktiviteter og opplevelser i Tønsberg

Tønsberg er en spennende by der du kan lære mye om norsk historie, både fra vikingtiden og middelalderen. Ønsker du å utforske nærområdet, kan du legge turen til Færder og besøke Verdens ende. Her kan du sitte på svabergene og kikke utover skjærgården og havet, eller besøke Færder fyr.

Festivaler i Tønsberg

Besøker du Tønsberg når Middelalderfestivalen går av stabelen, er dette arrangementet en unik opplevelse du ikke bør gå glipp av. Slottsfjellsfestivalen med musikere fra både inn- og utland er det også verdt å få med seg.

Transport til og i Tønsberg

Hvis du velger en feriebolig sentralt i Tønsberg og skal oppholde deg i byen under besøket, klarer du deg fint uten bil. Men hvis du vil besøke severdigheter utenfor sentrum, er det enklere med bil. Hvis du ikke reiser hit i egen bil, kan du leie bil i Tønsberg.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Tønsberg

Nesten ingen av ferieboligene i sentrum av Tønsberg tillater kjæledyr. Det finnes imidlertid et godt utvalg av ferieboliger i områdene rundt Tønsberg du kan ta med din beste venn til. Dette kan du sjekke ved å søke etter kjæledyrvennlige ferieboliger.

De beste områdene for å leie feriebolig i Tønsberg

De fleste ferieboligene i Tønsberg er samlet i Træleborg-området, sentralt i byen. Ser du etter en feriebolig utenfor sentrum, finner du blant annet flere fine steder nordover mot Horten.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Tønsberg?

Ja, vi tilbyr et utvalg ferieboliger i Tønsberg som ligger nær Tonsberg Tourist Centre. Alternativt kan du finne overnatting på et mer bortgjemt sted, hvis du heller bare vil ta det med ro. Tønsberg er kjent for sjøutsikten og de guidede turene.

Hva er noen av de beste ferieboligene Tønsberg kan tilby?

Amazing Home in Kana With 1 Bedrooms: Gjestene liker denne ferieboligen i Tønsberg. Den ligger i landlige omgivelser og har en hage og muligheter for klesvask, slik at du skal finne deg til rette under oppholdet ditt. Kjøkkenutstyr som kokeplater og mikrobølgeovn gjør at ferien din blir enklere.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Tønsberg?

Med 3 ferieboliger å velge mellom er Expedia det rette stedet å finne overnattingen din i Tønsberg.

Hva kan jeg finne på i Tønsberg?

Tonsberg Tourist Centre og Roald Amundsen Sculpture er eksempler på to familievennlige attraksjoner. Hvis du er ute etter noen kulturelle opplevelser, bør du sjekke ut Haugar Vestfold Kunstmuseum og Slottsfjellsmuseet. Mens du er her, bør du også få med deg Mother and Child og Tonsberg Cathedral.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Tønsberg?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for noen dager eller et lengre opphold i Tønsberg. Hvis du leier en feriebolig, får du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og boblebad, så det er som å være hjemme. Dersom du er fokusert på at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra trange heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve gleden ved å reise. Du får i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et populært valg for småbarnsfamilier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Tønsberg
expedia-verifiserte anmeldelser