Ferieboliger i Oslo

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Oslo

Anker Hostel
3 out of 5
Storgata 53H, Oslo, N-0182
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 690 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor på dette vandrerhjemmet i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse og en døgnåpen resepsjon. Gjestene ...
3,5/5 Good! (1 141 anmeldelser)
Rom
"Romer var ren. Den hadde kjøkkenkrok men ingen kopp, port eller bestikk. God lokalisasion"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2022

Forenom Aparthotel Oslo
3.5 out of 5
Lakkegata 3, Oslo, 0187
Prisen er 1 406 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og et kjøkken. Gjestene sier ...
4,1/5 Very Good! (576 anmeldelser)
"Litt ubehagelige senger og dårlig utvalg av kanaler på tv"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2022

Frogner House Apartments - Skovveien 8
4 out of 5
Skovveien 8, Oslo, 0257
Prisen er 2 016 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og renseri- eller vaskeritjenester. Gjestene ...
4,4/5 Wonderful! (1 102 anmeldelser)
"Flott opphold som vanlig det er en grunn for at Frogner house er en av favorittene mine :-) Flott beliggenhet til det meste i sentrum, stille rolig strøk og flere små koselige spisesteder med god mat i kort avstand 5 - 10 min og jeg har ett stort utvalg restauranter og pubber."

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2022

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
BJØRVIKA APARTMENTS, Teaterplassen, Oslo city center
4 out of 5
Schweigaardsgate 15B, Oslo, 0191
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 299 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en terrasse. Gjestene sier ...
4,2/5 Excellent! (437 anmeldelser)
"Hadde et veldig fint opphold her, veldig sentralt og hyggelige folk som hjalp med å fortelle kor leiligheten låg."

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2022

Bjørvika Apartments - Frognerveien 1
3.5 out of 5
1 Frognerveien, Oslo, Oslo, 0257
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), klesvaskfasiliteter og en flatskjerm-TV. Populære ...
4,6/5 Exceptional! (65 anmeldelser)
Sentralt i Oslo - nærhet til alt !
"Vi har bodd i samme leilighet tidligere, og er veldig fornøyd ! Sov med vifte på rommet! Det er mye støy fra gata. Kunne gjerne vært ekstra toalett da vi var 7 personer"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2022

Villa Internationals
3 out of 5
38 Hammerstads gate, Oslo, Oslo, 0363
Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Populære severdigheter som Majorstuen kirke og Frognerbadet ligger ...
Forenom Serviced Apartments Oslo Rosenborg
3 out of 5
Rosenborggaten 24, Oslo, 0356
Prisen er 1 335 kr per natt fra 16. okt. til 17. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), klesvaskfasiliteter og en flatskjerm-TV. Gjestene ...
3,2/5 (96 anmeldelser)
"Leiligheten var helt grei. Var mere slitt enn det så ut på bilde."

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2022

Frogner House Apartments - Arbinsgate 3
3 out of 5
Arbinsgate 3, Oslo, 0257
Prisen er 1 895 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og klesvaskfasiliteter. Gjestene sier ...
4/5 Very Good! (553 anmeldelser)
"Fin plass. Rent. Nytt og praktisk Heisen virket ikke ikke i den ene oppgangen. Tok lang tid å få varmt vann i dusjen. Sentralt."

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2022

BJØRVIKA APARTMENTS, Opera Area, Oslo city center
4 out of 5
Schweigaards Gate 15B, Oslo, 0191
Prisen er 1 386 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse og parkeringsplasser. Gjestene ...
4,3/5 Excellent! (121 anmeldelser)
"Fin leilighet og fint og sentralt område. Litt langt fra kontoret hvor vi fikk nøkkel og til leiligheten. Savnet en søppelbøtte på badet og informasjon om hvor søppelrommet var."

Anmeldelse skrevet 27. sep. 2022

Cozy One Bedroom Apartment With Balcony
Hvis du bor i denne leiligheten i Oslo, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og heis. Populære severdigheter ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
"Renhold var veldig bra, litt forvirrende å få tak i kontaktperson da det var en med-vert som ikke var opplyst, og den som var opplyst ikke svarte på meldinger. Men renhold, osv. reddet oppholdet."

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2022

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Oslo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Oslo du kanskje er interessert i

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

4 out of 5
Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker, 2060
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

4 out of 5
Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo, N-0134
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Om leie av feriebolig i Oslo

Priser på ferieboliger i Oslo

Våre ferieboliger i Oslo ligger på en døgnpris fra $(hotelsLowestPrice). Tilgjengelighet og prisnivå avhenger blant annet av sesongen, så følg med og hold deg oppdatert.

Antall ferieboliger til leie i Oslo

For øyeblikket har vi 371 overnattingssteder å velge mellom, som omfatter alt fra leiligheter til hus og kanskje hytter i nærområdet.

Fordeler ved å leie en feriebolig i Oslo

Som et populært, urbant turistmål er det rikelig med hotellrom i Oslo, men hvis du reiser med familie eller venner, lønner det seg fort å leie hus, om det så er et enkelt sommerhus eller en ordinær bolig. Prisen per person blir gjerne lavere, og i tillegg får dere mer plass og praktiske løsninger når det gjelder måltider, klesvask osv.

Tips for å finne bra ferieboliger i Oslo på Expedia

Bruk muligheten til å velge bydel! Ferien vil arte seg annerledes i en leilighet på Frogner enn på en borg i Oslofjorden. Kartfunksjonen gjør det enda enklere å visualisere beliggenheten i forhold til attraksjonene du er interessert i.

Derfor bør du leie feriebolig i Oslo på Expedia

I tillegg til det store utvalget av ferieboliger til leie i Oslo tilbyr Expedia grundig informasjon om fasiliteter og regler. Dessuten har vi gjestevurderinger du kan stole på, og rikelig med søkekriterier og filtre som hjelper deg å finne akkurat det du er ute etter.

Fasiliteter å forvente i ferieboliger i Oslo

Denne typen overnattingssteder i Oslo dreier seg ofte om leiligheter. Der kan du forvente kjøkkenfasiliteter, men ofte av enkel sort, såkalt tekjøkken. Vanligvis vil det være mulighet til klesvask, men ikke nødvendigvis egen vaskemaskin og tørketrommel. Håndklær, sengetøy og toalettartikler kan du regne med, men det kan lønne seg å sjekke på forhånd. Wi-fi og TV er mer eller mindre standard.

Standarden på ferieboliger i Oslo

Vi har et bredt spekter av leiligheter til leie i Oslo av forskjellige standarder. I det øvre sjiktet kan du forvente større senger, privilegert utsikt med balkong eller veranda, attraktiv beliggenhet, og generelt lekker innredning og bad. På lavere standardnivåer kan du ikke regne med at ferieleiligheten er like attraktiv i seg selv, men det rent funksjonelle er alltid på plass.

Den beste tiden å leie en feriebolig i Oslo

Sommersesongen er nok den mest populære tiden for å leie ferieleilighet i Oslo, men det er ikke dermed sagt at det er den beste. Storbyer kan være like spennende utenfor turistsesongen, når kulturlivet er aktivt og presset på de største attraksjonene ikke er så stort. Parkene i høstfarger, Holmenkollen i vinterskrud, vår og den første utepilsen … Oslo er alltid verdt et besøk.

Regler for kjæledyr i ferieboliger i Oslo

Ikke alle leiligheter til leie i Oslo tar imot hunder og andre kjæledyr, men det finnes muligheter. I en feriebolig med kort vei til Frognerparken vil sikkert din firbeinte venn gjøre mange spennende nye bekjentskaper.

Billige ferieboliger i Oslo

Oslo er som kjent ikke en billig by, men vi tilbyr overnattingssteder til priser helt ned i $(hotelsLowestPrice). Da har du fordelen ved å kunne drøye budsjettet ved å lage frokost og andre måltider selv, så du kan bruke pengene der det virkelig teller – se årets popstjerneskudd på Spektrum, shoppe på Oslo City og ta en runde på utestedene på Løkka.  

De beste stedene i Oslo å leie feriebolig

De fleste leilighetene til utleie ligger i de mest sentrale strøkene mellom Frogner og Oslo S, så det er der du har best sjanse til å finne noe du liker.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Oslo?

Ja visst, vi har ferieboliger til leie i Oslo som ligger i nærheten av Norsk sjøfartsmuseum. Alternativt kan du gå for overnatting på et mer bortgjemt sted, hvis du heller bare vil slappe av. Mange av de kulturinteresserte turistene i Oslo skryter av kunstmiljøet og museene. Du bør også sette av tid til de flotte restaurantene og de populære butikkene mens du er her.

Hva er den beste ferieboligen i Oslo?

2 roms overnatting i Hurdal: Gjestene har gitt denne ferieboligen i Oslo gode skussmål. Den tilbyr peis, grill og Kabel-TV for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap, kokeplater og kaffetrakter. Andre boliger til leie i Oslo er Unique townhouse in Central Oslo og Hus i Oslo nær Holmenkollen SkiJump og Tryvann vinterpark.

Hvor mange ferieboliger er det i Oslo?

Velg blant 27 ferieboliger i Oslo på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva kan jeg finne på i Oslo?

Norsk sjøfartsmuseum og Kon Tiki-museet er eksempler på to familievennlige attraksjoner. Hvis du er ute etter noen kulturelle opplevelser, bør du sjekke ut Oslo Spektrum og Operahuset i Oslo. Mens du er her, bør du også få med deg Jernbanetorget og Byporten kjøpesenter.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Oslo?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for et helg eller et lengre opphold i Oslo. Hvis du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som kjøkken og wi-fi så det er som å være hjemme. Dersom du er opptatt av at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg en ekstra trygghet vekk fra fullpakkede heiser og travle lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å reise ut i verden. Du har dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende valg for familieferier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Oslo
expedia-verifiserte anmeldelser