B&B

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende B&B på Expedia.no

Kanskje du drømmer om en hjemmekoselig bed and breakfast i Roma, der du kjenner duften av italienske kaker om morgenen og du kan se Colosseum fra vinduet ditt? Foretrekker du en bed and breakfast i York, hvor bindingsverksvegger, ekte øl og sprakende ildsteder står på kveldens program, og du våkner opp om morgenen til hjemmelaget engelsk pytt-i-panne? Eller er det en bed and breakfast i London som har fanget oppmerksomheten din – et sted som tilbyr en mer lokal velkomst til storbyen og de utallige severdighetene?

Uansett hvor du velger å bestille et opphold på en bed and breakfast, kan du føle deg sikker på at du vil få en personlig tilpasset reiseopplevelse som de store hotellene bare kan drømme om å gi deg. Disse overnattingsstedene har kun noen få rom, slik at du fort vil merke den personlige servicen og føle at du blir godt ivaretatt. Du vil få en personlig tilpasset og oppmerksom service som inkluderer alt fra bestillingsfrokost til rominnredning med små detaljer i lokal stil. Når det kommer til design, innreder bed and breakfast-stedene ofte suitene etter lokalområdets stilarter – så du kan se frem til elegant modernisme i storbyer, gammeldags stil på landet, litt romersk kunst her og viktoriansk eleganse der. I tillegg har du den ekstra fordelen av de kunnskapsrike eierne som mer enn gjerne deler de lokale hemmelighetene med gjestene sine – det være seg de beste barene og spisestedene, de flotteste spaene, de mest naturskjønne turløypene og mye annet.

For opphold i store hovedsteder kan den koselige hjemmefølelsen ved B&B-stedene hjelpe deg med å oppleve den mer lokale siden ved stedet du besøker. Reisende som har tenkt seg til storbyen London, kan for eksempel velge bort de største hotellene med flere hundre rom til fordel for steder som The Harrison. Stedets ølstue og utvalget av gastropubmat gir deg en autentisk opplevelse, og alt i nærheten av det pulserende livet i King’s Cross. Alternativt har du trestjernershotellet Melbourne House, med en flott fasade i georgiansk stil og tradisjonelle suiter, som ligger mellom de kongelige gatene i Pimlico. Det finnes også mange andre eksempler på denne typen gjennomtenkte og sjarmerende bed and breakfast-steder i byen, i hele Storbritannia, Europa og resten av verden. Alle tilbyr de sjarmerende og personlige rom, tips om lokale opplevelser, næringsrik frokost og en innbydende stemning som gjør at du føler deg velkommen.