Ferieboliger i Grimstad

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Grimstad

4 roms overnatting i Grimstad
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Grimstad. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og griller. Populære severdigheter som Bystranda og ...
Vacation home Øygårdsheia (SOO615) in Grimstad - 6 persons, 3 bedrooms
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Grimstad. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og DVD-spiller på rommet. Populære severdigheter som ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Ruhige Lage in schöner Umgebung.
"Wenn auch nicht immer auf dem modernsten Stand war das Ferienhaus sehr gut eingerichtet, im gepflegten Zustand und auf einem schönen Anwesen. Das inbegriffene Ruderboot war ein Highlight."

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2022

Solferie Hytte nær Dyreparken
3 out of 5
Dvergsnesveien 139, Kristiansand, Kristiansand, Vest-Agder (county)
Hvis du bor i denne ferieboligen i Kristiansand, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Lillsand Apartment as
54 Senterveien, Lillesand, Agder, 4790
Du kan bo på dette leilighetshotellet under turen til Lillesand. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og renseri- eller vaskeritjenester. Populære ...
Canvas Hove
2 out of 5
Hoveodden 200, Arendal, 4818
Du kan bo på denne campingplassen under turen til Arendal. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en båthavn. Populære severdigheter ...
4,1/5 Very Good! (14 anmeldelser)
Pustepause
"Under Arendalsuka var dette en fantastisk plass å bo. Eneste ulempen var taxikøen tilbake fra Arendal om kvelden."

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Hamre Familiecamping
3.5 out of 5
Hamresandveien 1, Kristiansand, 4656
Hvis du bor i denne hytta med miljøvennlig profil i Kristiansand, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten ...
4,4/5 Excellent! (5 anmeldelser)
ok+
"Var AC på rommet, men fikk beskjed om at det ikke brukes om sommeren. Forferdelig temperatur i hytten..."

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2020

Solferie Holiday Apartment Epleveien
3.5 out of 5
Epleveien 6 a, Kristiansand, 4770
Hvis du bor i denne leiligheten i Kristiansand, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og en hage. Populære severdigheter ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Ok overnattingssted for et par netter
"Lett å finne frem til leilighet. Fint område med butikk rett ved siden av. Mangelfullt renhold før vi kom, haug med brukt sengetøy lå på det ene rommet og brukte håndkler i dusjen. Lå også gjenglemte sokker under bordet i stuen og var smulete i sofa. Klagde ikke til solferier mens vi var på stedet ..."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Solferie Large Villa
3.5 out of 5
Bukken Bruses vei 56, Kristiansand, 4770
Hvis du bor i denne villaen i Kristiansand, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og kabel-TV. Populære ...
Keybutler Spacious Apartment Ingerthas vei
7 Ingerthas vei, Kristiansand, Agder, 4630
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Kristiansand. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et kjøkken. Populære severdigheter ...
StayPlus Central Five Bedroom Home
3 out of 5
68A Torridalsveien, Kristiansand, 4630
Hvis du bor i denne leiligheten i Kristiansand, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og et kjøkken. Populære ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Grimstad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Grimstad du kanskje er interessert i

Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels

Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels

4.5 out of 5
Nedre Hausland 80, Grimstad, 4870
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Bie Apartment & Feriesenter

Bie Apartment & Feriesenter

1.5 out of 5
85 Arendalsveien, Grimstad, 4878
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 071 kr for en feriebolig i , og opptil 1 381 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 2.8? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Grimstad?

Ja, vi har ferieboliger i nærheten av de mest interessante attraksjonene i Grimstad. Det er også mulig å finne et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Grimstad er kjent for museene og marinaen.

Hva er den beste ferieboligen Grimstad kan tilby?

Solferie Hytte nær Dyreparken: Denne ferieboligen utenfor Grimstad tilbyr en møblert balkong, en terrasse og muligheter for klesvask for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, kjøleskap og mikrobølgeovn. Du kan benytte deg av hagen i denne ferieboligen for å slappe av mens du er på ferie.

Hvor mange ferieboliger er det i Grimstad?

Expedia har 5 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Grimstad.

Hva kan jeg finne på i Grimstad?

Groos og Storesand er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Lillesand og Groos Recreation Ground er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Grimstad?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for korte eller lange opphold i Grimstad. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som vaskerom og grill så du har det like koselig som hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fulle heiser og travle lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å reise ut i verden. Du har i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende alternativ for barnefamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Grimstad
expedia-verifiserte anmeldelser