Safaritelt

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Finn glimrende Safaritelt på Expedia.no

Føler du deg eventyrlysten? Bytt ut byen med Serengetis langstrakte sletter og det eksotiske dyrelivet i Masai Mara nasjonalpark. Synes du at humpete kjøreturer på støvete landeveier for å se elefantflokker eller galopperende gaseller høres ut som et perfekt avbrekk fra hverdagens kjas og mas? I så fall bør du velge å bo i safaritelt.

Disse overnattingsstedene gir deg følelsen av å være en av de store oppdagelsesreisende eller eventyrerne på 1800-tallet, og du kommer virkelig tett på den afrikanske villmarken. Her sover du i rom som kan beskrives som delvis hotellrom og delvis telt, noe som betyr at både fuglesangen og dyrene som lusker utenfor, bare er en teltduk unna. Overnattingsstedet i seg selv kommer til å være så imponerende at du kanskje ikke har behov for å dra på safari i det hele tatt! Ved å bo i safaritelt ligger virkelig villmarken for dine føtter, så ikke bli forskrekket om du ser både store elefanter og jaktende løver rett fra sengekanten.

Samtidig er ikke komforten noe problem. Bryllupsreisen kan bli akkurat så romantisk som du hadde tenkt deg. Du får store, private teltrom med luksuriøse bad og badekar du kan slappe av i mens du nyter utsikten. Ute kan du ta en dukkert i evighetsbassenget og skue utover bratte klipper og giraffer som kjøler seg ned ved elven. Kjøkkenet på stedet kan lage et romantisk måltid for to som serveres under stjernehimmelen i Serengeti.

Enkelte destinasjoner er ledende innen denne typen overnatting. Anerkjente safariteltsteder i Amboseli og Masai Mara gjør definitivt Kenya til en av disse. Du kan velge mellom mer rustikke opphold der du kommer tett på Afrikas fem store, eller luksussteder som Tortilis Camp med fire stjerner, basseng og lekkert sengetøy.

Det finnes også mange flotte safaritelt i Serengeti nasjonalpark og områdene rundt. Et eksempel er firestjerners Mawe Luxury Tented Camp, der du kan oppleve Tanzanias villmark på nært hold og se alt fra bøffel og topi til elefanter.

Det er få andre overnattingssteder som gir deg muligheten til å komme så tett på naturen. Du kan bo i safaritelt i Sør-Afrika, Kenya, Tanzania og Zambia, for å nevne noen land, og denne overnattingsformen er et av toppvalgene for eventyrlystne, naturelskere og til og med reisende som ønsker en luksuriøs ferie.