Bilutleie Spania

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Spania – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Spania som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Spania eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Spania?
Hvis du avbestiller minst seks timer før henting av bilen, er de fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger dette er mulig for, så det er viktig at du leser leieavtalen. Ta en titt på bestillingsbekreftelsen, eller besøk vår kundeservice for mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Spania?
De små minibilene med sine mange muligheter er den mest populære bilen i Spania. Denne biltypen er et perfekt alternativ for sightseeing rundt om i byen og kan også friste med lavt drivstofforbruk, noe som gjør at du kan spare enda mer. Vil du heller ha noe større, har vi også mellomstore biler, SUV-er premiumbiler.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Spania hos Expedia?
Du kan enkelt finne et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de fremste leiebilselskapene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Spania med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Spania?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i Spania er 21 år. Det kreves dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før du bestiller, og ta høyde for ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags type biler unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Reglene kan imidlertid variere fra selskap til selskap, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Spania?
Før du kan kjøre av gårde i Spania, trenger du et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke leverandørens forsikring, må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du velger leiebilbyrå.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Spania?
Det stemmer, og en god nyhet er at leverandørene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Spania for å finne en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Spania hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i Spania som leier ut til sjåfører under 25? Så bra! Bare husk at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all den nødvendige informasjonen i vilkårene for hver leiebil du vurderer.

Opplev nye steder med Expedia