Reiser til Bulgaria

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Bulgaria

De mest populære hotellene i Bulgaria

Central Hotel Sofia
Central Hotel Sofia
4 out of 5
52, Hristo Botev Blvd., Sofia
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 046 kr per natt fra 15. okt. til 16. okt.
1 046 kr
per natt
15. okt.–16. okt.
8,8/10 Excellent! (997 anmeldelser)
Reasonable, Easy access to sites & transport
"First impression with the cramped lobby , "bar wall", and plexiglass in front of the reception desk ( from Corona days) left a slight concern...Ps. The lobby space could be much better used by getting rid of the round table in front of the entrance and dotting the white chairs and tables in the space. ..."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2023

Central Hotel Sofia
Sofia Balkan Palace
Sofia Balkan Palace
5 out of 5
5 Sveta Nedelya Square, Sofia, Sofia
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 552 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
1 552 kr
per natt
1. okt.–2. okt.
8,2/10 Very Good! (799 anmeldelser)
40 years old room?
"Got an old room. Stained carpets. Bad smell. Dusty! Bathtube but no plug. Lot of traffic noise. How can you call a stay in this room offer for 110 euros? Terrible. Straff friendly."

Anmeldelse skrevet 14. jun. 2022

Sofia Balkan Palace
Grand Hotel Millennium Sofia
Grand Hotel Millennium Sofia
5 out of 5
89B, Vitosha Blvd., Sofia, Sofia
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 797 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
1 797 kr
per natt
8. okt.–9. okt.
9,2/10 Wonderful! (213 anmeldelser)
Definitivt en 5 stjernes hotell
"Veldig fint og romslig rom. Fint 5 stjerners hotel."

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2023

Grand Hotel Millennium Sofia
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Bulgaria?
Den billigste pakkereisen til Bulgaria kan fås til , så drømmeturen kan bli til virkelighet – uten at det koster en formue. Du kan kombinere flyreiser, hoteller, leiebiler med mer for å tilpasse og lage en pakkereise nøyaktig som du vil ha den.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Bulgaria?
Kombiner det du behøver av hoteller, flyreiser og leiebiler i en pakkereise til Bulgaria, og spar stort. Du kan spare enda mer på å legge til andre komponenter som aktiviteter eller opplevelser i bestillingen din. Det aller beste er at du kan skreddersy reisen din nøyaktig som du vil ha den. Vi tilbyr over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder rundt om i verden, så alle skal få muligheten til å oppfylle feriedrømmene.
Hvor bør man bo i Bulgaria?
Sofia er et populært sted å besøke. Mange turister tar turen hit for å besøke kjente severdigheter som Bojana-kirken og Alexander Nevski katedral.
Hvilke er de beste hotellene i Bulgaria?
Sofia Hotel Balkan, a Luxury Collection Hotel, Sofia og Italian House Rooms Heart of Sofia vet virkelig hvordan de får gjestene til å føle seg som hjemme i Sofia. Hvis du også skal besøke Sunny Beach, kan du se på MPM Kalina Garden Hotel og Stor luksusleilighet i et svært ettertraktet 4-stjerners kompleks innen 5 minutter, som begge er godt likt blant tilreisende.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Bulgaria?
Når du bestiller eventyret i Bulgaria tidlig, belønnes du med det største utvalget av billige billetter. Flyselskapene begynner stort sett å publisere flyvninger opptil et år innen avreise, så det kan være en god idé å bestille billett så snart som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia det de kan for at du skal få tilgang til de aller beste tilbudene, så det er aldri en dårlig tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Bulgaria fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og en lekker bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Sett sammen alternativene etter eget ønske og få gode tilbud. Når du har bestilt, kan du legge til et par utflukter og opplevelser og spare enda mer. Når det gjelder å organisere drømmereisen til Bulgaria, er det du som bestemmer.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Bulgaria?
Du kan spare mye på å kombinere flyreiser, hoteller og leiebiler. Når du har bestilt, kan du legge til utflukter og aktiviteter. Ditt neste uforglemmelige eventyr er bare noen klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Bulgaria hos Expedia?
Ja. Expedia har over 500 partnerflyselskaper å velge fra. Med så mange alternativer blir det enkelt å finne et flyselskap for ferien din i Bulgaria.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Bulgaria hvis jeg ikke kan reise?
Vi har full forståelse for at det kan skje noe uventet. Hvis du har kjøpt en pakkereise til Bulgaria og må avbestille eller endre den, kan vi hjelpe. Det er alltid lurt å se på vår kundeserviceportal først. Hvis du kjøpte pakkereisen innen de siste 24 timene, kan du muligens avbestille eller endre reiseplanen uten kostnad. Hvis det er lenger siden enn 24 timer, kan det hende at hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet krever en avgift.

Populære steder å besøke