Bilutleie i Punta Cana

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Punta Cana

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Punta Cana

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Punta Cana
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Punta Cana per dag?
Denne uken var prisen for leiebiler i Punta Cana bare . Med priser som dette kommer du til å legge ut på landeveien i Punta Cana i en perfekt leiebil på én, to, tre.
Kan jeg leie bil på Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass)?
Hertz og Payless ligger ikke langt fra Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg i bilen og kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Punta Cana?
Vi har forståelse for at fleksibilitet er viktig. Derfor gir de fleste forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du informerer oss seks timer før henting. Det kan være en god idé å sjekke avbestillingsreglene, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Punta Cana?
Vi har noe for ethvert behov. Reiser du med familien, kan en stor eller mellomstor bil være et godt valg, og er du ute etter litt luksus, bør du vurdere en premiumbil. Det er også mulig å velge en økonomibil, som er den mest populære leiebiltypen i Punta Cana. Denne rimelige biltypen kan kjøre langt på literen og passer godt for par, enslige reisende og andre som ikke behøver så mye plass. Økonomibiler er spesielt godt egnet for kjøring i by, da de er enkle å manøvrere og parkere på små parkeringsplasser.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Punta Cana?
Det er ingen hemmelighet at Punta Cana er en av de fremste feriedestinasjonene i La Altagracia. Men det finnes også en haug av andre fine steder å utforske hvis du leier en bil og tar veien fatt. Her er noen tips som gjør at bilferien får en god start:

  • Santo Domingo kan friste med et vell av attraksjoner og ligger omtrent 160 km fra Punta Cana. Første stopp på reisen? Da bør du ta turen til Centro Olimpico, et av byens høydepunkter.
  • I La Romana, ca. 65 km unna, er det også mye å finne på. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Casa de Campo Marina er vår favoritt.
  • Kom deg litt bort fra det travle bylivet ved å dra til Pico Isabel de Torres, ca. 280 km fra Punta Cana. Dette er et flott sted å dra til for å få litt frisk luft.

Hvorfor skal jeg leie bil i Punta Cana gjennom Expedia?
Med leiebilselskaper å velge blant i Punta Cana, gjør Expedia det enkelt å finne den perfekte bilen. Og hvis du samler leiebil, hotell og fly til en pakke, kan du spare enda mer på turen til Punta Cana. Med alt fra økonomiske og kompakte biler til luksussedaner har Expedia nøkkelen til ditt neste uforglemmelige eventyr.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Punta Cana hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i Punta Cana er utrolig enkelt hos Expedia. Velg biltype, legg til noen detaljer og sammenlign priser fra de ledende leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du får adgang til store besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Punta Cana?
Er du over 21 år, kan du bestille leiebil i Punta Cana. Merk at de fleste leverandører krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, på grunn av den økte risikoen for skader og ulykker. Unge sjåfører får som regel heller ikke lov til å leie luksuriøse eller store biler. Du bør se på betingelsene og vilkårene før du bestiller, for å unngå uønskede overraskelser ved henting.
Hva trenger jeg for å leie bil i Punta Cana?
I de fleste tilfeller trenger du førerkort og et kredittkort i samme navn når du skal hente nøklene til leiebilen. Du må også legge frem forsikringsbevis hvis du ikke ønsker å bruke forsikringen selskapet tilbyr. Krav som dette kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, så husk å sjekke betingelsene og vilkårene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Punta Cana?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil fra kun per dag. Den nest laveste prisen i Punta Cana var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Punta Cana?
Ja, så du trenger ikke å bestille leiebilen på nytt når du er halvveis i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å bestille en bil som er din i over en måned.
Hvor kan jeg leie bil i Punta Cana hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Punta Cana er. Hvis du er under 25, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra gebyrer. Det er lurt å vite dette før du skal hente bilen, så du kan tilpasse budsjettet deretter. Hvert leiebilselskap har sine egne regler for yngre sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Punta Cana?
Pass på å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller noe, så får du all informasjonen du trenger om forsikring for leiebil.