Bilutleie i Punta Cana

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Punta Cana

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Punta Cana

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Punta Cana
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Punta Cana?
Denne uken var den laveste dagsprisen for å leie en bil i Punta Cana . Ta en titt på utvalget vårt av leiebiler – fra små og rimelige til luksuriøse biler.
Kan jeg leie bil på Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass)?
Hertz og Payless ligger ikke langt fra Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Punta Cana?
Du behøver ikke å bekymre deg. Du har sannsynligvis krav på full tilbakebetaling hvis du varsler oss minst seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så det kan være lurt å se gjennom leieavtalen for bilen.
Hva slags biler kan jeg leie i Punta Cana?
Minibiler, mellomstore biler, premium-SUV-er … Sett deg bak rattet i akkurat den bilen du vil ha! Økonomi er den foretrukne bilklassen innen leiebiler i Punta Cana. En økonomibil er smart, drivstoffeffektiv og er lett å parkere, noe som gjør den perfekt å komme seg rundt med i travle bygater. Og det kanskje aller beste er at den er rimelig. Det betyr at du har mer du kan bruke på andre ting, for eksempel å utforske så mye av stedet som overhodet mulig
Hvor kan jeg dra på biltur fra Punta Cana?
Kjører du selv, er det enkelt å oppleve ting i større deler av regionen. Punta Cana er et opplagt sted å starte, men det er mye mer å se og gjøre. Bestill en leiebil, sleng bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse spennende stedene:

  • Med en gang du er fremme i Santo Domingo, vil du føle den gode stemningen i byen, som ligger 160 km fra Punta Cana. Der kan du utforske mange flotte attraksjoner, som Parque Colon.
  • Ca. 160 km unna finner du Samana, et annet sted du bør legge til på reiseplanen din. Ikke glem å ta turen til Rincon strand når du først er i byen.
  • Ingen reise er komplett uten en tur til Pico Isabel de Torres. Denne anerkjente naturseverdigheten ligger rundt 280 km fra Punta Cana. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Punta Cana hos Expedia?
Expedia gjør det lekende lett å sammenligne priser, tilbud og leiebilselskaper samt lese anmeldelser fra andre kunder. Slå sammen bestillingen av leiebil i Punta Cana med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Punta Cana?
Du må vanligvis være minst 21 år eller eldre i Punta Cana. Merk at de fleste selskaper krevet et ekstra gebyr ved ung alder. Sjekk dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra leverandør til leverandør. Hvis du vil leie en luksusbil eller en SUV, må du nok være over 21.
Hva trenger jeg for å leie bil i Punta Cana?
Det er lett å leie bil i Punta Cana. Det du trenger, er egentlig bare gyldig førerkort og et kredittkort. Når du har funnet bilen du vil leie, bør du lese betingelsene og vilkårene før du skal hente bilen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Punta Cana?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha kjørt av gårde i en leiebil for kun per dag. Den nest laveste prisen i Punta Cana var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Punta Cana?
Du kan leie en bil i en måned eller lenger i Punta Cana, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Punta Cana hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør som skal leie bil i Punta Cana, bør du lese gjennom policyene til de ulike bilutleiebyråene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uønskede kostnader når du skal betale, er det lurt å vite hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Punta Cana?
Det avhenger av bilkategorien du ender opp med å velge, sjåførens alder og en rekke andre hensyn. Sjekk leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du tar et valg.